- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Bankkártya rákapcsolva és azonnal lehet róla utalni... kicsit olvass utána jobban a témának és nem beszélsz "hülyeségeket"... (ráutalás is pár nap, de ott a top-up, ami pár óra jóesetbe, bankkártyás kapcsolás meg azonnali - webkártya esetén még a biztonság is duplán megvan oldva!)
-
maj-viktor
őstag
Akkor vagy belföldi megoldás... apróhirdetés (olx, jofogas) vagy vatera - teszvesz...
vagy külföldről rendelve... DHL gyorsfutárral... megbízható helyről, de ezt vámolják-áfázzák!
(külföldről csak PayPal-al tudod megrendelni, hogy biztosítva is legyél, nincs utánvétel... de itthon se nagyon már - mert dráááága!) -
DreaD88
tag
Eleinte lehet, hogy én is tartottam tőle, már nem is emlékszem...
Én legalább 6-7 éve kezdtem ,azóta ebayen van 562 vásárlásom, és egyéb oldalakról is van 100-200 között.
Ebből a sokból egyetlen egyszer fordult elő, hogy nem érkezett meg a rendelt áru (aliexpress, egy bringapumpa). A rekord irónikusan 88 nap volt egy csomagomnak dealextreme-ről (egy airsoft szemüveg).
Mostanság ebayről is és aliról is 13-20 nap (beleértve a hétvégéket, mindent) jönnek meg a csomagok.Példa utánvétes átverésre... öcsém vett egy xbox-ot apródon utánvéttel. Meg is jött neki a szép nagy doboz, benne egy rozsdás lábassal. És ami a vicc, a postás még vissza se ért a postára az utánvéttel, már ott volt lent öcsém, hogy ez a helyzet és megy feljelentést tenni, tartsák vissza a pénzt. Mondták természetesen h nem tehetik, de a feljelentést persze megtette, azóta volt lent párszor a rendőrségen, azóta sincs semmi. Pedig van egy cím és név ahova visszament a pénz. Ez Magyarország, úgy k*rnak át ahogy akarnak. Lásd a mostani esetet is az SD28-cal!
Szóval szerintem nyugodtan rendelhetsz külföldről is, sőt... Eddig ha gond volt, mindig nagyon segítőkészek voltak a kínai eladók is, mindig megoldódott valahogy, ha vmi nem volt frankó.
De azért én is megszoktam nézni h milyen eladó, 0-ástól azért nem ajánlom a vételt. -
maj-viktor
őstag
Ez hülyeség... én csak előre utalással fizetek már nagyon régóta belföldölön... külföldre meg paypal-al... sosem volt komolyabb problémám... megbízható helyről kell rendelni ilyen egyszerű.... ebay/vatera-n van értékelési rendszer, így utána lehet nézni az eladónak...
Utánvétellel ugyanúgy kaphatsz egy féltéglát, az semmit sem véd és ráadásul míg sima regisztrtált postával feladják +1.000 Ft-ért, addig ugyanez utánvétellel +3.500 Ft, egyszóval rohadt drága!
-
neared
csendes tag
gerexd, már én is elvesztem a kommentek között, külföldről én sem szívesen rendelnék anyagi okok miatt, vagy bejön vagy nem alapon, én is csak egyszer tudom kiadni ezt az összeget.
viszont én azt nem értem, hogy az sj4000 az hogy lehet lehet eredeti és hogy lehet másolat, ha egyszer már önmagában a goproról másolták, ez már lassan olyan mintha azon lenne a vita hogy kié az eredeti adidos kétcsíkos cipő
esetleg valaki nem csinált komolyabb összehasonlító videót? mert youtubeon nem találtam sd28 és sj4000 compare-t, mintha ez csak itt lenne ennyire felfújva.
-
Petyus1
tag
Még reggel dobtam egy linket, esetleg hívd fel őket, vagy menj el, és szakértsd meg, hogy tényleg SJ-e. Mondjuk itt 40k, de az mégsem 50.
-
DreaD88
tag
Én innen rendeltem 2-t is. Rendben megjöttek 14 nap alatt (kifizetéstől számítva).
Ezen kívül nem nagyon ajánlom az aliexpress-t, nekem is SJ4000 helyett SD28... uh már jön is heavends-től a (remélhetőleg) SJ4000
-
maj-viktor
őstag
Mi sem a "minőséget fikáztuk"... mert állítólag egy az egyben ugyanaz a belseje... de mégsem, és mégsem ugyanazt a képet adja a firmware különbségből adódóan... Hanem, hogy ez akkoris 2 különböző kamera...
SJ4000 és SD28, mégha csak minimálisan is, de más! Ugyanaz a belső chip, lencse, stb., de gyártói szoftver (firmware) támogatásilag más!Én nem hibáztatom a mobilx-et... belefutottak valamibe, amivel ők is most szembesültek, mivel a foxoffer is "csak" tegnap publikálta ezt a fake VS SJ4000 cikket - blogbejegyzést... Nagyon friss a dolog.. meglátjuk mi sül ki belőle... még az is lehet, hogy ez az RD28 jobb képminőségű... (bár ezt azért kétlem, mivel az SJ4000 januári megjelenése óta gyakorlatilag havonta jött ki hozzá új firmware)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest