- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stvrbll
csendes tag
válasz
Komplikato #3360 üzenetére
Nem értem ezt a kioktató hangnemet. Ha már itt tartunk én nem kerestem az 5.5-t, hanem azt írtam h az még talán jó. Mellesleg nem működik mert ugyanúgy az 1 Mb os verziót akarná tölteni.
-
fradi81
veterán
válasz
Komplikato #3337 üzenetére
Logi kamerákhoz nem is kell külön drivert felrakni csak a LWS-t és megy, nekem is ilyen van.
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #3316 üzenetére
"Skype se egyesített accounttal, se régivel."
LOL. De a régi megszűnt MSN-el belépve megy az MSN és a Skype egyszerre!
A 20 forintos kérdés az, hogy akkor mi a bánatos ... ******-nak kellett az új egyesített account ha az nem is működik?
Congrat MS. -
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #3316 üzenetére
Korai volt az örömöm. A Skype MSN fül alatt 0 kontaktot jelez. A Trillian 38-at. De a 38-ból napok alatt 0 volt aktív, ami kb. lehetetlen.
-
válasz
Komplikato #3313 üzenetére
Nekem megy trilliannal az egyesített acc. Csak külön be kell a winlive-ra és a skype-ra is lépni. Hülyeség, de így megy. Szerintem a microsoft nem vonta össze 100-osan a két accountot, csak valahogy összedrótozta őket, de egymástól még valahogy függetlenek.
-
margithid
veterán
válasz
Komplikato #3209 üzenetére
Egyesítve van, nem ez a gond.
A skype alapból nem hozza be a belépési részt.. -
xrvman
őstag
válasz
Komplikato #3183 üzenetére
Most próbáltuk ki. Logitech C920 esetén teljesen jó a hang 4 méterről is. Automata hangerő funkció be volt kapcsolva.
-
válasz
Komplikato #3184 üzenetére
"Mielőtt MSN megszűnt"
Esetleg ez nem jelentheti azt, hogy az msn megszűnésével az egyéb programok is megszűntek?
Amúgy nincs frissebb verzió Trillianból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest