Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Íme, a One UI 8
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
Megoldottam. Csináltam egy új skype fiókot és hozzá microsoft-ot is. Legalább kaptam + funkciókat, amik későbbiekben jól jönnek! Más választás nem volt csak ez. Még jó, hogy a haverok nevére emlékszem, így beütöttem és meg is találta őket!
-
KAMELOT
titán
válasz
#73820095 #6614 üzenetére
email és jelszó megvan én cska a akkori email címet akarnám megváltoztatni de nem tudom és akkor nem is fogom tudni. AKkor csinálok másik fiókot és ha valami gond akkor oda küldhetik az azonosítót.
Legjobb az egészben....feltettem 5.16 skypet, simán bejelentkezek majd amikor teker akkor kiírja, hogy kidobott mivel régi verziót használom tegyem fel az újat.
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Nagy segítség kéne. Szeretnék bejelentkezni a fiókomba, de miután beadom a kódokat kiírja nekem, hogy a azonosító kódot elküldte az emailemre.
Az a gond, hogy még 10 éve egy másik emailról jelenkeztem be vagyis csináltam meg, ami lényegében már nem létezik vagy lehet létezik egy belső sulis hálózatba.Hol lehet megváltoztani, hogy nekem a jelenlegi email címemre küldje el az azonosítót, mert ugye nem szeretném elveszteni a kontaktjaimat.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Nekem éppen ma frissítet a skype. Kicsit mások a színek. Van valami más változás is benne? Legjobb, hogy meg sem kérdezte a skype, hogy akarok e frissíteni. -
KAMELOT
titán
válasz
raskolnikoff #2564 üzenetére
Érdekes mondjuk nekem normál verzió van eddig senkinek nem ment át késve az üzenet. Csak egyedül a haveromnál szokta néha csinálni. Többi havernál sincs ilyen gond.
-
KAMELOT
titán
Hello!
Haveromnak olyan gondja szokott lenni, hogy ő elküldi az üzenetet, de nálam csak később jelenik meg.
Ez mitől lehet?
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest