Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
drr
őstag
Én írtam hasonló problémáról, meg is oldódott egy időre, de most megint gáz van vele. A PC-s skype nem frissíti be a Láthatatlan és az Offline állapotokat... Addig nem változik meg, ameddig a delikvens nem restartolja a skype-ját, szóval addig online vagy nála... Tegnap óta szívok ezzel a baromsággal...

-
McLaca
őstag
Arra gondolok, hogy bejelentkezve vagy, de választható offline állapot, vagy csak elrejthető vagy. Legalábbis PC-n. Ha ezek megvannak mobilon is (gondolom, android, én viszont más rendszert használok, ezért kérdem), akkor talán segíthetnek. Bár az sem megoldás, hogy ahhoz, hogy kijelentkezettnek lássanak, bejelentkezve kell maradnod
és vagy offline, vagy invisible...Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és vagy offline, vagy invisible...