Hirdetés
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Akkor miben is vitázunk?
A tényekkel én is tisztában vagyok, lényegében nem cáfoltál. A port azért nem annyira löki az enyém, mert inkább vonzza. A hőtárolós kályha rosszabb.
A fogyasztási különbségnél jobban érdekel a minőség, mert a nagyobb felvett teljesítmény nem bántja a szememet, a rossz kép viszont igen. A képalkotási metódus miatt viszont a sötét árnyalatok tényleg rosszabbak, ezt még a high-tech gyártók is elismerik. Ha lenne rá keret, ezért vennék inkább egy montiroként is használható plazmatévét. A kontraszt típustól függ, te is írtad, mekkora különbségek vannak.
Szemüvegem van.
A betekintési szög piszkosul nem érdekel, mert nem vagyok olyan hülye
, hogy ferdén nézzem a monitort.
Én is láttam pár TFT-t és ha majd lesz egy, amelyiknek jobbnak LÁTSZIK a képe, mint a CRT-mé, akkor elgondolkodok majd a váltáson. Egyébiránt örülök, hogy ilyen jó monitorom van. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Proxmox VE
- Robot fűnyírók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A tényekkel én is tisztában vagyok, lényegében nem cáfoltál. A port azért nem annyira löki az enyém, mert inkább vonzza. A hőtárolós kályha rosszabb.
A fogyasztási különbségnél jobban érdekel a minőség, mert a nagyobb felvett teljesítmény nem bántja a szememet, a rossz kép viszont igen. A képalkotási metódus miatt viszont a sötét árnyalatok tényleg rosszabbak, ezt még a high-tech gyártók is elismerik. Ha lenne rá keret, ezért vennék inkább egy montiroként is használható plazmatévét. A kontraszt típustól függ, te is írtad, mekkora különbségek vannak.
Én is láttam pár TFT-t és ha majd lesz egy, amelyiknek jobbnak LÁTSZIK a képe, mint a CRT-mé, akkor elgondolkodok majd a váltáson. Egyébiránt örülök, hogy ilyen jó monitorom van.