Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy skypon elkezdek Írni és feldob egy sávot ahol kék feliratok vannak: Udvarias, Vicces, hétköznapi...... ilyen hangnem és bedob egy mondatot ha rákattintok. 3 napja keresem, de sehol nem tudom kikapcsolni, marhára idegesÍt. Talán a bing-hez lesz köze, de sehol nem találom, lehet telepÍtettem valami bővÍtményt? telefonon is csinálja. -
Bencus88
nagyúr
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha valakit letiltottam utána feloldottam látom hogy már nem ismerősöm. utána ugye lehet küldeni neki újból meghívást. ezt ő látni fogja, vagy egyszerűen automatikusan felveszi? Remélem érthető. Szóval nem kell neki visszaigazolnia a felkérést. -
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy amint elindítom a gépemen a skype programot, meghal a netem. A napokba észleltem net szakadásokat, vettem egy notebookot teamvieweren és skypon próbáltuk beállítani, de esélytelen volt. net problémám lehet? alap dolgokat tudok csinálni, de amint skype elindul vége mindennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ubuntu Linux
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a legrosszabb, hogy nem egyértelmű, hol kell kikapcsolni. Na mind1 lényeg hogy megvan