Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Én nem értek hozzá, gondoltam kipróbálom, és megvizsgálom, hogy tényleg jobb e?! Ha jobb, marad, ha nem, nem!

De nem értem, hogy miért nem működik,miért nem udom feltelepíteni, elindítani vele rendesen a gépet! Valamit nem jól csinálok?(erre próbálok legfőképpen rájönni) Valamiért ezzel az alaplappal nem lehet ilyet? Vagy nem működik rendesen az alaplap mert beteg!? Vagy én vagyok a beteg!? :DD Általában az egyszerűbb leírásokat, el tudom olvasni, még ha nem is értek angolul, de ezt nem tudom! Valószínű, talán kimarad egy lépés, stb! Az F6 után, s betűt kellene nyomni, de hogy mikor? Meg két féle driver vagy mi a lemezre, vagy két lemezre? Nyomkodtam sokszor, mindenféle beállítással, mindenféle formában, de semmi! Elfogadom, és elhiszem neked, ha azt mondod nincs értelme, (az eddigi olvasatom és ''beszélgetéseink'' alapján úgyvélem a számítógép terén sokat olvasott, sokmindenben jártas emberke vagy, ezt is nagyon tisztelem benned) de a fő probléma az, hogy miért nem működik ez a ''dolog''?!

Olvasgattam én is elötte ''sokat'', én azt hittem, ez lenne így a hardveres! Akkor nem így van!
    Viszont akkor milyen hardveres?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák