Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Mobil flották
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A jelenlegi meg lesz tartva.
(min fogok a kölökkel bf 1942-t és társait játszani)
A baj az, hogy nem 2-3 hónap majd fél év. Egyébként én nem láttam olyan egetverő különbséget az sb600 és 700 között. Ha mégis írjátok nyugodtan.Na olyan lapot nem veszek, kingmax rammal meg pláne. Ne haragudj, de ahogy rád nem lehet tukmálni az asust úgy rám meg ezt nem.
Szivtam én már eleget amiatt, hogy minimálissal több pénzt nem adtam valamire. Most se a felső kategóriában gondolkozom, visziónt egy jó közepet üssőn már meg.ftc: ha olyan olcsó lesz akkor én is

Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs