- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
puskas1993
tag
válasz
puskas1993 #110530 üzenetére
Na végül csak megvettem. Jól nézett ki. Karcok, foltosodás beégés semmi. Az egyetlen gond, hogy a szervíz menü sehogy nem tudtuk behozni és megnézni mennyi üzemóra van benne.
Valakinek valami ötlet, hogy hogyan lehetne megnézni? Az info+menu+mute+bekapcs nem működik valamiért. -
válasz
puskas1993 #110510 üzenetére
Van egy egész régi Samsungom, még fénycsöves háttérvilágítású, bemutató darab volt, de nem is kérdeztem mennyit ment a boltban, akciósan vettem. Mondták az akkori LCD cellákra hogy olyan 40000 üzemóra az élettartamuk ( ez napi 5 óra használattal közel 22 év ). Ma is jó képe van, pixelhiba, felhősödés nincs. Persze az új ledesnek nyilván szebb a képe, de a régi darabot is jól kifogtam, most a retro számítógépekhez használom. Többen ijesztgettek már akkoriban hogy úgyis csökken a fényerő (nem csökkent), drága a fénycsőcsere, meg egyátalán, ezek a tévék hulladékok, tele van velük a szervíz. Na ez szerencsére nem jött be, ma is szépen ellátja a feladatát. Kíváncsi leszek hogy az új működni fog-e sokáig
, remélem. Tehát sztem attól is függ milyen darabot fog ki az ember, lehet hogy éppen egy nem bemutató-darab/original esetleg nem olyan jó példány és avval lesz gond, a vásárlás szerencsejáték is egyben.
-
törölt tag
válasz
puskas1993 #110504 üzenetére
Ha bemutató darab, azt jóval olcsóbban kell hogy adják. Expert-tel vigyázz, mert én ott láttam már elég sokáig(akár egy évig is) használt bemutató tévét. Ha idei modell, akkor az más. Az üzemóra számlálót jó lenne kiolvasni rajta, itt leírták korábban a módját.
-
Attila0
őstag
válasz
puskas1993 #110507 üzenetére
"Habár a mostani CRT után, amíg nem felhős vagy valami nagyobb baja van, már rossz csak nem lehet"
Ha sikerül jót kifognod akkor, garantálom hogy ég és föld lesz a különbség, a LED tévé javára!
-
törölt tag
válasz
puskas1993 #110504 üzenetére
Ha nem zavar, hogy bemutató darab volt, akkor vedd nyugodtan, ott van rá a kettő év garancia és kívánom, hogy ne kelljen majd érvényesítened.
-
törölt tag
válasz
puskas1993 #110498 üzenetére
Euronics?
-
puskas1993
tag
válasz
puskas1993 #110405 üzenetére
Mennyire számít jónak a KS7000 szerintetek? Van esetleg idei modellből hasonló tudású és áru tv ami esetleg direct led és nem edge? Vagy nem is kell félni ennyire az edge ledes tv-től?
-
Piftuka
veterán
válasz
puskas1993 #110405 üzenetére
"Szerintetek van arra esély, hogy KS7000-ből tényleg új, bontatlan darabot találjak? Vagy már csak javított vagy kiállítási darabokat lehet fellelni? Mert mindenképpen újat szeretnék venni."
Az Auchan-ban talán még találsz bontatlan példányt.
Egyébként mi bajod van a bemutató darabokkal? Legalább már futottak pár száz órát, és előjött (volna) ha bármi hibájuk van.
Gyári jótállás, biztosítás mellett pedig pláne semmi félnivalód.
-
Flashget
félisten
válasz
puskas1993 #101129 üzenetére
samsungból 6-os széria FHD vagy Panasonic DS630E
-
Flashget
félisten
válasz
puskas1993 #98708 üzenetére
edigitalban..nem csak a regsiztráció miatt, hanem mert csak ilyen tv-hez tudsz venni gyártói garanciát később.
-
PuMbA
titán
válasz
puskas1993 #98711 üzenetére
Edigitalból J6200 jó választás, bár játékra nem a legjobb a magasabb késleltetés miatt, de ezt lehet, hogy észre se veszed, illetve ilyen áron nem lehet elvárni, hogy minden területen brillírozzon egy TV
-
puskas1993
tag
válasz
Illetve még annyit, hogy milyen panellal ellátottat ajánlotok? Mert olvastam, hoyg nem csak egy van belőle. Főként sport (foci, nfl, nba szóval gyors mozgású kép), film/sorozat nézés-re és játékra (xbox) használnám.
-
Batib
őstag
válasz
Ha az edigiben veszed regisztráltathatod a Samsungnál +1év gariért. (összefoglaló)
-
törölt tag
válasz
puskas1993 #67151 üzenetére
Vicces hogy pont itt, a spéci samu topicban kérsz állásfoglalást a két tv-ről.
Fokozhatnád ezt még egy kicsit:
Sony topicban is megkérdezhetnéd, hogy egy Sony-t vagy egy bármelyik más gyártó készülékét vedd-e meg.
w333: többet kampányolsz mint a boltban a Samsung agitátor. -
apszi
őstag
válasz
puskas1993 #67155 üzenetére
Az én szememnek például (nagynehezen sikerült mindkettőt kipróbálni) "nyugtatóbb" a passzív 3D. Oldalirányú betekintésre annyira nem érzékeny, függőlegesre már annál inkább, abból is inkább a fentről nézed. Érdekes módon alulról nézve valamivel nagyobb a tűrés, ahogy én vizslattam.
-
w333
félisten
válasz
puskas1993 #67155 üzenetére
Én akárhogy néztem ... (szemből, oldalról, lentről vagy fentről) pontosan valami ilyesmire gondolok Link (azért nem ilyen drasztikusan), de akkor is szemmel látható és nagyon idegesítő, olyan mintha nem rakná össze a képet normálisan persze látszik hogy 3D meg minden, csak az embereknek / tárgyaknak ilyen furán látszanak a körvonalai ... Samsung TV aktív szemüveggel minden rendben, pont olyan mint a moziban !
Menj el egy Medai M. -be és nézd meg mindkettőt, és majd meglátod hogy pontosan miről is beszélek ...
És itt látszik látszik hogy mennyivel rosszabb a minősége a passzív 3D -nek !
-
jambiyya
őstag
válasz
puskas1993 #67151 üzenetére
Próbáljad ki mindkettőt. Nálam az LG a passzív 3D miatt vérzett el, valahogy nem áll rá a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest