- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adolfka_
tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
hi,
ööö most nem tudom, hogy a játékra vagy a való életre gondolsz. A való világban a versenyautókon nincs szervó és az áttétel meg teljesen más, nyilván ott nem szempont, hogyan akarsz beparkolni vele valahová a városban. Így értelem szerűen meg sem tudod mozdítani az álló kerekeket, hiszen az áttétel igen direkt szervo meg ugye nuku.
Amúgy valóban nehezebb álló kerekeket tekergetni (ugye erre találták ki a szervót, ill. ha az nincs akkor qrvanagy áttételt, hogy lehessen forgatni), én azt akartam mondani, hogy annak a mértéke, mennyire akar visszatérni egyenesbe a kerék (kormány) az meg a sebességtől függ.Az életben minden autó alapvetően egyenesen akar futni, tehát nem elsősorban beállítás kérdése szvsz, hanem főként a sebesség kérdése, ezért írtam, hogyha lépésben mész bekanyarodva és elkezded nyomni a gázt, akkor visszapörög a kormány magától. A sebesség növekedésével a kormány ugye egyre érzékenyebb lesz, egyre kisebb elmozdulás is egyre nagyobb irányváltást eredményez.
Amúgy ezt épp most próbáltam ki a játékban, itt nálam ezzel a kormánnyal eddig bármilyen autó tesztelve ez történt: Lassan elindulva 1-esbe, eltekerve a kormányt elkezdek gázt adni, elengedem a kormányt s az autó szépen megy magától körbe körbe, az Istennek nem tér vissza a kerék középállásba...
Új hozzászólás Aktív témák

- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Hyundai, Kia topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- LG UltraGear 27GS85Q-B NanoIPS/2K/200HZ (068)
- Üzletből, garanciával, Dell Precision 7550 i7-11850H/32GBRAM/512GBSSD/NVIDIA T12000/15,6" FULLHD IPS
- Acer Nitro KG272M3bmiipx IPS/FHD/180HZ (064)
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest