- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Úgy látom ez a játék nagyon utálja a két kártyás rendszereket. Most 1.02-es patchet felrakva megint sötétebb a cockpit, természetesen tele van a hibával a net. Erre véletlen itt valaki nem tud megoldást?
Találtam egy ilyet, de nem nagyon vágom a moddolást: [link]
Ha ezt segítene valaki megcsinálni az is zsír lenne.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
Igen, belső nézet, én csak abban nyomom. Külsőt azt hanyagolom autós játékoknál.
1.01 patchről van szó + DLC-k.
Amúgy nem értem miért szidja mindenki a Shift szériát, mégegy ilyen játék nincs PC-re. Én Forzához tudnám hasonlítani, versenypályák, tuningolási lehetőség, félszimulátor, normális belső nézet. Kb ez az egyetlen játék mostanában PC-re ami tudja, max még nagyon szimulátorok vannak szar hangokkal és grafikával tuninglehetőség nélkül. Bár most project cars és assetto corsa nem lesz rossz, meg grid 3, elvileg az 1-re fog hasonlítani ami nagyon jó kis játék, nem a 2-re ami hulladék.
-
HollyBoni
veterán
Ez a mélységélesség belső nézetben nagyon zavaró, csak modokkal lehet kikapcsolni?
-
HollyBoni
veterán
A patch megoldotta, végre!
Sokkal jobban fut, semmi villogás. -
HollyBoni
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
Tele van a net azzal hogy Crossfire ÉS SLI is szar, korszerűbb kártyáknál is, nem a driver a gond...
Azt meg hogy szar a driver a 4870x2-höz nem tudom mire alapozod, ahogy a másik topikban is írtam semmi gond nincs vele, az hogy a sok szerencsétlen írkál fórumokra hülyeségeket az nem jelent semmit.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Redneck
üzenetére
4870x2. Tudom szar áramzabáló kazán fos teljesítménnyel, nálam sem marad sokáig. Két maggal szépen viszi 60fps-en FHD medium beállítások mellett, 1 maggal szaggat, de legalább nem villog minden... Fórumok tele vannak a hibával, megoldást még nem találtam. Durva hogy így kiadtak egy játékot.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Sípoló hangot nem lehetne kiszedni valahogy? Ez pontosan minek akar a hangja lenni?
Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hyundai, Kia topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Sajnos kb mindenki küzd a hibával. 
Sokkal jobban fut, semmi villogás.