Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TannerHUN

aktív tag

válasz _Volkovy_ #456 üzenetére

Akkor sok sikert az SX-el! :DD

Most olvasgatok egy két dolgot a játékról más fórumból (reklámozni nem fogok):

"máááá mindent csináltam a végén: RX8-on áttételt változtattam, folyamatosan 100 felett tartottam a sebességet, a pályára felfestett nyilak íve mentén mentem kilinccsel előre, autót váltottam: BMW M1 Procar, Falken Porsche
    semmi :/ - 1077 xp felett nem akar sikerűűűűűni
    a célegyenes ráfordítóban pl. akárhogy toltam neki soha nem adott még pontot
    a pályának - ahogy te is észrevetted - "érdekessége", h amiért minden más pályán kapsz pontot, azokért itt távolról sem biztos
    volt nem 1x olyan, hogy 3-ban lapon 100 km/h felett előre és ÁLL A SZÁMLÁLÓ"

"a Miami drift pálya olyan, mintha rosszul lenne megírva
    nem mindenhol pörgeti a pontokat, akkor sem ha lappal mész előre 3-asban végig
    1702 XP-t kell ott összehozni 3 kör alatt, de nekem eddig max 1077 sikerült"

"Adott egy 3 körös Drift verseny,ugye elég nehéz ugy végigmenni,h ki ne durranjon a gumi,ha pedig kidurran szinte irányithatatlan az auto.
    Mit csinál a paraszt?
    Optionsba kikapcsolja a Damage-t,majd vissza megy a versenyre,és láss csodát a gumi az nem durran ki,de a 3/2-ik körben amikor egyébként eldurranna a gumi az autó valamiért irányithatatlanná válik!
    Szóval a kib.szott gumi az elduran akkor is csak te nem látod csak érzed!
    Eldurrant az agyam"

"GP3-ba volt anno, hogy az előre megirt progit nem lehetett átvágni :)
    Menettem 5 percenként az állást majd kidurrant a gumi..mentés vissza kimentem a boxba új gumiért..megteszem azt az 1 kört és pontosan ugyanott eldurrant a gumi :D"

Na ennyit a játékról, szégyellheted magad EA!... :(( Ez csak egy fórumból volt, pár külföldin szidják is rendesen.

Új hozzászólás Aktív témák