- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolffy
aktív tag
Felraktam a winfost sima sataként. Mivel a Hitachi feature programjával engedélyeztem a Sata2 módot korábban, így elvileg gyorsabb a Sata1-nél. A HDTach szerint is így van. Legalábbis sebességben Sata2-ként megy a winya. Azt nem tudom valyon a NCQ műxik-e. Ha most a BIOS-ban beállítom az AHCI módot, bootolásnál a win logo megjelenése után rögtön újraindul a rendszer. Majd mindez ismétlődik.
Mi egyáltalán ez az AHCI mód és hogy a retekbe tudnám használni?
Köszi a válaszokat! -
nRu3
addikt
-
wolffy
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
-
dbius
veterán
-
Prozac
aktív tag
Mint ahogy vannak gumiszalagos wincsi-rögzítések, a ventit is berakhatod úgy.
Úgy legalább a rezgéseket sem adja át. -
Sirandrish
legenda
-
dbius
veterán
Háát, ha nem akarod, hogy a fiók kivételekor beessen a fiók helyére és ne tudd azt visszarakni, csak ha ''szétberheled'' a gépet, akkor valahogy rögzíteni kell. Felőlem oda is ragaszthatod

-
Sirandrish
legenda
-
wolffy
aktív tag
Sziasztok!
Van egy SATA2-es Hitachi 160 gigás winyóm a T7K250 szériából. Hitachi Feature Tool-lal beállítottam a winyót a SATA2-es üzemmódra, majd az alapla BIOS-ában a SATA módot Standard IDE-ről AHCI-re. (Ez egyébként egy ASUS P5LD2 deszka a legújabb BIOS-szal.) Ezután gondoltam teszek rá egy XP SP2-t, tehát elkészítettem a szükséges driver floppyt az alaplap CD-jével, amit az XP telepítővel F6 lenyomása után megetettem és gond nélkül elfogadásra is került.
A telepítés során minden tökéletesen ment addig amíg a telepítés el nem jutott oda ahol bekérné a területi beállításokat, serialt, nevet, ilyesmit. Mielőtt ugyanis mindez megjelenne kékhalál és fizikai memórialistázás. Nem tudom mi a rák miatt. Nekem mondjuk Celeron D 2,8-as prockám van... Az intel driver readmejében viszont nincs említve Celeron D processzor, csak Pentium 4.
Mi lehet a gond? Próbálta már valaki az AHCI módot Celeron D-vel? Működött? (Feltételezem, hogy csak Pentium 4-gyel hajlandó működni.) -
dbius
veterán
Hát, ahány ház, annyi megoldás lehetséges
No meg a kreativitás ugye.
De komolyan, ha felé akarod rakni, akkor vedd le a mobil rack fiók tetejét, a rack fölötti helyre (ha üres az lenne jó), akkor valahogy, pl. dróttal, madzaggal, gumival rögzítenéd a 8 centis ventit. Mindenképpen 8 vagy 12 centist ajánlok, mert a gyári 4 centisek jóval kevesebb levegőt mozgatnak, és lényegesen hangosabbak a magasabb fordulatszám miatt. De ha befér, és miért ne férne, inkább 12 centis ventit rögzíts.
Rack esetében egyébként is ajánlott (lethetőség szerint) a jobb levegőztetés, szellőzés, hűtés miatt, hogy a rack alatti és feletti hely üres maradjon. -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
mr_ricsi
veterán
''értem..és ha a rack tetejét..amit a vinyotartóra lehet ráhuzni..tehát ha azt leveszem?''
A levegő elmegy a kisebb ellenállás felé, vagyis kevesebb szellőzés lesz alul, az elektronikánál. -
dbius
veterán
Hát, simán lehagyhatod róla a tetejét, hogy fog-e javulni nem tudom. De ha valahogy felé vagy alá be tudsz építeni egy 8 cm-es ventit, akkor biztos fog (előfeltétel, hogy felülről levedd a tetejét, alulról pedig, hogy legyen min befújni a rackbe a levegőt)
(ebben az esetben a 4 centis ventiket ki is lőheted, legalább halkabb lesz a géped) -
Sirandrish
legenda
-
dbius
veterán
Amennyiben normálisan szellőző házból rakod át ugyanazt a vinyót rackbe, mindig melegebb lesz...
Hogy miért a válasz pofonegyszerű, mert egy normál belső rack, amiben még ha 3 db. 4centis venti is van, sokkal zártabb, mint a ház, nem tud úgy lehűlni, a ventik pedig a vinyó elejét, ill. hátulját hűtik, alatta ill. felette nem nagyon jár át a levegő. -
Sirandrish
legenda
-
Prozac
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
-
x_o_n
veterán
én most vettem 80gb hitachi sata2,hüvös és semmi hang , gyors ,szerintem kedvező ára is van brutto 11,6 k kiskerben,raidet szerettem volna de csak ez az egy volt már...most várok

-
gumi*
csendes tag
Nekem is van egy samsung 160Gb Sata 2 winyom.Jo jo de---szerintem nagyon melegszik.
43 fok ,melette pata western digital 200GB 32fok,és egy pata 160gb samsung 25 fok.
Szerintem meleg a sata 2 winyó.HDD Thermometer-ezzel a progival mérem.
Valakinek van ötlete miért van ez? -
Televan74
nagyúr
Nekem Samsung 250Gb SATA II winyóm van.
Halk és gyors.Ha valami sebesség gondod van vele,teszteld le és vid vissza boltba(ha még garis) és cseréld ki. Nekem az első két hét útán menybe ment.De ez amit gariba kaptam ez tökéletes.
Szállítás közben történt az én winyómmal valami, rázkódás vagy ütődés és két nap után elkezdett kattogni és két hét múlva leált.
Bocsi samsung fan vagyok. -
isapeti
aktív tag
Hát koma, én meg felhívom a figyelmedet, hogy nekem történetesen Samsung Sata II 80-as vinyóm van, és nem szar, nem lassú (sôt, gyors!), és halk. Errôl ennyit
Nem vitatom, hogy a tiéd kaxi, de azért ne általánosíts - gyanítom egyébként, hogy akár többféle 80-as sata2 samu is elôfordulhat a piacon... -
Hack3er
őstag
Hali mindenkinek!
Jó gyors az adatátvitel az S-ATAII vinyóknál, de felhívom a figyelmet hogy Samsung 80Gb-os vinyót ne vegyetek mert szarok, lassuak meg hangosak. Én már csak tudom mer nekemis ilyenem van!

-
Prozac
aktív tag
Az atviteli sebesseg csak az elektronika sebesseege. nagy fajlok olvasasa irasa eseten es atlagos hasznalat mellett nem fogsz erezni belole semmit.
Attol lehet jobb, hogy az ujabb wincsik fizikailag gyorsabbak.... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
dbius
veterán
igen, tudsz sata2-es vinyót használni sata1 vezérlőn. Már párszor leírtuk, hogy ehhez csak át kell jumperelni a vinyót, ill. ha jól tudom, akkor hitachinál pedig egy szoftverrel lehet állítani sata1-2 között.
különbség? sata2 nagyobb elméleti gyorsaság, ill. ncq (ez jó dolog). az 1-2 ezer ft-nyi különbség megéri sztem. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sziasztok! Mi külömbség van az Sata2 és a szimpla Sata között? A most kapható vinyók rámennek a sima Sata-ra is?
-
Sirandrish
legenda
-
Prozac
aktív tag
Azért a mostani 7200-as fordulatú wincsiket nem árt hűteni. Én sem zajforrásként, de egy 5V-ra kötött 80mm-es ventit raktam eléjük. Nincs hang, de egy pici légmozgás 5-10 fokot jelent.
-
nRu3
addikt
-
mr_ricsi
veterán
''ezért írom hogy majd nyáron kitapasztalja kell-e valami hűtés rá.''
A biztonsági övet is előre kell bekötni. Ha valaki az ütközés előtt kapkod érte, már elkésett.
''de ha felesleges akkor minek vele bajlodni''
Vinyónál még nem láttam felesleges hűtést. Az ára bőven bejön a nagyobb megbízhatóságon, és a hosszabb élettartamon. -
Sirandrish
legenda
-
nRu3
addikt
de mogoldhatod az egész gép garantált hűtését, berakod egy mélyhűtöládába a géped

-
nRu3
addikt
Jó magam is sok vinyot használtam már és egyikel sem volt sose gomdom melegedésekel nyári kánikulákon, ezért tartom feleslegesnek látlanba gondoskodni a hűtésröl, ami persze sosem árt, de ha felesleges akkor minek vele bajlodni,pénzt költeni és plussz ventirátor hangforrás, ezért írom hogy majd nyáron kitapasztalja kell-e valami hűtés rá.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
mr_ricsi
veterán
-
mr_ricsi
veterán
-
mr_ricsi
veterán
''26 decibel olyan sok?''
A procihűtőm -papíron- 28dB-es, de jóval halkabb, mint ez a vinyóhűtő. -
Lafi
csendes tag
Hát kiábránditó......:::de ez van!
Csak ugze mindenhol az olvasható hogy az nforce4 tudja már...
És onnan vettem a bátorságot hogy a usier guide-ban a sata-nál ez szerepel..''these connctors are for the serial ata signal cables for serial ata hard disk drives that allow up to 3gb/s of data transfer rate....
Tehát csak azt nem értem ha a saját usier guide-be leírják és nem tudja....
akkor nem igazán ferek asus-ék......
De köszi... -
nRu3
addikt
Mert a lapod nem is tudja a sata2-t [link]
'' 8 Serial ATA ports
K8N4-E Deluxe integrates 8 Serial ATA ports for your storage needs. Serial ATA is the next generation ATA specification that provides scalable performance for today and tomorrow. With up to 150MB/s data transfer rate, Serial ATA is faster than current Parallel ATA, while providing 100% software compatibility.'' és nem 300MB/s data transfer ami a sata2 lenne. -
Lafi
csendes tag
Hi mindenkinek!!!
Szóval van egy asus k8n4-E nforce4 chipsetű lapom--melyre van két Samsung SATA2-es vinyó dugva....
Próbléma az hogy ''csak'' sata1-ként látja ill. a teszt eredménzek alapján is csak 1-ként müxic...
-legújabb bios, chipset driver fenn van...
-jumper nincs rajta....
kérdés: ez csak a raidesen müxic sata 2-ben??
Mert hogy 8 sata csati van a lapon 4db nforce4, és 4db silicon image raides!
Nincs raidelve, nem is próbáltam mert nem értek hozzá...
Tehát alapból nem kéne-e sata2-őn müködnie?
Köszi ha tudnátok segíteni, mert ha már tudja a sata2-őt jó lenne ki is használni... -
nRu3
addikt
várd meg a nyári kánikulát mielőtt barkácsolásba kezdesz.
-
Sirandrish
legenda
-
mr_ricsi
veterán
''akkor sima vinyó coolert kéne venni?''
Azokat -ki tudja miért- 4-5ezres fordulatú ventikkel csinálják, ezért iszonyat zajosak. Van nálam most 2 ilyen próbára:
[link]
A fordulatszámuk -a leírttal ellentétben- 4000, és íszonyatos hangjuk van. A feszültség csökkentésével jól le lehet lassítani, mert még 5V-ról is elindulnak, de akkor meg már morognak.
Ha van egy kis ''barkács''-vénád, akkor egy 3000 Ft-os rack-et is párszáz Ft-ból nagyon jóra át lehet alakítani. Nézd meg pl. ezt (1-9. hozzászólásokat):
[link] -
Sirandrish
legenda
-
nRu3
addikt
-
mr_ricsi
veterán
''a normális vinyok normálisan mérnek többnyire''
Mi számít normális vinyónak? Mert én Maxtorokat, Samsungokat és egy Wd-t néztem, mindegyiknél volt minimum 4 fok eltérés.
És mit kell normálisan mérni? A vinyó érzékelője az elektronikán van, de nem a chipeket méri. Viszont a túlmelegedés vagy a vinyó belsejében a fejeket, vagy a nyákon a chipeket érinti először.
''meg eleve már magasabb hőfoknál kéz tapintásra is illik megálapitani menyire meleg, ez minden hardvernél igy szokásos.''
Csak vinyónál nem igen lehet tudni, hogy mit kell tapogatni. (Vagy rackban lévő vinyónál hozzá sem lehet férni.) -
mr_ricsi
veterán
''van olyan rack amibe 2 venti van..az egyik a vinyo alatt és a vinyo mögött..az milyen?''
Azoknál pedig azzal lehet gond, hogy a vinyó alatt nincs rés, és ezért a teljes hűtőlevegő a vinyó felett megy el. Aztán működés után közvetlenül kiveszed a fiókot, és megtapizod a vinyót, kézzel kellemesen langyos, de alul a chipek lazán eldurranhatnak a meleg miatt.
[link] -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
nRu3
addikt
nagyábol mindegy milyen progival figyeled a hömérsékletét, mert a progik csak kiolvasák a hardverböl a mért értéket, azt pedig a harverekben belül a saját érzékelői mérik.
-
Sirandrish
legenda
-
nRu3
addikt
én arra gondoltam: langyos, meleg, forró ami kb 30, 40, 50 körüli érték és azt őszehasonlitod a win alol szofveresen jelzet adatokal, te pedig eldöntöt a mért és a tapasztalt höm menyire hasonlit egymásra.
-
Sirandrish
legenda
-
nRu3
addikt
Azt csak te tudod megálapitani nálad hogy mér. Mancsot rá a vinyóra és sacold meg kb annyi-e vagy sem

-
Sirandrish
legenda
-
nRu3
addikt
-
Sirandrish
legenda
-
mr_ricsi
veterán
A linkelt képen hátsó venti van.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
mr_ricsi
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
nRu3
addikt
bármilyen, akár egy jó szelőztetés a házban, vagy aktiv hűtés a vinyón, vagy rackes is jó, de várd ki a nyári kánikulát, azután gondolkodj kell-e +hűtés.
-
Sirandrish
legenda
-
nRu3
addikt
ha 40 lenne álandoan az sem vésszes, de ha felmegy 45-re az sem katasztrofa, de ha eléri az 50-t akkor lehet gondolkodni a +hűtésen.
-
Sirandrish
legenda
-
nRu3
addikt
tökéletes.
-
Sirandrish
legenda
250es PATA Maxtor 16MB cache 26-28fok...erőltetve 32-35...az jó?
-
nRu3
addikt
-
gumi*
csendes tag
Van egy Samsung 160Gb Sata2-es winyóm aminek szerintem sok a hömérséklete 45-47fok.
Egy másik samsung atás 26fok körüli.Ez normális?
És ha már meleg a winyó és vlami miatt ujrakell indítanom a rendszert nem látja a Sata 2 winyót csak ha lehül.Érdemes lenne vennem egy plusz ventit a winyóra? -
Sirandrish
legenda
-
dbius
veterán
No, találtam pár dolgot, amit érdemes lenne felraknod:
Gyártó honlapja: [link] Ki gondolta volna
Lap honlapja: [link]
Sata driver a laphoz: [link]
Az oldalon kettő is van, amit érdemes lenne letöltened: 1) via sata driver, 2) 4.30g-vel fémjelzett exe kiterjesztésű progi.
Alaplap bios frissítéshez: [link]
Nyilvánvalóan a legújabbat kellene leszedni és felrakni!
Üdv,
dbius -
dbius
veterán
No, mindjárt ránézek a gyártó honlapjára, hátha találok neked vmi érdekeset

-
nRu3
addikt
-
mr_ricsi
veterán
''Igen az a burts átvitel.''
Annak kicsit kevés.
A progi írja a lemezről mért min-max-közép értéket is. Ha a max. nem egyenlő ezzel a burst átvitellel (hanem alacsonyabb), akkor nem érdemes vele foglalkoznod.
(De mivel a konfigodból saccolva úgysem fox lenyugodni, ezért próbálkozz meg a chipsetedhez való Intel® Matrix Storage driver telepítésével.
)
''Nincs szuzukim.''
Akkor sürgősen vegyél egyet, mert különben nem lesz érthető számodra ez a ''SATA1-SATA2''-dolog!
-
Sirandrish
legenda
-
törölt tag
-
mr_ricsi
veterán
''mit kéne átállítanom ahoz,hogy gyorsabb legyen?''
Ki kellene a vinyódat cserélni egy 15ezres fordulatúra.
A SATA2 olyan, mint amikor a Suzukidon a gyárilag 170km/óra végsebességű gumikat lecseréled 240km/órásakra. A kocsi az egyikkel is csak 150-et fog tudni, meg a másikkal is, mert a mechanikus részek -motor, váltó- csak ennyit bír. Pedig az újabb gumival mehetne akár többet is.
''egy hd tune nevü program leteszteltem és 88,8mb/sec rajta a max''
Ez a ''burst''-átvitel? -
dbius
veterán
-
törölt tag
Szasztok!
S.O.S kérdésem lenne.Sata II winyom van annak ugy kb 200-300mb/sec lenne az adatátvitele.
Van egy hd tune nevü program leteszteltem és 88,8mb/sec rajta a max.Miért van ez mit kéne átállítanom ahoz,hogy gyorsabb legyen? -
nRu3
addikt
ha kapna egy bios frissitést a lap ,akkor nagyobb esélyel jobban tudná kezelni a különbözö tipusu és méretü vinyokat probléma mentesen. de az is előfordulhat hogy nem lesz javulás.
-
Sirandrish
legenda
-
nRu3
addikt
Pediog a bios frissités lehet hogy sokat segitene, de biost frissiteni én is csak win alol tudok szoftverel
, régebbi lapoknál pedig aszem csak floppyrol bootolva lehet. -
Sirandrish
legenda
-
dbius
veterán
alaplap bios firmware frissítés??? Esetleg beírhatnád PONTOSAN az alaplapod típusát, több szem többet talál alapon

ha már volt bocs, de nem olvastam vissza kb. 50 hsz-t
mod: adataidnál lévő: ASRock K7VTA Pro a lap, amivel gond van???
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
hát olvasgattunk és olyasmik vannak irva hgy vannak problémák a SATA-val...akkor ez most mi? az hogy más rendszeren rakunk rá win-t mért változtatna valamit is? már ezen a gépen is sikerült rkni rá rendszert csak nem bootolt róla..végülis egy próbát megér..majd kipróbáljuk...
-
nRu3
addikt
Igazábol még anak sincs nagy jelentősége ha inteles gépen feéraknák a vinyódra az win fost, utána átraknád a vinyód a sajátgépedbe , az első inditásnál az xp felismeri a hardver környezetét és szépen elis indulna 1-2 újrainditás után,ezek után csak a saját drivegeket kellene felrakni és annyi.
vagy tényleg a lapod nem szerti a particionált nagy sata-s vinyót amitt nehezen hiszek.
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
Az a baj hogy nekem AMD van alapba és igy most hirtelen a környezetembe nincs csak INTEL-es gép...a másik..tuti jo minden mert amikor nekünk nem sikerült felrakni rá az XP-t akkor bevitte a boltba a géppel együtt hogy alkosson valamit..nah ott meg is csinálták és tökéletesen bootolt is róla csak annyi volt a baj hogy csak egy partició volt rajta...nah az meg nekem nem jo..leformáztuk..megparticionáltuk és végra rendszert is sikerült rá rakni de onnantol kezdve nem bootolt rola...a BIOS-ba kilehetett választani hogy erröl bootoljon de a win zászlónál ahol megy a csik ott ujraindult..ha az ATA-srol bootoltam akkor a gép (pl.:sajátgép,tc) perfect látta..másolni áthelyezni mindent lehetett...
-
Sirandrish
legenda
-
dbius
veterán
Amennyiben a sata kábel rosszm, nem feltétlenül jelenti, hogy nem látja a gép a vinyót. Sebességcsökkenés, ismeretlen eredetű fagyások, és korábban nem tapasztalt jelenségek is lehetnek a jelei...

Nem olvastam végig minden hozzászólásod, amit írtál, de pl. nincs vmelyik haverodnál hasonló hardverkörnyezet? Elegendő lenne pl. alaplap chipkészlet egyezősége, valamint videókártyánál, hogy nvidia, vagy ati legyen, a többi igazából nem annyira fontos.
Szóval ott ki lehetne próbálni, és akár felrakni rá az xp-t, aztán hazavinni, és otthon elindítani.
Nekem pl. (én is meglepődtem eléggé) kétszer váltottam teljes cuccot gépben, vinyó maradt egyedül (nforce2-nforce3-nforce4, plussz proci és vga csere - bár vganál maradt nvidia mindíg). Meg fogsz lepődni, mindegyik alkalommal próbaképp elindítottam a korábbi telepített rendszert, és TÖKÉLETESEN MŰKÖDÖTT!. Most az utolsó cserénél (nforce3-nforce4) kb. egy hónapig használtam úgy, hogy a telepített driverekhez hozzá sem nyúltam, és nem volt gond vele. Asszem ez vinnyóznál elég ritka jelenség, de érdemes lenne ezt is kipróbálni, hátha működik! -
nRu3
addikt
Ismerősnél nem probáltátok felrakni más hardver körzyezetben az xp-t?
-
Sirandrish
legenda
Nah akkor nézzük csak...ez a 3. vinyo amit elhoztam a boltból mert azthittem sz@rok...hvernál prfect működik ugyhogy kétlem hogy ilyen jellegü gond lenne...két fajta satakábellel próbáltuk..a másik..ha szar lenne a kábel akkor nem látná a BIOS sem szerintem. ugyhogy ezek nem jöttek be

-
Sirandrish
legenda
-
dbius
veterán
Nem lehet, hogy nálad a vinyóval van gond??? Gyári tesztprogrammal megnézted már, hogy nem hibás-e??? Ill. sata adatkábel csere??? (raid topicban éppen írta vki, hogy ez volt x@r neki)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

jó már nekünk

, régebbi lapoknál pedig aszem csak floppyrol bootolva lehet.