- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjudors
aktív tag
válasz
cigam #132750 üzenetére
jaj,a jó öreg spectrum...mikor negyed óráig töltötte kazettáról a játékot..meg, amikor fél napig írtuk a programot, ami telepöttyözte az eget..
hogy irigyeltük, akinek már futott a zx8-ra, aztán meg együtt csodáltuk a commodore-t..a lemezével együtt...
mikor először láttunk gazdag ismerősnél amigát, akkor volt aztán besza-behu... -
Csepy
őstag
válasz
cigam #132735 üzenetére
Nem csak annyi.
Az RU7452 (és a tavalyi NU7442) jobb PQI-val bír, igaz, csak 100 pontnyival,
illetve ahhoz a fém one remote jár, ami jobb minőségű, nem olyan olcsó kongó gombjai vannak, mint a budget, fekete és fehér one remote-oknak.
A "világos szürke" valójában "natúr" fém keretes és ehhez passzol a premium one remote. -
fjudors
aktív tag
válasz
cigam #132660 üzenetére
de legalább van külön dedikált gomb az e-manualnak, hogy este félre lehessen nyomni, mert ugye, az ember kölke gyakran nézegeti a használatit...
egyébbként ha csak gomb nem lenne..nekem egy ideig volt egyidőben két fajta tv két fajta távírányítóval. A régi és kezelte az új tv-t, kivéve a hiányzó gombok....
én erre azt csináltam, hogy időzített kikapcsolás van 23 órára beállítva, ez általában megfelelő -
Csepy
őstag
válasz
cigam #132660 üzenetére
Hát, sajnos ez van.
Az idő pénz és az luxus, nem gondolkozom a miérteken, mert értelmetlen. Abból a szempontból mindenképpen, hogy akár megvan az ok, akár nem, semmin nem változtat, nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ezen változtassunk. Inkább elfogadom a valóságot olyannak, amilyen.
A 43" nem olyan nagy ám. Én egy 32-es régi sony helyett vettem az UE43NU7402-t és sokkal nagyobb élmény nézni, és nem foglal sokkal nagyobb helyet.
Ha smart kell és kicsi, akkor van a 32m5502, ami igaz, 2017-es és nem fog airplay2-t kapni, de legalább ugyanannyiba kerül, mint az UE40NU7122, így nem éri meg.
-
PuMbA
titán
válasz
cigam #132631 üzenetére
"Pont nem érdekel mennyire egészséges. Ahogy a dohányosok, alkoholisták, is megkapják a boltban ami kell nekik, én miért nem kaphatom meg?!"
Láttál már leszokott dohányosokat, alkoholistákat? Boldogabbak és magabiztosabbak, hiszen egy nagy belső akadályon tudtak túllépni, amiből még több erőt tudnak meríteni a további fejlődésre és aki jó példát tud mutatni a környezetében felemelhet egy másik embert és így tovább. Így születik egyre segítőkészebb társadalom és jobb közhangulat.
"A frusztrációtól sem lesz pihentetőbb az alvásom."
Csak egy ideig van frusztráció, hiszen egy megszokást ugye sokkal könnyebb nem elkezdeni, mint leszokni róla. Igazából úgy is te döntöd el, hogy mit csinálsz, én csak egy próbára akarnálak rávenni
-
Batib
őstag
válasz
cigam #132463 üzenetére
Gondolom a local set a type és a front color amit kér. (nem font color).
Sajnos egy idő óta ez csak a factory távszabályzóval érhető el, azzal lehet a kiterjesztett szervízmenübe jutni.
Esetleg egy infrás teloval, arra a megfelelő appal is megoldható. Ezt már elfelejtettem hogy van, talán a samygo forumon fenn van. (angol tudás nem árt)
A fordított kép pedig általában a hw_flip opcioval állítható. -
Flashget
félisten
Ez elég szubijektív. Melyik 2 hiányzik, és melyik felesleges?
én más fórumon olvastam az újabb távkapcsolókon nincs rec gomb, miközben a tv tudja a pvr funkciót. az azonnali felvételhez min. 2 gomb megnyomása szükséges. médialejátszó gombok mellett már nem fért el??
na most ez nekem elég fura döntés (mert a 2011-es modellen van rec gomb) a samsungtól, hogy ezt miért csinálták így.. -
Fishor
senior tag
Hátul a piros meg fehér dugaljba dugtam, de most jobban megnézve tényleg az van fölé írva hogy av in és az megosztva 3 video meg 2 audio csatlakozóra, szóval lehet tényleg bemenetek azok. Csak eddig minden tv-n volt ilyen fehér meg piros csatlakozó, és mindig volt hang, azért gondoltam hogy ez is ugyanaz.
Az a gáz, ha a fejhallgató kimenetbe dugom a jack dugót, hogy az leveszi a tv hangját, és mivel nekem szekrénybe van téve a tv, nyűgös mindig kifordítani a tévét, hogy be tudjam dugni a csatlakozót, a hátsó részt ezért szerettem, mert az ment úgy is, hogy közben szólt a tv, és a hangerőt is külön a fülessel lehetett állítani, meg hát főleg hogy azt nem kellett dugdosni, mert nem vette le a tv hangját.Üdv: Fishor
-
laca1944
csendes tag
Az 5500-asban van gyárilag. Az 5300-at amikor átállítottam 5500-ra akkor a pvr aktiválódott és működött is, de a műsorujság ékezetes betűi elromlottak. Valószínű ezzel együtt más országra állítódott. visszaállítottam a modelt és 5300-on belül élesítettem a pvr-t( nem elég a sub menüben, az opcióban is kell)
-
Flopper
csendes tag
-
Flopper
csendes tag
nos , a lényeg:
a rossz képminőséget kiküszöbölhetem ha hdmi-vel kapcsolom össze a tv-t és az stb-t,
eddig ok,
viszont a tv-n van egy sat coax-bemenet (hagyományos, az antennát csavarozva lehet ráerősíteni), és én úgy tudom hogy így a hagyományos beltérit ki lehet iktatni és a tv
dvb-tunerén keresztül fogni az adásokat, lehet hogy én tudom rosszul.... -
PanteraNera
csendes tag
A DVD-probléma nem tisztult le:
a LR hang + Video kijárat (3 kábeles, kompozitos) megoldásnál recseg-ropog a hang és hol van nagyon rossz minőségű kép, hol nincs. (TV-t cserélve a dvd lejátszó kábelestül működik!!!)
Lehet, hogy a Samsung spéci 5 bejövő rca két kimenő spec minijack átalakítójával vagy a TV bejárattal van a para.
Csak tudnám, hogy lehetne ezt leellenőrizni!
-
PanteraNera
csendes tag
Sziasztok!
Ismét itt.
(A probléma:
A bejövő tv csatornák hangja csatornánként hol jobban, hol kevésbé zúg. A TV belső tesztje alapján a hangszórók rendben vannak (azért a DVD hangjával is tesztelnék, biztos ami biztos, hogy tényleg nem hangszóró para-e). Ha a bejövő tv csatornáknál van a kutya elásva, mi a teendő, hogy a hanghoz társuló zúgást megszűntessem?)Amit kaptam még erre ötletet, hogy manual-ban állítsam be a csatornahang kódolását. Van-e ötlete bárkinek, hogy tudok a menüben ehhez hozzájutni? Ilyen paramétert nem találok...
-
PanteraNera
csendes tag
ha nem tudom a dvd-t csatlakoztatni, hogy látom a setup menüt?
Akkor állítsam át egy másik tv-nél és úgy dugjam rá?
(lehet, hogy nem teoretikusan kéne ezt csinálni)
User Manual:
"Az AV IN bemenethez való csatlakozás esetén az AV IN (VIDEO) csatlakoztató színe (zöld) nem egyezik meg a videokábel színével (sárga)."
Ez lényeges mondat? (konkrétan mit jelent????) -
PanteraNera
csendes tag
1. dvd-n nincs kapcsoló
2. Jelenleg nem a házban az ezköz mellett (még kb 2 óra, mire ki tudom ezt próbálni), de azért kérdés: ha mindent lehúzok és úgy megjavul, akkor mi a megoldás? Lévén a házban még 2 helyen működik tv két antenna körön 2 utas antenna erősítővel, tehát az nem megoldás, hogy csak ez van bedugva (legalább 1 TV lesz még rajta)...
És számít-e, hogy a két antenna bemenet közül melyikre dugok? Ant 1 in vagy Ant 2 (satelite), mert a remek user manual ábrájából EZ nem derül ki... -
törölt tag
Valait félreértesz: ki mondta hogy nem láttam? Épp az ellenkezőjét tapasztaltam,és több szolgáltatónál is pl. az UPC-nél is ami nem szokott senkivel keveredni, és a saját szolgáltatómnál (Optanet+HelloHD közös váll.) is müködik néhány helyen, tehát nem mindenütt.mert olyan is volt hogy nem jött be. A készülékek is különbözőek voltak: tévé és DVB-T vevős médiajátszó egyaránt vette a DVB-T adást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest