- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LamerGyuri #6824 üzenetére
Köszi!
-
válasz
LamerGyuri #6822 üzenetére
Szabad tudni hogy mire? Olyan app ami telefon és telefonszám nélkül működik, nem nagyon van. Irodai környezetben kellene...
-
cellpeti
nagyúr
válasz
LamerGyuri #6812 üzenetére
utána olvastam, de egyelőre nem tudok hozzáadni programot
-
DGery
aktív tag
válasz
LamerGyuri #6758 üzenetére
Szia!
Én kaptam a fülest, és úgy vagyok vele, ha már van, miért ne használhatnám (ha működne...) erre is
Mindenesetre érdekes, hogy minden egyéb programmal gond nélkül használható (max csak egy beállítás kell), csak ezzel nem...
-
brd
nagyúr
válasz
LamerGyuri #6703 üzenetére
Arra legalább van megoldás. Legalábbis X előtt volt, ott nem tudom, hogy ezt is "felhasználó baráttá" tették-e, beállításfüggően egy idő után ne tudott zárni mindent, ha akarta a minden, ha nem.
-
Gizmo94
veterán
válasz
LamerGyuri #6608 üzenetére
Szívesen
Bár ki tudja meddig... A microsoft a régi verziók kinyírása helyett inkább az új bugjait javítaná...
-
Gizmo94
veterán
válasz
LamerGyuri #6601 üzenetére
Ez nagyon rossz hír, mert másik nincs. Nem nyomtál véletlenül a frissítésre? Próbáld meg leszedni, kis takarítás és visszarakni. És ne hagyd ki azelső két pontot.
-
Gizmo94
veterán
válasz
LamerGyuri #6556 üzenetére
Nem törli a beszélgetési előzményeket, ha letörlöd az aktuális verziót és tisztítod a registryt.
-
degec
senior tag
válasz
LamerGyuri #6267 üzenetére
sequator: -
Nyethuszar
tag
válasz
LamerGyuri #6242 üzenetére
Mit értesz az alatt,hogy a host fájlba be kell írni, ne zaklasson reklámokkal? Azt,hol keressem-találom? A skype cookiek eleve nincsenek engedélyezve, meg az alatta levő hirdetéses sem engedélyezett.
Ja meg még valami. Jövőhéten fogok új W10-et telepíteni. Akkor most milyen Skypot tegyek fel rá? A hivatalos oldalról a legújabbat ? Már tiszta a telepítő, vagy még tilos.. -
gyulaszu
senior tag
válasz
LamerGyuri #5958 üzenetére
Sziasztok,
nekem a múlt héten feltelepült Win10 alatt a 11.14.675.0 verzió.
Ezzel kapcsolatban van tapasztalata valakinek?
Lenne pár kérdésem...
Illetve ha itt nem jutok előrébb, akkor hová lehet írni magyarul az MS ügyfélszolgálatának?
Üdv -
Lathronos
őstag
válasz
LamerGyuri #5840 üzenetére
Egyértelműen le van írva. Ez rendkívül nagy segítség volt részedről, hálás köszönetem.
Tényleg ennyire hülyének nézel?
(#5841) csako
Na ilyen egy segítőkész fórumtárs, te legalább utat mutattál merre induljak.
Mivel én Firefox-ot használok, azt hittem, ott kell ellenőrizni a JavaScript engedélyt, de nem. Hát persze, hogy az Internetbeállításoknál, amire soha nem gondoltam volna.
Vezérlőpult - Internetbeállítások - Biztonság - Internet, majd itt az Alapértelmezett szint-re kell kattintani.
Ezután az Alkalmaz gombra kattintsunk, majd OK.
-
kuyarashi
őstag
válasz
LamerGyuri #5789 üzenetére
Oké, hátha valaki ír még ezzel kapcsolatban.
Egyébként eddig pár percenként töltött a Skype, mondjuk egy óra alatt vagy 10-15x, de mióta megcsináltam a lent leírtakat, egyszer sem láttam, hogy gond volna. -
kuyarashi
őstag
válasz
LamerGyuri #5786 üzenetére
Úgy néz ki, összejött, de csak annak ajánlom a próbát, aki szeret a Registry-ben turkálni, mivelhogy veszélyes lehet.
⋅ Szóval bezártam, majd letöröltem a Skype-ot.
⋅ Everything Search programmal rákerestem a meghajtóimon fellelhető összes fájlra és mappára, aminek a nevében szerepel a "Skype" szó. Ezeket Shift + Delete billentyűkombinációval letöröltem.
⋅ Ezután mentem regedit-be, ahol a keresésre (Ctrl + F) nyomtam, beírtam a "skype" szót, kitöröltem a kulcsszóra megtalált bejegyzést és ezt addig ismételtem, amíg el nem fogyott minden, ami "Skype". Volt pár... (Ugrás a következő találatra: F3.)
⋅ Újraindítottam a rendszert és feltelepítettem a Skype legfrissebb verzióját.Egyelőre stabilan a zöld ikont látom a tálcán, nem vált másra.
-
zoltan6
addikt
válasz
LamerGyuri #5786 üzenetére
A megoldás viberre váltani
Nekem már egyre több gondom van a skype-al,kezdődött as asus hangkártya anomáliával,memória hibát írt minden gépleállításkor,azóta kiszedtem az asust,most alaplapi hangkártya van,azóta se csörgés hang,se üzenet hang nincs,most ez a pörgés.mióta a microsoft lett a gazdája,csak a gondok vannak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest