Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj.saabe
aktív tag
válasz
ballington
üzenetére
SZAR !!! Szerezd meg újra !!
-
dj.saabe
aktív tag
-
dj.saabe
aktív tag
válasz
ballington
üzenetére
OTT a BAJ.
NEM VÁSÁrOLT !!!
NO COMMENT -
dj.saabe
aktív tag
aha azért furcsa is lett volna ha lassú
NŐK.... -
dj.saabe
aktív tag
van a sims2-höz magyarositás de szánalmas szerintm ez nem valami történet játék hogy középfokú angol kell hozzé na mind1.
vissaztérve csatlakozom petertke T hez a laptopok képe is minimum 15'' és minimum 800x640 azon neked mi a kicsi nekem a lapmonitorom is 15''ols 1024-en megy és bőven elég -
dj.saabe
aktív tag
elhiszem. nem azért mondtam hogy én is baszta**alak
-
dj.saabe
aktív tag
na jólvan dave és illusion léci ne itt!!
illusion ha lusta vagy olvasni most kivételesen leirom.
ha a játék cdképben (imagefájlban) van meg aakor ne krekkeld és egy megfeleló virtuális meghajtó = deamon tools. 3.47 el inditod CRACK nélkül a játékot.
ha kivan irva cdre akkor passz nemtudom DVDről meg még annit se tudok mint amúgy. -
dj.saabe
aktív tag
hát nemtudom hogy miért nekm eddig jóvolt és magátol 1024-ben indulr bese kellet állitanom.
-
dj.saabe
aktív tag
aha hát nemtudom hogy ezeknek most mennyi az áruk
-
dj.saabe
aktív tag
őőő divott az tényleg fasza lehet mennyiért vetted a denont??
-
dj.saabe
aktív tag
öcséém én örülnék ha bitnék szerezni egy jobb videókártyát pl.: x800 vagy geforce 6800 de a 6800 kelnee de nagyon drága. 200 e fölött van az ultra.
-
dj.saabe
aktív tag
gabi én nem azt mondom hogy legyél angyalka aki minden gameét megvesz eredetiben de it a forum ne hireszteld hogy hogy van meg. megsúgom nekem a 300akárhány játékoból 5 az ami eredeti. na jó nemszóltam :!!

torry ha azok a zenék kellnek amik a hifi ad azok általában bennevannak a sims2mappa és ott a musicba kereheted őket meg ami avásárlás és különböző módok altt megy a régi simsekbe ott volt külön. -
dj.saabe
aktív tag
nemtudom mi abaj de ne nagyon hireszteld az a WAAREZ cdt mert baj lesz.
-
dj.saabe
aktív tag
jóhogy a gyerekért mindent !! sajnos nemtom hogy kell imprtálni én a régi simsekben sem tudtm kivéve egyzserr de akkor se tudom hogy.
-
dj.saabe
aktív tag
nemvalmi nagyon jó. amúgy férfi férfival ??
menj el s*r*c*h*z -
dj.saabe
aktív tag
én nmetudok róla
hát ha már összevagy házasodva egy valkive ls ha katt rá és nics oylasmi hogy vállás akkor nemlehet. -
dj.saabe
aktív tag
hy
nekme service pack 1 vagy és simán megy a game mindent tok csinálni benne még azt is amitnem is lehetne
ez kamu szerintem. -
dj.saabe
aktív tag
hát istenem újonc.
-
dj.saabe
aktív tag
hát ja tényleg jólenne ha olvasnátok is mielőtt irtok/kérdeztek ezt a témát legalább 3 szor átbeszéltük sőt egy másik topicból id ide lett irányitva egy tag.
OLVASNI ÉS OLVSNI s ha ezekután is baj van akkkor kérdezni. -
dj.saabe
aktív tag
talőn még azhogy vedd fel a kapcsolatot az oldal készitőjével. többet énse tok mondani.
-
dj.saabe
aktív tag
Hy
Próbáld meg jobb klikk, cél mentése ... -
dj.saabe
aktív tag
hy
talán próáld meg a jobb ''klikk'' ''cél mentése...'' igy lehet hogy leszedi. -
dj.saabe
aktív tag
na hy inen tudsz pár új ruhát leszedni Bővebben: link
Bővebben: link itt csak hirk vanak képek meg talán egy tesztelő progi.
ezse roszs oldalBővebben: link
egyenlőre ennyit tudok. néz körül hátha... -
dj.saabe
aktív tag
hy
hátmost talán egy cimet tudnék mondani de azse jut eszembe. de a sims 2 hivatalos talán nem biztos szal sims2ős odlal majd megnézem a imét . -
dj.saabe
aktív tag
hát pasz énilyenről nemtudok.
-
dj.saabe
aktív tag
istenm én ezt már hányszor elmondtam hogy mitkell csinálni csak azsem moderáva lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gran Turismo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest