Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem fogod tudni, jelszó nélkül nem tudsz semmit változtatni, e-mail nélkül nincs jelszó emlékeztető, szóval patt helyzet...
-
ACE-
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Csinál egy új reget és kész...
-
törölt tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Új emailcímet adj meg, oda kérj új jelszót, és csak azután telepítsd át.
Mert fennáll a veszély, h azt mondja, h küldött emailt, de vjában nem teszi meg...Kódolva tárolja a jelszót, úh annak kinyerése... elvileg nem lehetetlen, de gyakorlatilag eléggé az.
Ha minden fájlját áttelepíted, akkor elvileg mennie kéne, de kérdéses, h meg tudod-e találni minden fájlját. Kipróbálhatod, h másik gépre telepíted, és ha működik, akkor húzod újra a gépet.
De hosszútávra az emailes megoldás a legjobb, ha az emailcseréhez nem kér jelszót, és emlékeim szt nem kér.
-
törölt tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Na most megnéztem Windows 7 alatt a másik gépen, van reklám azon fiókom alatt is amelynél ugye előfizetés is van
Viszont tényleg meg kellett néznem, mert annyira nem zavart, vagy megszoktam, hogy már nem tudtam felidézni frissen az élményt 
-
törölt tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Most jutott eszembe, hogy van minimális Skype előfizetésem 1,25 $ havonta 60 perc vezetékes irányba mobilról, de akár asztaliról is, ez is befolyásolhatja a dolgot.
-
Agyasima
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
No, ez az, ami nálam nem hatásos valamiért.
-
törölt tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Házon belüli megoldás
Asztalinál engem nem zavar túlzottan a reklám, Modern UI-s nál meg nem is nagyon vettem észre, hogy lenne. Bár egyiknél sem figyeltem a reklámokat. -
McLaca
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Így van, ebben igazad van, én kicsit addiktívabban omdottam meg
, többieknek egyszerűbb az általad javasolt módszer. Én is csak tegnap állítottam be a dolgot, mert, miután frissítettem az aktuális verzióra, már a beszélgetőablak tetején is reklámok voltak és ott untam meg.Üdv!
-
spiritex
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
Természetesen erre nincs szükség, ha az embernek van egy prémium promóciós kódja, amiról a #4000 hozzászólástól kezdődően elég sok szó esett. Nagy nehezen nekem is sikerült anno találni egy működő promóciós kódot, és nem csak a reklámmentesség a velejáró plusz, hanem a 2 fő fölötti videotelefonálás is.
(#4434) CharlieDrop
Az új fiók regisztrálás a legegyszerűbb módszer. -
McLaca
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Én a cím ip-jét tiltottam tűzfalban, így akkor is megy a korlátozás, ha esetleg a domaint kicserélik alatta.
Üdv!
-
tornas
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Jelenleg jónéhányan annak is örülnének, ha menne nekik a skype. Akár reklámmal is...

-
Valdez
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nálam ezt csinálta, de asszem olyan is volt egy embernél mint amit te írtál. De én már messengeren vagyok megint.
-
Valdez
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nincs, szar az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont tényleg meg kellett néznem, mert annyira nem zavart, vagy megszoktam, hogy már nem tudtam felidézni frissen az élményt
Asztalinál engem nem zavar túlzottan a reklám, Modern UI-s nál meg nem is nagyon vettem észre, hogy lenne. Bár egyiknél sem figyeltem a reklámokat.