- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 10 VI 16
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nem lesz iPhone 19
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Igaz, s939, de biostrar, 6100-M9 mATX..első benyomás bios szinten: csak úgy kiváncsiságból ránéztem a tuniglehetőségekre..hát mit látok? FSB 200-400!
mhzig, 1 mhz-es lépésekben
procinak vannak előre beállított feszértékek és ramnak is, tehát azokat is lehet növelni, ram időzítéseit szintén lehet állítani, egyelőre csak ennyit néztem, nem sok időm volt..biosa is nagyon állat, meg a boot képernyője is tetszik, hw monitort is be lehet neki lőni, hogy azzal indítson/ más lapnál ilyet még nem láttam/..holnap ha lesz időm kicsit nekiesek alaposabban..jah meg valami windózos tuningoló progit is adtak hozzá, a déli híd, amire nem raktak hidat/ nem értem mért nem/ és én hegesztettem rá egy zalmi bordát, szinte hideg...designja is tetszik/ ebben hasonlít az msi-re kicsit, de szerencsére csak ebben..../
szerk: lehet még ma iccaka megnézem mit tud alapfeszen
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mozilla Firefox
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Adobe Photoshop
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mhzig, 1 mhz-es lépésekben
procinak vannak előre beállított feszértékek és ramnak is, tehát azokat is lehet növelni, ram időzítéseit szintén lehet állítani, egyelőre csak ennyit néztem, nem sok időm volt..biosa is nagyon állat, meg a boot képernyője is tetszik, hw monitort is be lehet neki lőni, hogy azzal indítson/ más lapnál ilyet még nem láttam/..holnap ha lesz időm kicsit nekiesek alaposabban..jah meg valami windózos tuningoló progit is adtak hozzá, a déli híd, amire nem raktak hidat/ nem értem mért nem/ és én hegesztettem rá egy zalmi bordát, szinte hideg...designja is tetszik/ ebben hasonlít az msi-re kicsit, de szerencsére csak ebben..../