- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Iron Funeral #11127 üzenetére
Link nem jó.
gyiku: mi is. De írigyelni már most irigyellek.
-
nesa
veterán
válasz
Iron Funeral #11123 üzenetére
Neve az meg nincs, de durvan hut
A kephez kepest annyit valtoztattam hogy csavarozva van mert a muanyag pockok nem tartottak meg stabilan a nagy tomeget
, vehettem volna zalmi NBF47 is de en rezbol akartam es ez meg nagyobb is, kb 1,3k volt az anyagkolteseg.
-
törölt tag
válasz
Iron Funeral #11123 üzenetére
Mit gondolsz, az NBF47 esetében mit jelent az 'N'? (A pontos feloldás egyébként: nesa Brutális Fésűje) Csak ugye a Zalman vidékén nem voltak képesek helyesen leírni, nBF lenne eredetileg. De lehet csak arról van szó, hogy az nVidia perrel fenyegette őket, ha az első betű kisn.
-
törölt tag
válasz
Iron Funeral #10758 üzenetére
"nV kész terméket ad el, kész driverrel"
Ja, pl az IDE SW és Network Management Tools. Mai napig nem javított kritikus hibákkal. Tényleg kész driver, ahogy a hw tűzfalban se javították a mai napig sem a kritikus hibákat.
nV-re meg azért települ AHCI módban, mert az nV chipsetek a mai napig nem támogatják teljes mértékben az AHCI-t, a régebbiek meg sehogy sem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Iron Funeral #10758 üzenetére
Igen a vgajuknál is annyira kész volt a driver, hogy egy-két dolgot elfelejtett megjeleniteni. Mindenki milyen boldog volt. Na ezt a szart egy amd/ati-s ember tokán nem lehet lenyomni. Driver és az nv két kölön fogalom. Utolsó force? Juniusi? LOL hardveres tüzfal? LOL szvsz itt hagyjuk abba. Majd vissza térünk rá ha az nv gyárt olyan lapot és vgat mint az ati/amd.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Iron Funeral #10756 üzenetére
Telepisd idében azután állisd át és müködik a pista. Amúgy a xp, vista meg olyan mint a krájzis kinek hogy müködik. Mert kaki.
Az lehet, hogy az amd driver bugos. Viszont havonta van új és hó közben hotfix. Nv-nél? -
Milka 78
nagyúr
válasz
Iron Funeral #10734 üzenetére
Nekem 4 vinyóm volt benne(Mobil Rack) és 2 dvd íróm(fájlletöltö szerver)...álandóan küszködtem az Nf-es alaplappal pedig csak ilyen lapokat használtam(Nf2-3-4) eddig.Most teljesen megszünt a probléma,pedig csak egy Giga 770-Ds3-mam van.Különben izlések és pofonok.Biztos vannak jó Nf-os deszkák,de az is igaz,hogy az Nvidia sok vásárlót vesztett(köztük engem is)...
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Mutass nekem olyan, solo 1 terás merevlemezt, mely sebességben és megbízhatóságban felveszi a versenyt egy 5 lemezes, 250GB-os HDD elemekből álló RAID5 tömbbel...
Nekem az adataim biztonsága megér 4 merevlemeznyi (~40W) extra fogyasztást!
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Iron Funeral #10732 üzenetére
Az nF2 még a chipset kategóriát gazdagította. De utána a sok pénz látványától az nV elkurvult! Az nF3 még korrekt volt, úgy ahogy, viszont az nF4 és utódai már a trágya kategóriát gazdagítják. Tehát daa-raa-nak igaza van. Magam is használtam nF590SLI lapot, és nem is voltam vele elégedett. Atomtuningos volt, de ennyi. Fűtött, tároló alrendszer instabilitás, és sorolhatnám. Teljesítményben tehát egyik sem veri szarrá a másikat, ebben velem megegyezhetsz, abban viszont nem, hogy melegedésben / stabilitásban is pariban vannak!
A hűtőborda nélküli chipsetnél én a mai felsorakozott mezőnyre gondoltam ám, ezt te is tudod, azért is az off, gondolom.Én sem tudom, mitől tuningosabb az SB750, csak tippem van: igaz, hogy a memvezérlő a K8-nál a CPU-ban van, de a regiszterei, beállítási elérhetőségei a PCI buszon csücsülnek, amit viszont a déli híd vezérel. Gondolom, olyan beállítási lehetőségek tárulnak fel a Phenom esetében SB750-nel, amik az elődökbe még nem voltak beépítve.
HGyu
-
zalika
tag
válasz
Iron Funeral #10737 üzenetére
Koszi
-
Gyuri27
félisten
válasz
Iron Funeral #10737 üzenetére
Én a 780g-m re nem keveset vártam. Itt a fiúk megmondják. Tehát egy hónappal ezelőtt mikor lehetett tudni a 790gx érkezéséről nem vettem volna nv lapot. Mint ahogy várakozásközben sem vettem 690-t se meg nvt se. A sebesség meg az sb 600-s lapokra igaz. A 700 és föleg a 750 más.
-
törölt tag
válasz
Nálam nF4U-ra kötve már 2HDD + 2ODD is gondokat okozott (4-5 komolyabb adatvesztéssel). Emellett meglehetősen tunya is volt az egész, a most 7 éves VIA 686B is lendületesebben kezelte a lemezeket. Emellett a SATA vinyók kezelése is hagy némi kívánnivalót maga után. A drivereknek nevezett micsodákról már nem is beszélve.
Akkoriban még messze nem voltak 1TB-os vinyók.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Kérdésre nem válaszoltál.
-
törölt tag
válasz
Iron Funeral #10732 üzenetére
Aki esetleg használt már nV chipet sok lemezmeghajtóval, az valahogy nem akar többé nV chipset-es lapot venni.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Iron Funeral #10725 üzenetére
Mi baja van a Phenomnak az SB600-zal? Hozzá sem szól. A Phenom csak az északi hidat látja közvetlenül, köze nincs a délihez. Az északi hídhoz kapcsolhatok én bármilyen HT kommunikációra képes déli hidat, akár ULI-t is. Pont, mint az nV, pont mint az imént tárgyalt inteles chipsetjei. Az nF570SLI-ben benne volt a perifériavezérlők 100%-a, HT képes volt, összedrótozták, és voilá.
A jelenlegi lapodon azért van 5 kiló réz, mert felsőkategóriás csúcstuninglap. Kisebb lapokon nincs, és nem is szükséges ekkora hűtés.
HGyu
-
antikomcsi
veterán
válasz
Iron Funeral #10725 üzenetére
Na ja, úgy látszik ez kell, hogy egy topik 11K hozzászólás körül járjon.
szerk:
(#10728) Oliverda : Igen erről én is olvastam, de ha jól emlékszem, csak jövő év elejére mondták a "frissített" chipeket. Nem szeptember elejére.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Iron Funeral #10718 üzenetére
Az nV-ról annyit, hogy a nagy inteles 680i, 780i, 790i chipsetjeinek déli hídja egy az egyben az nF 570SLI... Mihez is volt az? Hmmm, AMD.
Másrészt, mutass egyetlen nV déli hidat, ami hűtőborda nélkül tud üzemelni. Mert az SB700 nem egy alaplapon (ASUS, mert a Giga nem spórolja le...) anélkül van versenybe bocsátva, és még úgy sem melegszik jelentősen. Az SB700 egyébként is gyorsaságban bőven mérési hibán belül van, fej-fej mellett az nVidiával.
HGyu
-
Gyuri27
félisten
válasz
Iron Funeral #10708 üzenetére
[link] nézd meg a tesztet. Miért jobb az nv? [link] ajánlom figyelmedbe a giga dq6-t
és az még a régi sb 600! Annak az ára 29-34k, a célkereszt ára meg 50k. Még a Asus M3A32-MVP delux is drágább mint a giga. Szóval hadjuk az nv-t szerintem.
Bon3ss: nem rakok a bővitőkbe semmit.
antikomcsi: 33k-ért adtak volna neked rendes sb750-s lapot is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
[link] nem gondoljuk. Tények igazolják.
Nem kell szarnak lennie az nv-nek. Nem jobb!!! Ha meg így van akkor az amd-t támogatjuk a pénzükkel nem az nvt. Mutass tesztet nyűgözz le.Egyébként meg intel proci intel lap. Amd proci amd lap. Az nv meg gyártson processzort.
nesa: ott a link papa.
-
nesa
veterán
válasz
AZ SB750 deli hidal szerelt lapokon az AMD szerint jobban huzhatoak a procik ,ezert lehet erdemes varni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Iron Funeral #10704 üzenetére
Kapsz? Az biztos. Azt a kis időd a 750-s lapokig ki lehet birni. Nem kell kapkodni.
Oliverda: értem én, hogy 238-ig megy a lap. De az nb szorzót miért nem állitották lejebb és ez a 238-t milyen proci szorzó melett érte el?
-
HarryPotter
őstag
válasz
Iron Funeral #10673 üzenetére
köszönöm. Oli: a dfi-t nem akarom megkérdezni, de azért kösz a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mozilla Thunderbird
- Autós topik
- 24 Hours of Le Mans
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest