- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
Akkor több ötletem már nincs, lehet, hogy tényleg megadta magát. Most végül is már kezdem megszokni, hogy indításnál belépek a bios menübe és, ha látja a vincsit akkor engedem a boot-t, ha nem akkor meg újra kikapcs-bekapcs. Azért mégegyszer köszi a segítséget és bocsi a sok láma kérdésért.
-
laca500
aktív tag
Azt sajna nem tudom, hogy melyik DM. Ezt a számot tudom biztosra: 6B200M0
Azon gondolkodtam, ahogy a lapokat olvastam, hogy szóba került a juper. Nem lehet, hogy esetleg rosszul van jumperelve? Tulajdonképp még sosem néztem meg. Ahogy kaptam, úgy lett betéve a gépembe.
[Szerkesztve] -
laca500
aktív tag
Más gépbe még nem próbáltam, én is azt gyanítom, hogy a lemezzel lesz a gond.
Kb másfél éves. Úgy 1 éve kaptam egyik ismerősömtől. eleinte nem volt vele ilyen gondom. Úgy rémlik az első bios frissítés óta vacakol, de ez még nem jelenti azt, hogy nem rossz.
Tulajdonképp az a furcsa, hogy egyszer felismeri, máskor meg nem. -
laca500
aktív tag
Hali.
Köszi a segítséget.
Megnéztem a linkeket és amit tudtam azt kipróbáltam. Igaz nem a legjobb angolos vagyok.
Nem igazán értettem mindent, épp ezért, persze ha nem gond és van időd rá, akkor megkérnélek, hogy olyan szájbarágósan lépésről-lépésre esetleg egy priviben, vagy hsz- ben leírnád mit is kéne csinálnom.? 1-2 dolgot, amit az oldalon írt letöltöttem, de firmware az nincs sehol. Már reggeltem is az oldalra, hátha úgy rátalálok.
Azt még az előbiekhez hozzátenném, hogy nem SATA 2-es hanem csak 1-es a vincsim. Igaz a alaplapom kezeli a SATA 2-t is. Mondjuk 5 indításból 3 szor elindúl a vinyóm és minden tökéletesen működik. A gond az ott kezdődik, hagy amikor nem indúl, akkor a biosban sem látszik. Egyáltalán nem látja a bios. Mint ha nem is létezne. Pedig az alaplapon a legfrissebb bios van fent. Ezek a firmware dolgok pedig kínaiul vannak nekem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest