Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Igaz, s939, de biostrar, 6100-M9 mATX..első benyomás bios szinten: csak úgy kiváncsiságból ránéztem a tuniglehetőségekre..hát mit látok? FSB 200-400!
mhzig, 1 mhz-es lépésekben
procinak vannak előre beállított feszértékek és ramnak is, tehát azokat is lehet növelni, ram időzítéseit szintén lehet állítani, egyelőre csak ennyit néztem, nem sok időm volt..biosa is nagyon állat, meg a boot képernyője is tetszik, hw monitort is be lehet neki lőni, hogy azzal indítson/ más lapnál ilyet még nem láttam/..holnap ha lesz időm kicsit nekiesek alaposabban..jah meg valami windózos tuningoló progit is adtak hozzá, a déli híd, amire nem raktak hidat/ nem értem mért nem/ és én hegesztettem rá egy zalmi bordát, szinte hideg...designja is tetszik/ ebben hasonlít az msi-re kicsit, de szerencsére csak ebben..../
szerk: lehet még ma iccaka megnézem mit tud alapfeszen
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mhzig, 1 mhz-es lépésekben
procinak vannak előre beállított feszértékek és ramnak is, tehát azokat is lehet növelni, ram időzítéseit szintén lehet állítani, egyelőre csak ennyit néztem, nem sok időm volt..biosa is nagyon állat, meg a boot képernyője is tetszik, hw monitort is be lehet neki lőni, hogy azzal indítson/ más lapnál ilyet még nem láttam/..holnap ha lesz időm kicsit nekiesek alaposabban..jah meg valami windózos tuningoló progit is adtak hozzá, a déli híd, amire nem raktak hidat/ nem értem mért nem/ és én hegesztettem rá egy zalmi bordát, szinte hideg...designja is tetszik/ ebben hasonlít az msi-re kicsit, de szerencsére csak ebben..../