- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Iron Funeral
őstag
válasz
04ahgy #10743 üzenetére
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem lehet igaza daa-raa-nak, csak annyit mondtam, hogy nekem nem volt bajom még nF lappal, nem úgy mint ezzel, első ATi lap aztán mindenféle lúzer hibával megáldott, de megoldottam! Most énis mondjam azt, hogy kakiarcú drivereket csináltak hozzá? Mondjam azt, hogy a Vista nem volt hajlandó feltelepülni AHCI(azthiszem így van írva) módban, míg az nForce lapon kérdés nélkül felkúszott rá...?
Vagy USB vezétlő miatt kékhalát kapni? Mekkora LoL már nem? A melegedés meg erősen összefügg a fogyasztással nem? Ez esetben nincs/nem nagyon van lemaradvan az nV.
Az 1 terás () merevlemezt csak példaként hoztam a 4db 250-es ellen,nem a méret volt lényeg, hanem az arányok miatt írtam. RAID-ről nem tudok nyilatkozni, nekem nincs, és nem is érzem szükségét a létrehozásának, persze nem mondom, hogy nem lenne ajobb a mostani felállásnál.
Nézzétek meg a Tenacious D-t, nagyon kész az a film
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Gyuri27 #10739 üzenetére
Azért úgy gondolom, hogy nem árt tisztázni milyen helyzetkben jobb az sb700/750 az sb600/nf7 párosnál, mert játékoknál pl. szerintem ugyanaz mindegyik, inkább azon múlik hogy a NB, hogy varázsolja az erőforrásokat a vga-nak meg ilyenek, az meg, hogy az új déli hidak jobbak 3MB/s olvasással hdd kezelésben az.. oké, gyorsabbak, de jobban nem is lehetne szőrszálhasogatni
#10741: gondolkodtam lehet, hogy 1,45 az sok egy kicsit gyári coolerel, egyezzünk ki 1,4-be és akkor barátok maradunk
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Gyuri27 #10735 üzenetére
A lényeg nem azon van, hogy mindenképpen az nV-t kell támogatnod, csak arra akartam rávilágítani, hogy elég erős lenne kapkodásnak nevezni azt, ha megvesz az ember egy nF7 lapot. Itt volt HGyu aki leírta, hogy sebességben ugyanaz a két cucc, a kül. annyi, hogy az egyik zöld a másik piros.
#10736: Szerintem 3000MHz nem probléma annak a processzornak, megefküdni meg hinném hogy megfog, én egyszer nyírtam ki processzort, úgy, hogy lesarkaztam szegényt (1700+
) tuningal még nem sikerült, amiatt szerintem nem kell aggódni (VCore-t mondjuk ne emeld 1,45v fölé és akkor rendben leszel)
#10738: nekem nF570 nem csniált semmi marhaságot, 2hdd+1odd, mint fentebb említettem driverrel sem volt sosem bajom
-
Iron Funeral
őstag
válasz
#65675776 #10733 üzenetére
Mennyi az a sok? Egyébként nem egyszerűbb venni mondjuk 1db 1terrás vinyót mint, hogy 5db 200gigás legyen a gépben? Ok. ez nem menti fel az nV-t egy ilyen hiba alól, de 5 vinyónak nem csak nV chip lesz a hátránya hanem a nagyobb fogyasztás is (1nél mindenképpen többet eszik 5db
)
-
Iron Funeral
őstag
válasz
04ahgy #10724 üzenetére
Tessék, itt egy csupasz nV déli híd
. Bocsi de ezt nem hagyhattam ki, másrészt: mivel az NB és az SB egyben van elég nehezen mehetne hűtés nélkül szerintem (persze ez csak AMD vonal). Harmadrészt pedig az volt a lényeg, hogy lássa mindenki azt, hogy mind az nV mind az ATi chipek bőven mérési hibán belül vannak egymáshoz képest, és erős túlzás a "szarazenvé" kijelentés, mivel ha az szar akkor a másik sem különb.
#10731: Most kíváncsívá tettél, kérlek mondd meg hogy miért is olyan fontos akkor az AMD/ATi történelemben az SB750? Mert jobban megy vele a tuning! Direkt a Phenomhoz, mivel K8-al eddíg semmi baj nem volt tuningal, még egy VIA (na jó azért nem
) lapban is szanaszét tudod húzni azokat a procikat. Akkor miért nem szól bele a Phenom dolgába a déli híd?
-
Iron Funeral
őstag
válasz
antikomcsi #10721 üzenetére
Én is csak viccből mondtam a dolgot, most is ATi lapom van, nem felhőtlen a kapcsolatunk (
) de azért nem fogom kidobni. Csak azért hoztam fel a témát mert néhány ember hajlamos a bolhából elefántot csinálni, a többi meg megy utána...
#10724: gondolom azért mert teljesen megfelelő, olcsón gyártható az a chip és nincsenek olyan hibái mint mondjuk az SB600-nak Phenom processzorral. A melegedéshez nem tudok mit hozzáfűzni, csak annyit, hogy a jelenlegi lapomon is van 5 kiló réz ami "véletlen" rálóg a déli hídra is...
-
Iron Funeral
őstag
válasz
antikomcsi #10715 üzenetére
Na jólvan majd mi ketten megvédjük az nV becsületét
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Gyuri27 #10710 üzenetére
Hát, miután ATi lapod van nem hinném, hogy akármivel is letudnálak nyűgözni de például az itteni tesztben teljesen rendben volt az nForce, még fogyasztásban is jó volt (azt hogy a CH2 mitől zabált annyit nem tudom, de ott volt másik két nF lap is). Nekem úgy tűnik, hogy kitett magáért az nV amikor megcsinálta az nF7-et, mind intel mind AMD platformra, sőt, nekem ~ 5 meg egy fél éve vannak nF lapjaim és még sosem kaptam kékhalált nF driver miatt, nem úgy mint a mostani lapnál, ahol a Realtek Ethernet vezérlő vicceskedett velem (először azthittem, hogy a hang) rákeresve a neten, tömegével találtam GB lapokkal ilyen bajt, majd később az USB vezérlő miatt is kaptam kékhalálokat (SB600 series USB Controller), a legújabb projektje pedig az volt, hogy amikor RMClock elindult kikapcsolt a gép... szóval most nincs semmi energiamenedzsment a gépen
#10713: És mondd, hol volt ott jobb az ATi??? Mert én annyit látok hogy kb. 10ből 7szer az nV chipsete volt a gyorsabb
, az meg szerintem egyenesen kizárt, hogy látványosan lassabb legyen a DLX lapjuk a ROG verziónál.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Gyuri27 #10707 üzenetére
Miből veszed/veszitek hogy ez az új déli híd megváltja a világot, ill., hogy tuningban annyival jobb mint egy nF750/780, hogy egyszerűen "kapkodásnak" nevezed azokat a lapokat?
Mert őszíntén megmondom, azt veszem itt észre az egész fórumon, hogy ami nV az sz*r, teljesen mindegy mit csinál, még meg sem néztétek már szar, persze ATi/AMD terméknél olyan a hozzáállás hogyha egy lapát sz*rt csomagolnak a dobozba az is amellett szól
. Most, hogy jön az Intel új processzorcsaládja, és nem job 54363463x mint a Core2 már az is sz*r. Komolyan mondom nem értem.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
DaDy0219 #10702 üzenetére
Én bátran merem ajánlani a Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 lapját, vagy ha kapsz ennyiért akkor egy ASUS M3N-HT Deluxe lapocskát (hú most mit fogok kapni, asus meg még nforce is ráadásul
) Az előzőnek háránya, hogy a ramok dualban 1-2 elosztásban mennek, a második viszont ha jól látam 1-3 módban hajtja a ramokat dualban. Más kérdés, hogy valószínű egy A64-hez elég egy butább lap is
-
Iron Funeral
őstag
válasz
antikomcsi #10664 üzenetére
Azzal a DS4-el én is szemezgettem, bár kicsit tartottam tőle hogy olyan lesz mint az ATi chipsetes párja, úgy néz ki hogy jól jártam, hogy elvitték előlem a lapocskát. Kíváncsi lennék egy 780a DS5-re vagy DQ6-ra
, ASUS-nál gondolom olcsóbb lesz, bár lehet hogy akkor is az ASUS-t választanám
Mod.: úgy értem hogy egyáltalán a DS4-el szemezgettem, nem pont azzal ami nálad halt meg
-
Iron Funeral
őstag
válasz
HarryPotter #10671 üzenetére
Nekem egyértelműnek tűnik, hogy a "B" a 790FX+SB750 párost jelöli a 790FX+SB600-as verzióval szemben.
Persze lehet, hogy rosszul gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest