Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Engem egy ismerősnél ezzel szívat egy Lenovo...
Évek óta futott rajta hiba nélkül a Skype, aztán egy frissítés óta fekete semmi a videóhívás.
Minden más alkalmazásban működik a kamera.
Nem értem: mi az, hogy egy működő hardver Windows alatt egy, ráadásul MS alkalmazásban elkezd nem működni??? Mi az, hogy nem támogatott a Skype-ban, ha már egyszer a Windows, a saját maga által telepített driverekkel támogatja, működik?
Akkor most akasszon egy kamerát az ismerős a laptopra?
Na az ilyenek miatt sem használok Windows-t úgy 22-23 éve... -
törölt tag
Új skype-ot csinálni. Nemrég jártam uígy, bár más okból. Szal ne strapáld magad. A skype-support előtte se volt segítőkész, de most már elérhetetlenné is tették magukat. Ez is csak egy idióta cég lett, amióta megpuhapöcsültek.
Mindenesetre annyit tudok segíteni, h egy érdemi felfedezést tettem közben: mégpedig vhol egy szöveges fájlban tárolja az összes partnered elérhetőségét. Szal mkit újra fel kell venni, de nem kell telefonálgatni, emailezgetni, elég innen a felhasználóneveket kivenni, rákeresni, és felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Megújult a PROHARDVER!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest