- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
Szia.
Gondoltam, hogy ezen, mármint a menetközbeni kábel dugdosáson, többen megbotránkoznak. De hát mit csináljak, máshogyan nem lehet életet lehelni a vinyóba!?
Köszi az ötleteket, majdnem mindegyiket kipróbáltam, de semmi nem javult. A RAID is ki van kapcsolva a biosban. Talán még ez a firmware dolog lehet érdekes. Megpróbálom valahonnan beszerezni, bár igazából ilyet még nem csináltam. Az is érdekes lehet, hogy az alaplapom nem fér meg a Maxtor vinyóval. Az igazság az, hogy amennyire szerettem az ASUS lapokat, mostanában pont annyira kezd elegem lenni belőllük. Talán cserélnem kellene. Még van rá 2 év gari, valahogy ki kellene használnom, és lecserélni egy Abit, vagy egy MSI lapra.
Ma például azt csinálta, hogy töbszöri ki- be kapcs után elindult a vinyóm. Aztán egy darabig megint semmi. Most éppen 2-3 szor, csak úgy próba képp, ki kapcsoltam és szépen elindúlt mind a két vinyóm. Már kezdtem örülni, de aztán megint semmi. Minden maradt a régi.
Gabix76.
Köszi a linket.
Próbáltam én utánna olvasni, de az első 25-30 oldal után feladtam. Több mint 1900 hsz-t kellett volna végigolvasni. Azért még egyszer köszi.
Akkor végül is ez lehet a megoldás, hogy a firmware-t lecserélni ? Vagy esetleg van valami más is ? Olvassak meg előréb a megadott linknél ?
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
''a legújabb Nvidia Nforce drivert töltsem le''
A chipsetedhez való legújabbat töltötted le, ugye? Mert pl. az NF4sli 7.15-ös drivere helyett nem használhatod az NF4-430 8.22-es driverét, hiába újabb.
''nem lehet olvasni valamilyen hardverhiba miatt a megadott rendszerlemezt''
Ekkor be kellene menni a biosba, és újraállítani a bootsorrendet: csak a SATA legyen benne, a PATA ne. -
Shepard
tag
Lefutott a program és úgy látom, szinte minden megvan és le is játszható. Ezek szerint nem volt azért annyira komoly a gond. Mostmár csak sok helyet kell találnom a kimásolásra. Nomeg remélem mindezután a formázás is sikerül majdan.
Köszönök szépen mindennemű segítséget! -
Shepard
tag
Azt írja, hogy nincs telepítve az alkalmazás.
Viszont a lemez tulajdonságainál már néztem a köteteket és ott nem lehet megnézni sem a méretet, sem semmi paramétert arról. Jó hír, hogy letöltöttem a get data back-et és most éppen fut. Eddig elég sok ismerős fájl nevét láttam viszont, bár ez még a leírás szerint nem jelenti azt, hogy épségben meg is vannak. Viszont jól olvastam azt, hogy ezzel a progival - ha nem veszed meg teljesben - nem lehet majd kimenteni a dolgokat? -
mr_ricsi
veterán
''Ha elolvastad a lapom MSI K8N Diamond ''
Továbbra sem látom, hol írtad ezt korábban.
De ha NVidia, akkor vagy nem az alaplapod chipsetéhez való drivert használod, vagy csak a RAID drivert adod be neki az F6-nál, a SATÁt nem. (Pedig ott van mindkettő mögött, hogy ''required''.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Mazda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest