Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shepard

tag

válasz Dudu67 #1736 üzenetére

Lefutott a program és úgy látom, szinte minden megvan és le is játszható. Ezek szerint nem volt azért annyira komoly a gond. Mostmár csak sok helyet kell találnom a kimásolásra. Nomeg remélem mindezután a formázás is sikerül majdan.
    Köszönök szépen mindennemű segítséget! :R

• Shepard

tag

válasz Dudu67 #1734 üzenetére

Azt írja, hogy nincs telepítve az alkalmazás. :F
    Viszont a lemez tulajdonságainál már néztem a köteteket és ott nem lehet megnézni sem a méretet, sem semmi paramétert arról. Jó hír, hogy letöltöttem a get data back-et és most éppen fut. Eddig elég sok ismerős fájl nevét láttam viszont, bár ez még a leírás szerint nem jelenti azt, hogy épségben meg is vannak. Viszont jól olvastam azt, hogy ezzel a progival - ha nem veszed meg teljesben - nem lehet majd kimenteni a dolgokat? :Y

• Shepard

tag

Üdv minenkinek!

Előre is bocsánatot szeretnék kérni, hogy gondom nem Sata vinyóval kapcsolatos, de ez volt a problémámhoz legközelebb álló topic, úgyhogy itt kérek segítséget.
    Egy 160Gb-os Maxtor vinyóról lene szó, amit Rack-ként használok. A történet úgy kezdődik, hogy másolni akartam más gépére, de az elsőnek nem ismerte fel a meghajtót, így a hardvereszközöknél frissítettem. A gép meg sem kérdezte, hogy újraakarom-e indítani, csak szimplán felismerte az új meghajtót. Viszont elég falsul sikerült neki, mert szinte csak a gyökérkönyvtárban tudtam tevékenykedni. Mappákat megnyitni, másolni, törölni nem engedett, mert a lemez nem volt elérhető. Legalábbis ezt írta ki hibaüzenetként. Szerintem itt halt meg a vinyóm. Küldtem még egy frissítést a hardvereszközöknél, de hiába, már fel sem ismerte. Itt felhagytam a próbálkozással, ám mikor hazahoztam a merevlemezt, már itthon sem tudott róla semmit megnyitni. A vinyót megnéztem, a hardereszközöknél felismeri, viszont sajátgépben ha meg akarom nyitni a következő üzenetet kapom: a fájl vagy a könyvtár sérült, vagy nem olvasható. Ráadásul valami - számomra ismeretlen - RAW fájlrendszert használ. Próbálkoztam itthon is a hardvereszközök újrafelismertetésével, a vinyó eltávolításával, majd frissítéssel, hibakereséssel, visszaállítási pont betöltésével de mindhiába, a lemez olvashatatlan maradt. Szóval kérdésem a következő lenne: tudtok valami módszert, hogy ne veszítsek el közel 130Gb-nyi anyagot, vagy már csak a formázással próbálkozhatok? :O

Válaszaitokat előre is köszönöm.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák