Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy skypon elkezdek Írni és feldob egy sávot ahol kék feliratok vannak: Udvarias, Vicces, hétköznapi...... ilyen hangnem és bedob egy mondatot ha rákattintok. 3 napja keresem, de sehol nem tudom kikapcsolni, marhára idegesÍt. Talán a bing-hez lesz köze, de sehol nem találom, lehet telepÍtettem valami bővÍtményt? telefonon is csinálja. -
Bencus88
nagyúr
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha valakit letiltottam utána feloldottam látom hogy már nem ismerősöm. utána ugye lehet küldeni neki újból meghívást. ezt ő látni fogja, vagy egyszerűen automatikusan felveszi? Remélem érthető. Szóval nem kell neki visszaigazolnia a felkérést. -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy amint elindítom a gépemen a skype programot, meghal a netem. A napokba észleltem net szakadásokat, vettem egy notebookot teamvieweren és skypon próbáltuk beállítani, de esélytelen volt. net problémám lehet? alap dolgokat tudok csinálni, de amint skype elindul vége mindennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Peugeot, Citroën topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Ubuntu Linux
- Azonnali fotós kérdések órája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a legrosszabb, hogy nem egyértelmű, hol kell kikapcsolni. Na mind1 lényeg hogy megvan