Hirdetés
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Apple Watch
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
tutuhawer
üzenetére
Jön majd a Project Cars, az lesz a következő normális. Bevallom nekem anno nem tetszett a Shift 1 mikor kipróbáltam. Akkor mikor megjelent X2 545-öm 4GB RAM-om és HD 4850-em volt. Azon annyira nem volt jó tolni úgyhogy hamar abba is hagytam. Az irányítás nem jött át. A kettőt pedig bátran megvettem mert úgy láttam nem rossz. Nem is csalódtam de meg kell szokni az tény
Ha az ember ráérez, undorítóan valótlanul lehet menni. Pár hetente előveszem és nyomom, kár hogy nincs több ilyen játék.Michelisz Norbi is azt mondta mikor kipróbálta hogy arcade
Egyértelmű egyébként. A profi autóversenyzők még a komolyabb szimekre is azt mondják hogy a valóságtól távol állnak.Szerk:
Megnézem majd de most lépek
Új hozzászólás Aktív témák

- 48 hangszórós mélynyomó kanapé alá
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha az ember ráérez, undorítóan valótlanul lehet menni. Pár hetente előveszem és nyomom, kár hogy nincs több ilyen játék.