Hirdetés
- Magisk
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy skypon elkezdek Írni és feldob egy sávot ahol kék feliratok vannak: Udvarias, Vicces, hétköznapi...... ilyen hangnem és bedob egy mondatot ha rákattintok. 3 napja keresem, de sehol nem tudom kikapcsolni, marhára idegesÍt. Talán a bing-hez lesz köze, de sehol nem találom, lehet telepÍtettem valami bővÍtményt? telefonon is csinálja. -
Bencus88
nagyúr
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha valakit letiltottam utána feloldottam látom hogy már nem ismerősöm. utána ugye lehet küldeni neki újból meghívást. ezt ő látni fogja, vagy egyszerűen automatikusan felveszi? Remélem érthető. Szóval nem kell neki visszaigazolnia a felkérést. -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy amint elindítom a gépemen a skype programot, meghal a netem. A napokba észleltem net szakadásokat, vettem egy notebookot teamvieweren és skypon próbáltuk beállítani, de esélytelen volt. net problémám lehet? alap dolgokat tudok csinálni, de amint skype elindul vége mindennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- Anyagi helyzetek és életutak
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a legrosszabb, hogy nem egyértelmű, hol kell kikapcsolni. Na mind1 lényeg hogy megvan