- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Real_Necro #5177 üzenetére
utána néztem, 10 méterig vízálló és 2 méterig elméletig dobálhatod (törésálló lenne?) ha jól értelmezem. de azt hogy 360°-ban lát, azt még mindig nem tudom hogy hogy? elvégre a speed dome és egyéb dome kamerák is úgy látnak akkora fokot, hogy forgatható a kamera benne konzollal...
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Real_Necro #5171 üzenetére
Ez inkább drónra való kamera, felküldeni az éterbe aztán onnét látképet készíteni vele.
-
Jeti46
csendes tag
válasz
Real_Necro #5174 üzenetére
bazzzz
akkor én basztam el,h sima csicskapostával küldettem,h olcsóbb legyen
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Real_Necro #5141 üzenetére
szerkesztő programmal biztos lehet valami mókolni rajta
egyébként én nagyon várom már a teszt videókat, nem várok csodát ennyiért, de azért azt elvárom (ha lehet így fogalmaznom) hogy a hero 3 white edition minőséget hozza azért. -
Papa-Het
aktív tag
válasz
Real_Necro #5140 üzenetére
Teljesen áron viszont ugyanannyi...
De kérdés a postaköltség. Mert az itthoniak ingyé viszik, a szlovák 2-7 nap ha jól értem. Kár hogy nincs angol nyelv... tán még érteném is
bár néha még jól jön a kevéske orosztudásom
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #5140 üzenetére
Azt azért sajnálom, hogy fullhd-ban csak 30fps-t tud... Most nézegetem a 120fps-el készült slow motion vidiket. Látványosak...
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Real_Necro #5118 üzenetére
mert nem tudom, hogy ha soka goprozok akkor az offnak számít-e, vagy sem
-
Mustadjoci
tag
válasz
Real_Necro #5015 üzenetére
Koszonom! Mar irtam ket eladonak, sajnos teloszamot nem talaltam.
-
Mustadjoci
tag
válasz
Real_Necro #5013 üzenetére
köszönöm, akkor elindulok venni egy kártyát. ezt sajnos nem áldozhatom be.
elég a 16 gb-os? ötlet esetleg Pesten? -
Jeti46
csendes tag
válasz
Real_Necro #4998 üzenetére
és melyik szerkesztő itt a legelterjettebb és legegyszerűbben használható?
én kb. életemben 3x próbáltam szerkesztgetni full alap módon windóz múvi mékörrel
szóval nem vágom mivel-hogy kéne..most kaptam rá az sj4000 ízére,de úgy érzem az asztali gépemet is fejlesztenem kell hozzá,mert ez a 200giga hdd meg 512es videókártya nagyon kevés lesz -
dani104
tag
válasz
Real_Necro #4989 üzenetére
....naná,hogy emlékszem.....épp a női szakasz kielégítésén dolgoztunk,kerestük és meg is találtuk a G pontjukat (shoppinG) Corfu városban....kicsit szarrááztunk....fogyott az árusoknál a poncsó és az esernyő...
Ahogy néztem a videódat , van még egy -két szép hely amit érdemes lesz megnézni , a következő corfui nyaraláson.....pedig aztán mentünk mi is eleget , de egy hét mindenre nem elég....! -
dani104
tag
válasz
Real_Necro #4976 üzenetére
Szia....én is ott voltam szept 5. - szept 12-ig....
Vagy 50Gb anyagot csináltam,épp most készülök átnézni... -
k59
csendes tag
válasz
Real_Necro #4973 üzenetére
Nem raktam bele semmi másba.
-
Gulyás Obed
csendes tag
válasz
Real_Necro #4968 üzenetére
Sziasztok.
Én is veszek hamarosan egy ilyen kamerát és az lenne a kérdésem hogy kipróbálta-e valaki hogy mekkora a legnagyobb micro sd kártya amit támogat az eszköz. A netten azt találtam hogy 32GB de több olyan eszközzel is találkoztam ami támogatott nagyobb Micro sd-t is mint ami fel volt tüntetve a gyártó honlapján. Előre is köszönöm válaszotokat. -
nbence94
tag
válasz
Real_Necro #4949 üzenetére
vízálló tokban való melegedést énis figyeltem már, úgyhogy azt ajánlom óvatosan mindenki! (bár tűző nap idén már nem nagyon fogja érni az itthoni kamerákat
) a papírcsíkos megoldás mit takar? hova, és milyen papírral előzhető meg a melegedés?
-
LorD_ARmES
tag
válasz
Real_Necro #4956 üzenetére
Kozben rajottem, hogy ez az ACMELL SD28 egy klon, de van ra egy ev garancia es 14 nap visszavasarlasi opcio.
A hetvegen eldontom, hogy mennyire jo ez a cucc nekem. Valaki tudna mondani a belsejerol valamit? Birni fogja? Most frissitettem az ACMELL oldalan levo 20140814V01-re. Ki fog derulni holnap napfenyben, hogy mit tud a bringa kormanyon. :/ -
Papa-Het
aktív tag
válasz
Real_Necro #4944 üzenetére
szóval kell
sebaj, szeretem a kihívást
-
N3M3ZIS
csendes tag
válasz
Real_Necro #4930 üzenetére
Egyenlőre nem, mivel ez csak egy teszt videó volt, csúszott is nagyon, lassan is mentem, ennyi igazán bele fér szerintem elsőre
-
exac
csendes tag
válasz
Real_Necro #4895 üzenetére
Megnéztem itthon, leformáztam a kártyát a kamerában (FAT32-re formázza), és így valóban nem szakad meg az első perc után. Viszont neked hogyan darabolja? Akkor is darabol, ha nincs ciklikus felvétel beállítva? Nem marad így ki pár másodperc?
-
exac
csendes tag
válasz
Real_Necro #4893 üzenetére
Ma veszek egy UHS-1-es 16Gb-os kártyát. Most amúgy is a telefonom kártyája van benne. Amúgy géppel formáztam, azthiszem itt olvastam, hogy a FAT32 helyett ExFAT-ot kell használni, mert akkor nem áll meg a felvétel 4.5Gb-nál. A kamera is ExFAT-ra formáz? (Sajnos csak este tudom kipróbálni)
-
exac
csendes tag
válasz
Real_Necro #4890 üzenetére
Neked milyen FW van fenn? Még nem próbáltam más FW-t feltenni, most a N20140809V01 van fenn. Ezzel vettem. Ez a kártya nem samsung EVO, hanem sima Class 10 (nem UHS I. kártya). Lehet, hogy ez a baj?
-
szabieable
aktív tag
válasz
Real_Necro #4886 üzenetére
nem a helyére szeretném hanem mellé, korábban azt írták a srácok, hogy létezik megszakítós hüvely így ha csatlakoztatva van a jacken keresztüli mikrofon akkor onnan rögzít, egyéb esetben pedig az internal micről
-
flyaholic
csendes tag
válasz
Real_Necro #4881 üzenetére
én bízok benne
. Elvileg a feszültségstabilizátor megfogta. Le is olvadt.
-
mm89
őstag
válasz
Real_Necro #4873 üzenetére
Igen, kár, hogy bekapcsolva maradt... ki fogom kapcsolni, mert így szar a vágás.. Na mindegy..
Kicsit feljebb linkeltem egy YouTube videót a monopoddal történő videózásról, ha azt hamarabb tudom, akkor egy csomó videó jobban nézne ki. A vízcseppekről nem is beszélve.. -
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #4709 üzenetére
Mintha korábban nem lett volna logo a kamerában való töltéskor. Most egy szép nagy darab világít töltés alatt.
-
AttilaN
tag
válasz
Real_Necro #4703 üzenetére
Felraktam én is és működik. Kár szerintem a második betöltőképernyőt erőltetni az SJCAM logó után. Többit majd meglátom.
-
Boonen007
őstag
válasz
Real_Necro #4703 üzenetére
De te most melyiket raktad fel? Felraktam amelyiket írtad, de nekem semmi sem változott. Linkelnéd a letöltési linket?Megvan, nem rossz az új design, de vajon a Sharpnessel mi a helyzet fordított még?
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #4702 üzenetére
No fel is raktam az új Firmware-t. Tökéletesen megy, új menü, sjcam logo, kicsit más kinézet. Holnap napfényben kicsit tesztelgetem majd. Nincs 3sec fotónál, újra 5sec a legkisebb. Beltérben lámpafénynél a fehéregyensúly még mindig rossz, sárga minden...
-
Kulbi
aktív tag
válasz
Real_Necro #4689 üzenetére
Megnéztem FAT32-re formáz, nem lesz gond a fájlmérettel?
-
chiccoka
csendes tag
válasz
Real_Necro #4680 üzenetére
http://electropoint.hu/termekek/sjcam/sport-kozlekedes/sportkamerak/
http://www.digitalweb.hu/SJ4000-akciokamera-/-Gyartoi-eredeti-modell
-
Thorta
csendes tag
válasz
Real_Necro #4677 üzenetére
Igaz, köszi és bocsi.
Figyelmetlenül másoltam a linket először és emiatt nem működött
Mea culpa -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Real_Necro #4670 üzenetére
Köszi, bár itt viszont nem derül ki számomra egyértelműen, hogy a kiegészítőket külön kell-e megvenni, vagy ugyanúgy az alapcsomag része.
-
nrk
tag
válasz
Real_Necro #4664 üzenetére
Finom lett, és simán bírta.
-
kistrojak
csendes tag
válasz
Real_Necro #4659 üzenetére
Így van, a jack hüvelyek nagy részében van szakító rész is, a rádiók nagy részében ez szakítja meg az erősítő tápját... stb..
Itt van pl ami ízlésesen beépíthető és bele is rögzíthető. Az a helyzet, hogy nem tudod odaforrasztani a kamera alaplapjához, ezért egy próbapanelra kell forrasztani, arról vezetékekkel a panelra és a kamera panelja és a próbapanel közé forró ragasztót kéne nyomni, hogy tartós legyen, meg ne mozogjon...
Bíztatás képpen, nekem egy 4 csatornás vevőt kellett beleépítenem. Ha nekem ment ez, neked is fog menni a jack
Arra kell vigyázni, hogy forrasztó ón ne kerüljön a panelra, sajna az sj4000 alaplapja semmivel sincs bevonva, ezért ha odaheged valamihez élmény leszedni...
-
szabieable
aktív tag
válasz
Real_Necro #4659 üzenetére
és mi alapján érzékeli a belső mikrofon, hogy van rá külső dugva? attól félek, hogy ilyenkor egyszerre venné a hangot mindkét csatlakozóból
-
kistrojak
csendes tag
válasz
Real_Necro #4654 üzenetére
Szia
Nem kellett komolyabb módosítást csinálni. A nyomógombok műanyag érintő felületéből kellett levennem 0.8mm-t és így elég jót kattan, nem esik be a gomb, minőségibb hatása van. A gyári nyomógomb 0.5mm magas, amire cseréltem meg 1.5mm, igaz hogy 1mm difi van, de érdemesebb 0.8mm-t elvenni.
Adati:
http://www.sunrom.com/757Minden jót!
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #4649 üzenetére
Jöjjenek a képek a kupakról:
Egyébként cégnél kerestem egy olyan alkatrészt, ami kb jó, szaki kicsit kimarta meg kicsiszolta a belsejét, hogy átmérő méret legyen, majd a látható lyukat UV-re szilárduló ragasztóval kitöltöttük. Nem szorul, de nem is esik le, még rázásra sem, rátapad a gumira ami közben nem sérül és viszonylag könnyen levehető.
-
Boonen007
őstag
válasz
Real_Necro #4643 üzenetére
Megpróbáltad rárakni?
-
Boonen007
őstag
válasz
Real_Necro #4638 üzenetére
Tehát az SJCAM logóval ellátottakra való? Gondolom új kijelzősön próbáltad.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #4637 üzenetére
Közben utána olvastam, csak az újan, augusztusban kijött példányokra jó ez a firmware. A régebbiekre még mindig a 0729-es a legfrissebb.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #4636 üzenetére
NE TEGYÉTEK FEL!
Nem jó...
-
chiccoka
csendes tag
válasz
Real_Necro #4621 üzenetére
Vettem hozza 2 bilincset meg akkut pluszban.
A beállításnál olyasmire gondoltam,hogy kapcsold ki az anti shaket mert nem jo vagy pl hdr nem szép stb.
softwerről mi a vélemény? -
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #4621 üzenetére
Én a mai napig nem értem... miért hiszik az emberek, hogy van "tökéletes beállítás"... Ez nettó hülyeség!
Egy fényképet / fényképezőgépet sem lehet beállítani úgy, hogy minden helyzetbe tökéletes legyen... helyzet - fény - kompozició... minden függő épp mi a jó! Aki "nem ért hozzá", használja az alapot - normal értéket! Legtöbbbször én is így használom... mert pl. a kamera white balance-a (fehéregyensúlya) bizonyos helyzetekbe... főleg beltéren szörnyű és sárga... Jó lenne egy "custon white balance" beállítás rá... bár ez nemtudom hardver / szoftver részről megoldható-e... ha lesz idő lehet rákérdek a gyártónál... mert ezzel nagyon nem vagyok kibékülve!
-
szabieable
aktív tag
válasz
Real_Necro #4602 üzenetére
Viszont még mindig jobb megoldás így amíg nem lesz hozzá protective tok. Hiába a kivágott hátlap sajnos elég sok hang elveszik. Én speciel jobb szeretek tokban videózni mert féltem a kicsikét. Ha megoldják valahogy, hogy felváltva lehessen a 2 micet használni valami kapcsolóval akkor valszeg én is benevezek és viszek egy pici mikrofonpuskát magammal a táskában ha arról van szó.
-
dani88
tag
válasz
Real_Necro #4611 üzenetére
Rendszámot lehet kitenni a dátum mellé a videón. Ez azért jó, ha menetrögzítőként használod.
-
nbence94
tag
válasz
Real_Necro #4602 üzenetére
valamit valamiért
én biztos nem fogok hozzányúlni, eddig akárhányszor kínai terméket bütykölni kezdtem kampec lett a vége
aki belemer vágni ilyesmibe, annak viszont totál megéri.
-
RunTimeError
tag
válasz
Real_Necro #4580 üzenetére
Ezt dobta a H2testw program eredménynek. A laptopba beépített SD kártya olvasón keresztül teszteltem.
Warning: Only 29971 of 29972 MByte tested.
Test finished without errors.
You can now delete the test files *.h2w or verify them again.
Writing speed: 14.4 MByte/s
Reading speed: 17.9 MByte/s
H2testw v1.4 -
icerockk
tag
válasz
Real_Necro #4577 üzenetére
Köszönöm a választ, most nagyjából mindent belőttem alap állapotra, így WB Tungsten lett, ISO 100, Expo 0.0, HDR On, Sharpness Normal.
Nem a legújabb, hanem az egyel előbbi firmware van rajta, vagyiiiis a 0527-es, új kijelzős a készülék. Ezért gondoltam a Soft beállítást, mivel ugye szó volt róla, hogy fel van cserélve (a legújabb, ha jól tudom júliusi firmwaret [3s capture mód] nem próbáltam még, nem sok teszt érkezett arról, hogy jobb-e a minősége a felvételnek) ki. Esetleg a frekvencia beleszólhat? Mármint, hogy 60 Hz, és nem 50.
-
Mustadjoci
tag
válasz
Real_Necro #4537 üzenetére
Akkor bocsanat, felre ertettuk egymast. Kerdezte valaki h mit csinalok ha kamu. Csak ezert irtam, bem kiokositaskent.
-
Mustadjoci
tag
válasz
Real_Necro #4529 üzenetére
Nem volt semmilyen mese. Nem szoktam nagyot mondani, 30 eves elmultam. Nezz meg a vateran. Ekereskedek. Tobb mint 4 ezer eladas amit ebayrol rendeltem. Nem egyszer utaltak vissza penzt.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #4533 üzenetére
jogos... csak avatar-t néztem, de amit írtam ígyis-úgyis áll... mind2 részre!
-
nbence94
tag
válasz
Real_Necro #4501 üzenetére
itt 990Ft az előlap
de nem éri meg a kiszállítás, úgyhogy csak személyes átvétel éri meg, aki Pesten lakik.
-
Mustadjoci
tag
válasz
Real_Necro #4524 üzenetére
ha nem azt küldi (bár közel 50 ezer eladással nem hiszem) én ezt tenném:
írnék neki először, hogy ez hamis.
alátámasztanám az itt olvasottakkal:
[link]az eredeti tokon fém színű csavarokkal van rögzítve a lencsevédő, a hamison feketével.
a hamis tokon belóg a kamera elé a bal és jobb oldalon levő, két-két. "pozicionáló".
a szoftver is mindent elmond.
ha ezek után nem hajlandó visszautalni az összeget, akkor indítani kell egy ebay resolution centert, leírva benne ugyanezeket. utána intézik Ők, hogy visszakapd a pénzed. kijárt út. -
Mustadjoci
tag
válasz
Real_Necro #4522 üzenetére
Abból gondoltam, hogy esetleg tudnátok, hogy volt már a kezetekben szerintem ilyen, jobban észreveszitek ha valami nem oda van rá nyomtatva stb.
nem tartok a vám és áfától, legalább 10 tabletet rendeltem már kintről amire nem jött se vám, se áfa.
Megkeresem az összefoglalót.
köszönöm. -
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #4496 üzenetére
...a white balance-a szörnyű beltéri - lámpánál... sárgás sajnos...
Amúgy meg OSD... azért nincs ikonod... rakd ON-ra!
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #4489 üzenetére
Kipróbáltam a kamot 0605, 0714, 0729 firmware-ekkel. WB-t este szobában lámpafénynél kb semmit nem állít. Minőségben meg úgy tűnik a 0729-es képminősége rosszabb mint az elődjei. Most 0714 van fent, ezen meg nincsenek felvételkor ikonok a képernyőn.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #4485 üzenetére
Este szobában lámpafénynél videónál WB beállításban auto használhatatlan, fénycsőre meg lámpára meg kb egyforma, a kép sárgás marad. Lehet visszapakolom régebbi FW-t, kíváncsi vagyok korábbival milyen.
-
Szabie93
tag
válasz
Real_Necro #4455 üzenetére
Köszöntem már rajta is van!
Pár nap és érkezik a harmadik kamom már alig várom
-
Szabie93
tag
válasz
Real_Necro #4451 üzenetére
Az ikonok jó helyen vannak, most ha nem lenne olyan jó szívem, hogy kölcsönadjam a kamerát havernak akkor itt lenne az elsőm ami 200% hogy eredeti és össze tudnám hasonlítani.
V1 az azt jelenti akkor hogy régi lcd-s?
-
RunTimeError
tag
válasz
Real_Necro #4436 üzenetére
Egyébként egy másik megoldás, hogy az aksi és a fedél közé raksz egy kis támaszték szerűséget, így amikor elhúzod a kis pöcköt akkor a fedél szinte "leugrik" a helyéről
-
szabieable
aktív tag
válasz
Real_Necro #4436 üzenetére
nyitás után a fecnit tedd a papucson kívülre, így legközelebb azzal könnyebb lesz felnyitni
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #4426 üzenetére
Tök jó ez a kis külső töltő. Piros led... kék led... hajrá. Egyszerű, nagyszerű.
Igaz a második akksit fordítva kezdtem volna bele erőszakolni..., aztán rájöttem mi hibádzik.
-
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #4403 üzenetére
Nekem szerencsere nem felejtettek el berakni a kocsiba.. Elvileg del korul ide is er.
Vegre keptelen lehetek majd kompromisszumot kotni.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Real_Necro #4401 üzenetére
No még egy minusz a GLS-nek. Nem ment át a rendszerükön pénteken a csomagom átirányítása, így csak holnap kapom meg...
-
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #4396 üzenetére
Írtam 4 "megoldást - javaslatot" is... az állítólagos lekezelés mellé...
- codec
- cycling record
- gyári hibás
- fake kártyaTovábbá... biztos SJ4000-ed van és nem SD28-ad!? (múltkor láttam egy SJ4000 vs SD28 összehasonlító videót, hát az SD28 képminősége szörnyű)
amúgy fake kártyára tippelnék elsősorba, illetve megfelelő codec telepítés...Hol vetted!? mind a kamerát / micro SD kártyát!?
-
RunTimeError
tag
válasz
Real_Necro #4371 üzenetére
Az iróniát érezni kell a bátor szó mögött
Elgondolkoztam, hogy rendelek egy monopodot az electropointtól, aztán megnéztem a szállítást, és hát jobban kijövök ha kintről rendelek és megvárom... Az ára még szép és jó lenne, de szállítással együtt már felejtős nálam, annyiból jobb minőséget veszek ingyen szállítással.
-
Petyus1
tag
válasz
Real_Necro #4362 üzenetére
Hova emeljem az fps-t? Már maximumon van.
Gyanítom, ha gopro-ra gyártanak ilyen szűrőt, ami nagyobb fps-t tud, mint az SJ, akkor ez az effektus szimplán csak fps növeléssel nem eltüntethető.
-
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #4371 üzenetére
Volt az 200 is
-
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #4362 üzenetére
2014.08.22. 17:14 Érkezés a depóba Magyarország Alsónémedi
Nah, nekem is hetfo lesz ugy nez ki.
-
Attila444
aktív tag
válasz
Real_Necro #4357 üzenetére
Akár ez, vagy apróhirdetési oldalak, olx, jófogás, stb. Sokszor érdemesebb körülnézni itthon, mint kintről rendelni gyors postával, ha pl 1héten belül kell valami.
-
madmike
őstag
válasz
Real_Necro #4359 üzenetére
Félő, hogy én se leszek otthon amikor jön. Mi a menete? Hívott a futár és egyeztettetek időpontot?
-
settenkex
tag
válasz
Real_Necro #4351 üzenetére
Ott van pedig a válasz
Daninet4:
Amúgy pont a linkelt keresés utolsó oldalán van az infó:
spy14 fórumtársunknak nemrég megérkezett a wifi-s változat, de még csak pár képet készített vele.
Most teszteli, ha lesz anyag biztos megosztja velünk.
Keress rá a nevére -
settenkex
tag
válasz
Real_Necro #4347 üzenetére
Igen-igen, láttam.
Pont azért írtam én is hogy ezt ajánlom a másik "antenna" szerű helyett. Hiába volt szoros az első 1-2 kihúzáskor, hamar kilazul és elforog az "antenna". :SAmúgy a kínai eladó korrekt volt, mert mikor közeledett a szállítási határidő vége, akkor írt hogy megérkezett-e már, mert ha nem akkor ASAP intézkedik
De igen, kínából idő a csomag, viszont ha nem sürgős...
Mindenesetre én rendelek magamnak ilyet mert nagyon tetszett. (a mobil rögzítő is jó cucc) -
Daninet4
csendes tag
válasz
Real_Necro #4338 üzenetére
köszi.
De én konkrétan az sj4000 wifi-re gondoltam. -
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #4336 üzenetére
Na, akkor nem egy riksával hozták Németországból a csomagjainkat
-
settenkex
tag
válasz
Real_Necro #4344 üzenetére
Ez a kamera nem túl nehéz így nem hajlik meg a monopod.
Kompakt fényképezővel is próbáltam, annak már érezhető súlya volt, és kicsit meg is hajlott..
Én sem ajánlom azt a kihúzható változatot.Egyik ismerősöm rendelt egy ilyet:
Kipróbáltam és sokkal meggyőzőbb!!! Mindenkinek ezt ajánlom. (12 USD)
Ennél van bemélyedés az elfordulás ellen, az alsó részen is van állvány menet, könnyű, és a minőség is rendben van! -
Zozzer888
addikt
válasz
Real_Necro #4344 üzenetére
Nem... Némelyik tag elforog, de hajolni nem szokott
-
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #4315 üzenetére
Augusztus 13-i rendelés, itt tartunk: 2014.08.20. 10:17 Beérkezés a HUB-ba Németország
-
madmike
őstag
válasz
Real_Necro #4324 üzenetére
memóriakártya sincs még sehol. Rendeltem egy 32GB-st sinceritytrading-től. Egy hetes szállításokról olvastam. Azt 12-én rendeltem. Ha a kamera megjön, de a kártya nem akkor kénytelen leszek venni egyet itt az aprón, aztán ha megjön a rendelt, azt meg eladom.
-
madmike
őstag
válasz
Real_Necro #4320 üzenetére
ott még semmit.
Nagyon remélem, hogy a jövő hét folyamán megjön. szept 1-én indulok neki a nagyvilágnak kamionnal. -
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #4317 üzenetére
De közbe volt egy ünnepnap, ergó +1napnál tartasz "csak", de sztem már simán megkapod holnap... track-ed nem frissült!? nézted ma már!? Ha már magyarba van, másnap kiviszik!
-
madmike
őstag
válasz
Én is tőle várom, 08.15-i rendeléssel. De nekem tegnap vagy ma ismét postára adott egyet, szóval lövésem sincs mikor lesz ebből valami.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Aggódalmaskodsz, de szerintem holnapra simán megkapod...
-
mitvisz
csendes tag
válasz
Real_Necro #4278 üzenetére
Ez gondolom 3000 akart lenni
-
madmike
őstag
válasz
Real_Necro #4289 üzenetére
Írtam a tegnapi esetet, miszerint írt super cheap city, hogy eltünt a csomagom és ezért küld egy másikat.
Nem tudom most mi van, de a tracker szerint továbbították a gls hungarynak. Ő pedig elvileg még csak tegnap postázta. Vagy mégiscsak előkerült az elveszett kamera, vagy térugrással hozzák az újat
Azt írta, hogy a tracking number nem fog változni, ezért nem tudom, hogy mi a helyzet. -
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #4289 üzenetére
A hataron biztos megalltak megtartani az unnepet
-
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #4264 üzenetére
Ketlem, hogy feketelistara kerulnenk 1-1 ilyen miatt. Mellette csak a topicbol vagyunk minimum 10-en, akikkel semmi problema nem volt.
Ennyi problemas rendeles minden orszagban van..
-
madmike
őstag
válasz
Real_Necro #4261 üzenetére
De ilyenkor, ha a posta elismerte neki, hogy valoszinuleg elkeverte a csomagot akkor nem fizetik ki neki a veszteseget?
-
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #4253 üzenetére
Pont most került fel az enyém is a GLS oldalára, mai dátummal. Ha két nap amíg az országba ér, akkor péntekig nem kapom kézhez.
Pedig hétvégén tudtam volna összehasonlító videót csinálni egy Hero 3 Black-kel DH versenyen.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #4204 üzenetére
Sima postai vámolás 1-2hétig is elhúzódik, míg DHL-nél 1nap!
És sima post esetén még felszámolnak +1.500 Ft-ot vámkezelési költségre, míg DHL-nél be van építve az árba...De amúgy:
http://junkieeeboy.blog.hu/2012/10/14/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_vam_afa_terhek
&
http://junkieeeboy.blog.hu/2013/09/01/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_szallitasi_modok_ido
&
http://junkieeeboy.blog.hu/2014/05/18/rendeles_kulfoldrol_usa-bol_kinabol_ebay-rol_3_resz_vamolasi_folyamat
(ezeket én írtam) -
spy14
csendes tag
válasz
Real_Necro #4204 üzenetére
DHL-nél pikk pakk megoldják, saját vámosaik vannak.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Real_Necro #4197 üzenetére
Azért az EU-n belüli, így 1-2hét szállítással számolj, míg ő Kínából +20$ szállítás-ért DHL futár-ral rendelte, ami köztudottan ~1hét alatt elhozza neked a világ másik feléről is a cuccost...
-
mm89
őstag
válasz
Real_Necro #4157 üzenetére
a fehér stafford az enyém,a barna pitbull meg az asszonyé.
Óriási karakterek -
madmike
őstag
válasz
Real_Necro #4172 üzenetére
Nekem 29385 lett a pénteki vásárlásom, úgy, hogy a bankom váltotta.
-
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #4174 üzenetére
Nalam is bank valtja, csak ezek szerint rosszul
-
stickermajom
addikt
válasz
Real_Necro #4172 üzenetére
Paypal vagy a bank valtotta? Nem gyenge a kulonbseg..
-
Hooper
őstag
válasz
Real_Necro #4140 üzenetére
"Azt, hogy mire akarod használni, és hogy ez a kialakítás megfelelő e számodra, neked kell eldöntened."
Tudom
de azért kérdeztem h ilyen képminőséggel, szolgáltatásokkal, és persze árral van e alternatíva más márkánál ami esetleg nem tégla design hanem hoszukás mint pl a sony action cam 2-je..
-
AttilaN
tag
válasz
Real_Necro #4099 üzenetére
Akkor az gyorsan ment
nekem 10 napot vett igénybe. Néhány kiegészítőn gondolkodom ugyan ettől az eladótól, csak kicsit sokallom érte azt a szállítási díjat. Szerintem maradok most a kínai kiszállításnál.
-
mm89
őstag
válasz
Real_Necro #4064 üzenetére
tényleg!
Na odáig már nem jutottam el tegnap este, hogy az utolsót is elolvassam
Örültem, hogy sikerült és működik. Aztán ma meg amikor indultam volna akkor nem értettem mivanstickermajom
Szerintem ettől még billegne nem? Ez nem arra való, hogy a kapcsok ne nyomódhassanak össze?
Most azon agyalok, hogy lehet lecserélem a tankon levőt is utángyártottra, és akkor ugyanaz lesz a sisakon is meg a tankon is és akkor nem lesz gond a nehézkes szétszedéssel.
Egyébként sikerült már egy anyacsavart is kicserélnem az egyik összekötő elemben, mert elromlott a menete (kb 5x raktam össze-szedtem szét).. De szerencsére metrikus minden, úgyhogy nincs baj vele -
Bobyjack
senior tag
válasz
Real_Necro #4056 üzenetére
Végig spirálos? Képet tudsz küldeni? Engem valószínűleg értelmes árban érdekelne egy.
(#4058) zetorda: Ezek alapján egyre szimpatikusabb az Electropoint. Jó, ha van egy értelemes magyar forgalmazó, aki kapcsolatban áll a gyártóval és nem innen-onnan kell összevadászni a csak lehet, hogy jó firmware-eket...
Érik már egy összefoglaló frissítés. Belekerülne az Electropoint, mint ajánlott eladó, talán a super_cheap_city is, ha nagyon nincs ellenvetés. Szeretném belerakni az új firmware-t is. Nincs időm most kipróbálni, az szeretném megtudni, hogy képminőségben van olyan jó, mint a 0527-es? Valahol olvastam, hogy 720p interpolált. Igaz ez, vagy tök ugyanaz mint a 0527, csak van benne OSD és 3 sec timelapse? Köszi a válaszokat! Ha van még valami, amit betennétek az összefoglalóba, akkor válaszként, vagy privátba jöhetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest