Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csövi!
Mondom a problémám! Hónapokkal ezelőtt egy Skype partnerem egyik napról a másikra offline sorsra jutott nálam, vagy is azt mutatta ki a Skype, de ő online volt, másokkal tudott is beszélgetni és én is másokkal, csak vele nem. Egymást nem tiltottuk le vagy hasonló hülyeség. Aztán nekem volt hard helyett SSD csere, arra a rendszer, ergó rendszer újratelepítése és ezután sem oldódott meg, több Skype verzió esetén sem. Mindegy, vele mostanában MSN-en beszélek.
A napokban viszont a barátnőmmel jártam ugyanígy
Tegnap előtt hajnalban még beszélgettünk, majd tegnap délután nálam offline-nak jelezte és nála engem is, holott mindketten online-ok voltunk. Azóta akármit is csinálunk, nem jó. Ugyanaz a szituáció, mint korábban haverral. Ez mi a franctól van, nincs erre megoldás? Valaki hasonlót tapasztalt már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Crimson Desert
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciókamerák
- Jár valaki a BME-re a PH!-sok közül?
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tegnap előtt hajnalban még beszélgettünk, majd tegnap délután nálam offline-nak jelezte és nála engem is, holott mindketten online-ok voltunk. Azóta akármit is csinálunk, nem jó. Ugyanaz a szituáció, mint korábban haverral. Ez mi a franctól van, nincs erre megoldás? Valaki hasonlót tapasztalt már?