- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lyzzard
aktív tag
én eddig nv-vel szívtam többet
de hát az még a KT800-as időkben volt...
-
lyzzard
aktív tag
válasz
Gyuri27 #5528 üzenetére
a lap, amit először vettem, asrock volt, amit visszavittem a fagyások miatt, mert akkor arra gyanakodtam. utána jött az asus m2v, ami kevesebbet, de fagy. chipset ugyanaz, mert kell nekem az ide sajnos (2 idés DVDRW, meg 2*120 giga HDD), ezért lőttem ki az nforceokat, ahol csak egy ide csati van. a kártya tök jól megy egy másik nforceos lapban, sőt, bír 320 mhz-es magtuningot... heh... más kérdés, hogy nálam ugyanazokra az értékekre húzva is ugyanannyit fagy.
érdekes jelenség, hogy pl atitoollal alapsebességen artifact scanning kékhalálhoz vezet, míg más lapban nem.
amúgy szerintem ha megkérdeztem is volna is azt mondta volna akárki, hogy passzolnak a dolgok. mondjuk nem zavaró a dolog, mert pl oblivion alatt full grafikával van, hogy 5 órát bír fagyás nélkül, de néha bármilyen weboldalnál fél perc alatt halott.. de akkor másik oldalról közelítem meg a kérdést... melyik vidkari mehet jól ezzel a chipsettel, mert nem hinném, hogy van egy ASUS lap, ami nem kezel semmilyen vidkarit... azaz inkább széria... méginkább chipset széria...
és mondom... ram jó, máshol tesztelve. más táppal is ugyanaz, abból a gépből lett kikapva, ami az nforceos laphoz van. sajna odáig még mindig nem jutottunk el, hogy a 8600 GT-t teszteljük nálam, de hátha ti mást mondtok... én egy 7800-ra pályáznék ezután... -
lyzzard
aktív tag
válasz
Rolcsi20 #5523 üzenetére
na ezért akarom kicsinálni szegény 8500 GT-t valahogy, hogy gariban cseréltessem egy 7800-ra, ami ha nem jó - ugyanez a gond- akkor inkompatibilitási gonddal 3 napos cserével visszavinném, és ati 1850-re cserélném. az a baj, hogy ezért nem tudtam ezt a karit cseréltetni, miután megvettem, mert akkor azthittem az alaplap a büdös, vagyis az akkori asrock alivesata2. és mire kicserélték azt inkompatíbilitás miatt, addigra a vidkari már egy hetes volt... szép az élet...
-
lyzzard
aktív tag
jó, jó, köszi, de maga az alapkérdés, amire nem tudtam rendesen kitérni, az az, hogy igaz-e, hogy a K8T890 nem kedveli az atikat?
-
lyzzard
aktív tag
sziasztok!
Hallottam egy olyan pletykát, miszerint a K8T890 chipset nem kedveli az ati karikat. jelenleg abban a bajban vagyok, hogy van egy ASUS m2v-m (előtte egy Asrock AliveSata2-Glan lap volt), és mindkettő agyonfagyja magát kb. 10 percenként egy ASUS 8500 GT Silent karival (karin venti). A kártya egy Nforce chipes lapban hibátlanul ment. Gépben minden ki lett cserélve külön, külön, ramok, táp jó, az a gáz, hogy más nvidia kártyával még nem tudtam próbálni. a fagyás maga olyan, hogy (inkább 2D, főleg flashes környezetben) befagy a kép, néha frissít még egyet-egyet, utána újraindul. több driverrel lett próbálva, chipset driver fentvan, és a fagyás csak az nvidia driver telepítése után kezd jelentkezni. most éppen azon vagyok, hogy megszabaduljak a 8500-tól, és szerezzek helyette egy 7800-at, vagy egy X1650-et.. ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Asus TUF B365M-PLUS GAMING + I9-9900K
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest