- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolcsi20
senior tag
szerintem a hasonlatod nem fedi a valóságot
1éve ki gondolta volna hogy a 2mag ilyen olcsó lesz és így elterjed és ennyi program fogja kihasználni? jövő nyáron már a 4magos programok fognak hódítani ha ilyen ütembe fejlődünk
....amúgy azért akarom eladni hogy ne bukjak rajta sokat
...ha még időben eladom akkor talán megúszok 1 pofára esést, mivel a dx10 meg az am2 is kimegy a divatból
...félek így a konfigom a maga kb 200ezres nyári árából igencsak sokat elvesztenék
bár van 1 rendszeres palimadaram aki mindíg megveszi
...de ezek azért már magas számok, sose adtam el gépet pár hónap alatt
de végülis csak a vga+alap+proccot kéne cserélni nem? elvégre pcie2+dx10.1 új proc meg foglalat az ami új lesz, már ha nem maradtam le semmi másról
...remélem nem ddr3as kell majd az am2+ba
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 6000MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1éve ki gondolta volna hogy a 2mag ilyen olcsó lesz és így elterjed és ennyi program fogja kihasználni? jövő nyáron már a 4magos programok fognak hódítani ha ilyen ütembe fejlődünk
...ha még időben eladom akkor talán megúszok 1 pofára esést, mivel a dx10 meg az am2 is kimegy a divatból
bár van 1 rendszeres palimadaram aki mindíg megveszi