Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz XaraX #1337 üzenetére

hi!

legyenne egy egyedi teszt kérésem:

fölös alkalmazásokat bezárni.
    3.8 vagy 4.0 ghz környéke.
    linxben ramot 3 gb körül definiálni. (ha nem megy, akkor legalább 2.5)
    a gflops-ra lennék kíváncsi. (york összehasonlítás miatt.)

szerény meglátásom egyébként, hogy a tesztben lehet, hogy valami nem volt jó.
    egy ideje rájöttem, hogy a linx egy elég becsapós progi. ha a határon van a rendszer, akkor képes elidulni nem teljes gőzzel. load 100%-ot mutat ugyan, de alacsonyabb a hőmérséklet, a gflops is. és ekkor hamis stabilitási erednényt is hoz....

erre viszont csak úgy lehet rájönni, ha tudja az ember, hogy adott körülmények között menyire melegszik rendes load-on. erre jó, ha kontrollnak ibt-t is futtat az ember. igaz, az később fekteti meg a gépet, de ugyanannyira felfűti. (nem úgy, mint a prime,. ugyi...)

tehát: ibt-vel max hőmérséklet mérés, majd linx, és figyelni, hogy ott is felmelegszi-e annyira. ha nem, akkor többször újraindítani a tesztet, amíg "el nem kapja"

azért írtam ennyire fontoskodva, mert nagyon kíváncsi vagyok a gflops különbségre.

3 giga rammal futtatva a linx-ben, optimális háttérrel, 4 ghz-en, amiket én láttam, kb:
    york 55.5
    d920 59-60 gflops.

elvileg ennek bőven 60 fölé kéne mennie. igaz, hogy csak 1536mb rammal futtattad, de a 55 gflops, 4888mhz-en rothad kevés. szerintem....
    és ha stabil az eredmény, ill. nem futkorászik minden a háttérben, 0.1-0.2-n belül kéne lenni az ingadozásnak

előre is thx! :R

amúgy igen szép kis órajelek, és végre nem csak vantage és tsai, hanem linx-et is látunk.
    habár most kezdtem csak visszaolvasni a topic-ban...

Új hozzászólás Aktív témák