Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dudu67

    tag

    válasz mr_ricsi #1726 üzenetére

    Bocsi igazad van, úgy kezdtem a hsz-t :Eddig egy boldog Diamond tulajdonos voltam, elfeledkeztem arról, hogy ami nekem tök természetes és értelemszerű, az másnak nem biztos, hogy ugyanúgy beugrik én természetesnek vettem, hogy csak az MSI adott ki Diamond lapot holott ezt nem kötelessége senkinek tudnia.
    Úgyhogy mégegyszer elnézést ezért a kis malőrért :R .

    Egyébként a laphoz kapott gyári floppyról kapta meg a drivert, mind a kettőt, csak egy másik fórumon megsúgták, hogy a legújabb Nvidia Nforce drivert töltsem le és abból kiszedve a szükséges drivereket (frissítve a floppyt) menni fog a dolog.
    Ez így is történt, most már újraindul telepítés közben, meg mindig a lap, addig a pillanatig, amíg csak SATA winyó van benne.
    Rádugom a PATA winyót és érkezik a következő hibajelenség:

    Elindítom, bootolás helyett azt írja ki fekete (hála az égnek nem kék) képernyőre szó szerint, hogy nem lehet olvasni valamilyen hardverhiba miatt a megadott rendszerlemezt, vegyem fel a kapcsolatot a gyártóval.(ezt magyarul írja, betű szerint így ahogy én leírtam)

    PATA winyó lehúz, hibajelenség zéró, minden kifogástalanul műkszi megint.A megoldás : csak SATA winyó használata, hacsak nincs valami ötlet valaki tarsolyában mert kicsit azért húzós lenne most az összes vinyómat lecserélni :))
    Mindent köszi, ha van valami ötlet, azért még várom.

    [Szerkesztve]

    [Szerkesztve]

    Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni ! http://phmegbizhatosag.atw.hu/

Új hozzászólás Aktív témák