- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfamate89
tag
Holnap kérem a cserét. 3. nap játssza el velem, hogy este rádugom tölteni és persze bekapcsolva hagyom, reggelre meg lefagy... Mivel senki nem számolt be hasonló hibákról, így nem akarom lehúzni a cuccot, szerintem csak én nyúltam bele 1 gyári hibásba...
-
alfamate89
tag
Az biztos, hogy az utorrentet nem kedveli, attól sosem lehet kioldani a képernyőzárat. Ezt még meg tudnám szokni, de sima netböngészés közben is kifagy. Ezt a szöveget a tabról írom és valami négyzet villog itt miközben írok. Ott ahol a kurzor van. Elég bizarr.
-
alfamate89
tag
Sajnos ennyi idő alatt meg tudom fogalmazni a véleményemet.
Kezdem jókkal:
Anyaghasználat és összeszerelés nagyon jó. Szerintem a hangerő rendben van, hangosabbnak vélem a galaxynál. Amikor működik, akkor gyors és jól használható, megakadást csak nagyon ritkán tapasztaltam. Kijelző betekintési szöge valóban 180 fok.
Fél nap alatti hibák:
Már bekapcsolni sem akart a tab, akármilyen hosszan is nyomtam. Gondoltam le van merülve (de miért lenne?), így hát felraktam tölteni később sikerült bekapcsolni sok-sok próbálkozással. Darabig rendben működött, el is kezdtem belakni. Aztán elkezdett fagyogatni. Ilyenkor a képernyő semmire sem reagál, várni is próbáltam, de nem volt előrelépés. Reset... Ezt egyre sűrűbben csinálta. Használom, kinyomom, leteszem és mikor visszamegyek nem kapcsol be a power nyomogatására. Megint csak a reset segít.
Firmware frissítés szépen lement, mikor végzett és a képernyőzár 1 perc után bekapcsolt megint csak nem tudtam életre lehelni. Most elindítottam az utorrentet és megint nem reagál...
Hétfőn felhívom az Ipont és megkérdem mi a lehetőség ilyenkor. Másnak nem volt/van ilyen gondja? Mert, ha ez 1edi probléma akkor kérek 1 cserét és adok neki még 1 esélyt. -
alfamate89
tag
Eddig nincs mit összehasonlítani, mert a reset gombot többször használtam mint a powert...nem tudom mi van itt, de folyamatosan lefagy. Most felraktam a firmware frissítést, ha nem menti meg akkor nagyon nagyot csalódok.
-
alfamate89
tag
Na Én is ráteszem a kezem 1 ilyenre. Szombaton jön meg, ha érdekel valakit még a dolog írok majd véleményt pár nap használat után.
-
alfamate89
tag
Ha az 1gb ram nem fogja sehol sem vissza a gépet, akkor inkább maradok a jól bevált 3066-nál. Tokkal együtt kb 4500 a különbség az nem vészes. Meg aztán ki tudja, lehet egyszer kap mobilnetet is
Köszi a válaszokat!
-
alfamate89
tag
Nagyon hezitálok a dolgon, hogy SOLUTION 10, vagy STEELCORE 10+II. Utóbbi olcsóbb, 4magos proci, 2gb ram, jár hozzá tatyó, elvileg teljesen friss modell. De nem olvastam jókat erről a steelcore sorozatról. Neten kb semmit nem találni erről a modellről. 3G modem nekem nem kell. Mit gondoltok melyik lenne a nyerő választás?
-
alfamate89
tag
Szia! Adnak hozzá tokot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest