- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
beautifulmin
aktív tag
Ez mind szép és jó de akkor miért hozta ki a ph teszt hogy a maxtor a legjobb??
általában a ph tesztek megállják a helyüket nemde?

-
gg72
veterán
A jelenleg elérhető vinyók közül szerintem egyértelműen: Hitachi Deskstar T7K250 250GB SERIAL ATA II
Sok tesztet és hozzászólást elolvastam az utóbbi napokban, így alakult ki ez a véleményem, sajnos saját tapasztalatom nincs ezzel a vinyóval, de egy ATA 160 gigással igen, az remek kis szerkezet!
A Samsung SATA II-es vinyók közül a 200 gigásat el kell felejteni, állítólag nagyon lassú, ellenben a 250 gigás (SP25004C) már jó alternatívája a Hitachi-nak.
Bővebben: link -
noren
tag
Nos most még ne..vagy is a most a holnap vagy holnap után sem..!
Ez év úcsó negyedéve lesznek talán olyan vinyók amik elég ütősek lesznek!
Nyakig ülök a témában...!
Sok infot olvastam innen...!
Western Digital Caviar 16 ez lesz majd az első...de ezekben nincs NCQ viszont van 16 M puffe memo..!
Késöbiekben lesz benne de az első sorozatokban még nincs..!
Talán ha ebben a hónapban lehet majd kapni....de nem bizti..!
Seagate Barracuda 7200.9
Ez lesz még duva vinyó nagyon jókat irnak rolla ezek 2..8..16..pufferel lesznek.
Ami most van és érdemes elgondolkodni
Hithachinak van 500G Serial ATA II vinyója NCQ val 16 M puffer.
115.000 ft áron.
Ami most elérhető áron van az a Samsung és a Hithachi
Samsung SP2004C SERIAL ATA II 8 m pauffer NCQ
HD Tach 3 Commercial mérve ha jól emléxem 197 m/s
Hitachi Deskstar T7K250 250GB SERIAL ATA II 8 m pauffer NCQ
HD Tach 3 Commercial mérve ha jól emléxem 226 m/s.
Az egyik ára 28.000 a másik 32.000 ft. -
nRu3
addikt
maxtor felejtő

-
beautifulmin
aktív tag
tényleg Maxtor DiamondMax 10 a császár
?
vagy ezt már sata 2 üti?
[Szerkesztve] -
beautifulmin
aktív tag
Most vennék én is sata 2-es vinyót,ha a pénz nem számit csak az a lényeg, hogy a legjobb(leghallakbb,leggyorsabb,legmebízhatóbb) legyen akkor mit érdemes venni?

-
erdoke
titán
-
noren
tag
2 dolgot érdemes most tudni erröl a vinyórol...!!!
1. ez a 16 m pufferel felszerelt csoda nem támogatja az NCQ-t..SATA II lévén!
2. jövőhonaptol lesznek majd elérhetőek valószinüleg...!olya annyira nem tud rolla senki semmit hogy csak na...se árat meg senem semmit..! -
gg72
veterán
Bár kevés szó esik róla, de szerintem a HD Tune egy nagyon jó tesztprogi és átfogó infókkal is szolgál a vinyóról, mint pl.:
Benchmark: measures the raw performance
* Transfer Rate
* Access Time
* CPU Usage
* Burst Rate
Hard Disk information which includes partition information, supported features, firmware version, serial number, disk capacity, buffer size, transfer mode
Hard Disk Health
* S.M.A.R.T. Information (Self-Monitoring Analysis and Reporting Technology)
* Power On Time
Error scan
Temperature display
Copy text to clipboard
Copy screenshot to clipboard
A honlapon vannak feltöltött teszteredmények is, így könnnyen és gyorsan össze lehet hasonlítani a különböző vinyókat.
Honlap:
Bővebben: link
Letöltés:
[Szerkesztve] -
gorlin
őstag
-
nRu3
addikt
-
gorlin
őstag
tudom...
Egyszerűen még dolgozni ,vagy bármit csinálni sem lehet nyugodtan mert mindíg azt néztem mikor fog leállni annyira zavart a hangja.Plussz az az emberfeletti képessége hogy még a STACKERT-is(bár minimálisan) de be tudja rezegtetni ami azért elég érdekes,felteszi a pontot az i-re.
Állítólag a régi samsungok jók voltak.Reméljük a jövőben jobbak lesznek.
Viszont,bármilyen hdd-t veszek a jövőben az csak WD-lesz .Most is, ez amit használok ez az 5400-es 2.5-ös skorpió tényleg ''hallhatatlan'',az ugyan ilyen toschiba szerintem hangosabb.Szóval Wd.
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
-
gorlin
őstag
Most elértem a halkítók paradicsomát:Hangszigetelt ház Asus Premium alaplap, 2.5-ös hdd Wd Skorpió ,és tényleg nagyon halk,még én sem hallom.Multkór felfedeztem egy burrogó hangot amire nagyon kellett koncentrálnom hogy haljam.Aztán rájöttem hogy ez a konyhában lévő hűtőszekrény hangja volt

Szóval nagyon durva.
És ebbe a rendszerbe beletettem a 160-as Samsung Satát.
Hát mit mondjak?
Oda lett a csönd.Berregés,Rezegés Sivítás,Seekelés.Kb 20 másodpercig.Ezután gyorsan kivettem.Betettem utána a Hitachit is mivel ez is 7200-es sata 160Giga.Ez sokkal kultúráltabb csendesebb nem rezonál.De még hallom.Állítólag a Wd még jobb(halkabb)mint a hitachi.
Egyszóval ha sok venti elnyomja a hangot jó a samsung.Ha nem akkor érdemes gondolkodni.(Egy sör mellett
)
[Szerkesztve] -
operator10
senior tag
Nem tudtok valamilyen jó kis benchmark, illetve tesztelő progit, ami ''mindent'' megmond a winyókról?Olyan érdekellne ami nem ''csak'' sebességet mér, stb.Hanem a pontos tipust, puffer méretet, ilyeneket is tudja esetleg?
-
operator10
senior tag
-
gorlin
őstag
Ha eddig Samsungod volt,akkor ez egy új világ lesz!A samsungok eszméletlenül rezonálnak,és valamelyik széria magas furcsa hangot ad.A WD az egyik legjobb
-
nRu3
addikt
PH-s fél e rangolás Bővebben: link igaz itt sima sata vinyok vannak, de szerintem nagyábol ez igaz a sata2 modelekre is .
-
operator10
senior tag
-
Flashcash
Közösségépítő
Milyen méretűt szeretnél venni? A halksága vagy a teljesítménye érdekel inkább?
Magyar teszteket nem nagyon fogsz találni róla, én két tesztet ajánlok:
halkság,rezonancia, minőség - Silentpcreview:
teljesítmény:
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
-
operator10
senior tag
WD CAVIAR SATA II, vásárlásán gondolkodom.Van valakinek esetleg valami infoja, tapasztalata ezzel a winyóval kapcsolatban?Nem találok magyar teszteket

-
gg72
veterán
-
nRu3
addikt
-
gg72
veterán
-
nRu3
addikt
Egy másik topicban egy srác samsung és hita vinyon gondolkodott és a végén meggyözödött hogy melyiket vegye, Hitachi
és nagyon megvan elégedve vele minden szemponbol .Igaz ő pata-t vett de a sata anál még jobb.....
Bővebben: link gg72 koléga -
noren
tag
akit érdekell itt van SATA II teszt Samsung Vinyóval...!
http://www.hwt.hu/index.php?page=cikkek&id=165
[Szerkesztve] -
noren
tag
-
nRu3
addikt
-
noren
tag
-
erdoke
titán
-
gg72
veterán
A 3. megoldást (CD) válaszd, szerintem az a legegyszerűbb.
noren
tag
rá linkeletem...!
Szóval...mikor kell ezt majd pitaszkálni...op rendszer telepítés elött vagy után..?
még valami..
melyiket kell letölteni a 3. közül...?
gondolom a az 1 kell letölteni...nem...?
1. Download Windows diskette creator (1848 KB) | Having trouble creating the bootable diskette?
2. Download binary diskette image (non-Windows systems) (1440 KB)
3. Download a CD image (2,580 KB) - create a bootable CD* for Linux, Windows and other Operating Systems
* Requires CD-RW drive and software. -
nRu3
addikt
-
nRu3
addikt
A hitachi sata2 vinok gyárilag sima sata-ként müködik, ahoz hogy aktiváld hogy a lap sata2-nek használja ezt a progit lekel tölteni
eature Tool (v1.98) és flopirol be bootolni és ott engedélyzni kell a sata 2-t Bővebben: link -
noren
tag
-
operator10
senior tag
-
nRu3
addikt
Tudja, mert nem sima nforce4 chip van benne, hanem nforce4 sli chip Bővebben: link
-
operator10
senior tag
Húhh, kissé már megkavarodtam
ASUS A8N SLI alaplapok tudják a SATA II-őt?
Köszönöm

-
noren
tag
-
Vallon
tag
Most tényleg lehet h. pletyka de megjelent már 500 gigás serial ATA?
-
noren
tag
-
nRu3
addikt
valamikor persze hogy jönek az új vinyok és akkor nagyobb választási lehetöséged lesz.
De te azt kérdeszted hogy most milyen vinyót lehet kapni azokal a kikötésekel, és egyenlöre csak az-az 1van.
Ebben tesztelésben írnak a hitachi vinyórol, igaz ezek sata1 vinyók Bővebben: link a lényeg a hita vinyót nem fikázák, sőt
-
gorlin
őstag
Azt szeretném meglérdezni attól akinek van SATA2-es Samsungja hogy ''visít''-e mint a Sata1es verzió.Egy magas rendkívül idegesítő hangra gondolok meg a rezonanciára.
-
noren
tag
-
noren
tag
Elméletben már vannak ilyen vinyók de szerintem azokkal még várni kell..!
A W.D. caviar 16 m pufferel talán a jövö honapban már lesz nagykerekben.
A S. Bar 7200.9 majd csak az év ucsó negyedévében lesz.
Maxtor..nos azt hiszem őt meg sem nézem...!
Samsung csak a 2004C jelű vinyói vannak de azok 8 M pufferel!
Hithachi vinyókat nem ismerem sajna...ha esetleg valakinek van SATA II mesélhetne valamit..
Melegedés és tempo meg ilyenek..!
Olvastam fentebb a fórumba valakinek és az tetszett
-
nRu3
addikt
-
kneedeep
tag
-
noren
tag
-
nRu3
addikt
-
noren
tag
Tud nekem valaki olyan vinyót ajánlani ami...
SATA II
16 M Puffer van benne
NCQ támogatás
és M.országon lehet kapni....!?! -
GD
őstag
osztom a meglátást.. szvsz parasztvakítás.. egyre több és gagyibb vinyót gyártanak
a másik baj hogy a technológia már rég a terrás vinyónál jár, de előbb még kiszórják 100gigánként hogy mindíg vegyél újat, anyagtéren hígabbat, kicsit nagyobbat..
amíg be nem hozza a technológiába fektetett pénzt sokszorosan.. amennyi fölös adatot feltud halmozni az átlag juzer, letöltési és hörcsögfelhalmozó betegség.. nemcsoda ha van is piaca.. -
mr_ricsi
veterán
Azt hallottátok, hogy a VIA 8237 délihíd SATAvezérlője (ilyen van K7-es és a64-es lapokon is) nem ismeri fel, ha SATA2-es vinyót dugnak rá?
-
nRu3
addikt
-
noren
tag
Hello...))
Azt nem tudom hogy ide irjam amit akarok vs küldjek mailt..!
Végig olvastam ezt a topicot...nem véletlenül mert gépet veszek hamarosan!
Nyilván egy új gépnél sokat dobb a latba a vinyó is..!
Igy már SATA II gondolkodom..!
Engem ami érdekelne hogy milyen deszkád van és milyen vinyód van...? -
Kraptor
őstag
Itt egy test Sata 1 Raid 0ban
mr_ricsi
veterán
-
nRu3
addikt
Érezhetöen nem érezni a különbséget.
-
Ace
tag
-
nRu3
addikt
most pedig leszeladó félben van a topic

-
beautifulmin
aktív tag
Látom elég jó megszaladt a topic!!

Lehet én is veszek jövőhéten sata2-es vinyót..!!
[Szerkesztve] -
Cimi+Csabi
tag
-
anulu
félisten
elégedett vagyok vele.

nagyker... br 21. -
MoP_FX 57
őstag
-
nRu3
addikt
-
MoP_FX 57
őstag
Köszi tulajdonképpen csak össze akartam mérni őket. Egyébként itt az enyém. Maxtor 200GB SATA1 Bővebben: link
-
nRu3
addikt
És egy 32megás Bővebben: link
-
MoP_FX 57
őstag
-
nRu3
addikt
elvileg és gyakorlatilag sata 2 ként kezelem és használom -
MoP_FX 57
őstag
-
Trak
addikt
-
MoP_FX 57
őstag
-
petikeke
tag
Van már olyan alaplap ami támogatja a SATA II-t? Ha nincs akkor nem hinném hogy egyhamar találnál jelentkezőt
-
MoP_FX 57
őstag
-
petikeke
tag
Én szívesen tesztelnék, de az én SATA II-s winyóm csak SATA I-ként műxik (nem támogatja az alaplap), így nem sok értelme lenne.
-
MoP_FX 57
őstag
-
liksoft
nagyúr
Az adatátvitel gyakorlatilag nem változik, hiszen azt a fej-felület átvitele fogja meghatározni. A cache csak egy helyen elhelyezkedő apró file-ok vagy töredezett kis mennyiségű írás esetén segít. Szekvenciális nagy mennyiségű adat írása-olvasása esetén a felület a mérvadó. A SATA2 az átvitel során a DMA rendszert terheli kevésbé. Ennek 1 felhasználós esetben nem sok előnye van. Server-t meg még SCSI-re építenek, így az NCQ-nak sincs igazi jelentősége. Ezzel csoportba lehet az írási és olvasási parancsokat gyűjteni, majd a drive optimalizálja azok végrehajtási sorrendjét. Így 4-5 utasítást fele-harmadannyi idő alatt képes elvégezni. Ezt az SCSI már vagy 20 éve tudja. Tehát az NCQ ezzel a tulajdonságával a serverekben ki fogja tudni váltani az SCSI-t. Csak egy a gond. A mai SATA2-es drive-ok nem SCSI minőségű mechanikával rendelkeznek. Tehát a plusz ár az SCSI-nél egy régi, de még ma is fejlettebb elektronikát, valamint egy strapabíróbb, gyorsabb mechanikát takar. Majd ha a SATA2 ilyen mechanikával rendelkezik, valamint az OP-k ki fogják tudni használni az NCQ-t, akkor serverbe kitűnőek lesznek. Addíg meg Mi felhasználók csak teszteljük.
-
MoP_FX 57
őstag
Akinek SATA2-es vinyója van, az tudna nekem mondani egy két eredményt ezzel a progival mérve. Bővebben: link vagy inkább feltölteni egy képet az eredményről ide Bővebben: link
Előre is köszi
Mod.:Lécci olyan teszteljen aki SATA2-ként is hajtja a vinyót!
[Szerkesztve] -
petikeke
tag
200 gb Samsung SATA II 26500 Ft volt. Amúgy azért vettem mert 2000 ft különbség volt egy sata 1-s winyó között. Szerintem jó, még semmi gondom nem volt vele (a fent említett problémán kívül, amit már megoldottam). Gyors és halk, csak melegszik, de vettem rá egy baromi nagy hűtőt így nem gond

[Szerkesztve] -
beautifulmin
aktív tag
-
erdoke
titán
Azt azért ne felejtsd el, hogy az újabb generációs HDD-k általában nagyobb adatsűrűségű tányérokkal (tipikusan 125 GB/tányér jelenleg), tovább finomított mechanikával jönnek, tehát valamivel gyorsabbak akkor is, ha nem SATA2-n és NCQ nélkül futtatjuk őket.
-
nRu3
addikt
felesleges ,csak ha presze megszálot ''mindenböl a legújabb technika kell'' akkor persze ajánlott

-
beautifulmin
aktív tag
-
erdoke
titán
SATA(1)-ként tudja hajtani a 2-es vinyót a lapod, egy későbbi lappal ki tudod használni az egyéb tulajdonságait is (ami majdnem semmi jelen pillanatban
). -
nRu3
addikt
1.akkor természetesen nem 300-al másol.
2.ezt meg mire érted? -
erdoke
titán
-
beautifulmin
aktív tag
-
nRu3
addikt
sata1 Pufferelt adatsebesség max150 MB/mp
sata2 Pufferelt adatsebesség max300 MB/mp lényegében ennyi a különbség
, és mivel a sata2 új technologia igy némelyik már tudja a NCQ-t(Native Command Queuing )
De hogy öszinte legyek nekem sata2 hita vinyom van a NCQ engedélyezve van de nagy különbséget nem tapasztalok a sima sata-hoz képest. -
beautifulmin
aktív tag
-
beautifulmin
aktív tag
Örülök hogy sokak számára jónak tűnik a topic ötlet,nekem is eddig egy sata 160G samsungom van és 925Xe csipszet,ebbe akkor nem érdemes sata 2-t venni,nem kezeli?
Én nagyon meg vagyok elégedve a monstani vincsimmel is..!!! -
petikeke
tag
A SATA II-re telepítek, már kezdené a windows telepítést, de nem tud átlépni a telepítő környezetbe, vagyis az első újraindítás előtti résznél van. Minden kék és ekkor tölti be a telepítéshez szükséges fájlokat.
Ram, nem hiszem mert PATA-ra meg tökéletesen működik. -
Ganger
aktív tag
-
Ganger
aktív tag
-
anulu
félisten
3 napja lettem tulaja egy SATA2-es 200GB-os Samsung vinyónak. nem lassú
az alaplapom csőből lekezeli 
amúgy a 2 SATA vinyóm közötti (a 200-as és a 160-as Samsung (a 160-as sima SATA)) másolás jóval kevésbé terheli a gépem, mintha SATA-PATA, vagy PATA-PATA között másolok. ez így normális? vagy a PATA vezérlésemmel valami gáz lehet? -
petikeke
tag
Hi!
Nekem van 1 ASUS P5GD2 deluxe alaplapom, 3,2 Ghz P4 (prescott), X700pro (256 mb, PCIe), 1 GB DDR2 533 Kingston memória. 200 Gb Samsumg SATA II+ 120 gb seagate PATA+ 80 GB samsung Pata, 420 wattos chieftec táp. Az lenne a gondom hogy szeretném újratelepíteni az XP-t de a telepítés közben (még dos alatt amikor betölti a szükséges fájlokat(kék képernyő))megáll és bejön egy másik kék ablak ahol közli velem hogy: ''A rendszer problémát talált, és a windows a számítógép károsodásának megelőzése érdekében leállt'' (***STOP: 0x0000007b stb.).
Már frissítettem Biost is de ugyanezt írja ki. Egszer sikerült már feltelepíteni (ugyanez volt a probléma), de egy komplett gép tisztítás segített, most nem. -
Ganger
aktív tag
hat igen engem spec érdekel mik a pontos, számokkal alátámasztott különbségeik, mert csak nagy vonalakban tudom.
Nehol ellentmondo infokat is talaltam ilyen teren. ezert utalom a google-t, minden szart megtalal, inkabb fordul ide az ember, itt a hulyeseg hamar kiderul.
Ezt minden olyan ember megszivlelheti aki csak annyit nyog a topicba hogy hasznald a googlet.
a topic jo otlet!
[Szerkesztve] -
operator10
senior tag
Szerintem jó ötlet ez a topic.De szerintem először azt is tisztázni kellene mi is az a sata2?És sata1?
Mert ahogy itt olvasgatok sokan még ezzel sincsenek tisztában sajna
-
operator10
senior tag
Jól tudod

-
IRON STORM
őstag
Úgy tudom , hogy az nforce 4 ultra chipes alaplapok kezeli a sata2-t.
Valamint az Intel 955X-es lapok. -
beautifulmin
aktív tag
Láttam nincs még ilyan topic gondoltam nyitok egyet..!!!
De nam csak viccből, hanem érdekelne hogy a sata 2-es vinyókat melyik lap kezeli?
Nem láttam feltűntetve egyiknél sem külön!!
Vagy mi kell hozzá hogy sata 2ként működjön?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Opel topik
- Háztartási gépek
- Le Mans Ultimate
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kíváncsi vagyok a WD hol helyezkedik el a rangsorban

......)