- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
vittorio7 #63844 üzenetére
igen ez ilyen.
aki 55 cm CRT ről vagy akár 72cm CRT ről vált az nem hiszi el, de majd ők is megtanulják a saját kárukon ahogy az itteniek nagyrésze
42"-t vettem én mert azis "azta mekkora", aztán kb 1 évvel később jött az 50 colos..... és csak azért nem 65-ös mert az már túl drága nekem.
-
syler123
veterán
válasz
vittorio7 #54551 üzenetére
Köszi értem.
Már csak azt jó lenne tudnom, hogy a házimozim támogatja-e az 1080p 3d-t. Mert ezen még 1.3-as hdmi van, szóval nem vagyok benne biztos. Sony BDV E370. Nem mai csirke, szóval nem vagyok benne biztos. Az oldal azt írj, bár nem tudom mennyire hihető 1.3 hdmi-vel.
-
Đusty
addikt
válasz
vittorio7 #54319 üzenetére
Na most elég gondolkódóba estem mert ezzel már elég jól megközelítik a többi netes áruház árait és az a plussz 5 vagy 10 ezer megéri már a gyártói garanciát. Köszi a jelzést.( A zárójeles rész meg felesleges ha olyat írsz amivel csak jól járhatunk
, azon csak a trollok problémázhatnak na meg esetleg a honlap tulajdonos
-
Jovanny2
őstag
-
hangyaqtya
csendes tag
-
Imifej
senior tag
válasz
vittorio7 #45984 üzenetére
Nekem 1 hónapja piros zaj jelent meg a képen, néha véletlenszerűen. De az volt a gyanús, hogy csak ha számítógépezek akkor. Kicseréltem a kábelt, és az lehetett a ludas, mert azóta nem jelentkezik. Egy olcsóbb Belkin volt, a mostani meg nevenincs. Valami T-home-os cuccé lehetett, de nincs vele semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest