- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
-
kismarkez
csendes tag
Ez egy "elosztó szerűség". Belemegy 2 RCA és a másik oldalról 3 jack ( mivel a hangfal szett bemenete 3 jackre válik szét ).
Az elképzelésem a következő és sajnos nem vagyok otthon így csak elméletben tudom lerajzolni :
TV-ben a SCART-RCA átalakító -> abból szépen kijön a fehér és piros kábel -> bele a csodába -> másik oldalról a 3 jack a hangfalszettből. -
-
kismarkez
csendes tag
Remek!
Még egy kérdés. Adott akkor egy Logitech X530 hangfalszett meg egy ilyen konzol adapter csoda. Egy SCART-RCA átalakítóval akkor meglehet oldani, hogy a tv a hangszórókba pumpálja ki a hangot? Ilyen van itthon és ha nem muszáj akkor nem költök egy újabb hangfalszettre -
Gsx-rr
veterán
Támogatja:Intel's integrated graphics have come a long way, too, with support for 3D Blu-ray and smooth playback of 1080p content.
És kipróbáltam egy és egyetlen 3d-s mkv-m és tökéletes volt a Pc-ről stream-elve.
Lehet hogy az .m2ts fájl-al van valami gond. Most már csak úgy derül ki ha kerítek egy másikat.
-
Most akarok tv-t venni, jelenleg is samsungom van (c6000rw) ennél 6ms a válaszidő.
Megmondom őszintén hogy a konkurencia készülékeit nézegettem, és 2-4ms közötti válaszidővel találkoztam.
Szerintem most nem samsung tv-t fogok venni, mert nem tetszik az aktív 3d, sem a samsung jelenlegi árazása.
-
Ferko75HUN
senior tag
-
Flashget
félisten
De sokszor leírtam már, hogy 20 évvel ezelötti panasonic tévén marha egyszerűen lehetett csatornát rendezni a koreaiak meg még sehol nem tartanak ebben, bezzeg fossák a smart meg webes pr maszlagjukat egészen az 1000Hz-es (CMR) tévéig. De ezt az alap funkciót képtelenek rendezni szopjon vele az user egy pc-vel.
-
Flashget
félisten
nekem P2470HD monittorom van annak ilyen a hátloldalán a csatik.
A tv után jöttem rá egyik nagy hibájára. Mekkora balfék volt a samsung, hogy tuneres monitort gyárt és nem lehet kimenteni a csatorna listát szerkesztésre. Csak távkapcsolóval 3-4 gombot nyomogatva lehet rendezni a csatornákat pedig ott van az USB csati, hogy azon keresztűl frissíthetek fw-t.
-
TaylorXIII
őstag
Csak azért fontos mert az illető akinek kéne az infó az XFX HD 4890 kártyáról akar képeté s hangot is DVI-I-HDMI adaptererre csatlakozik egy hdmi kábel és az megy a tv monitorba és nincs neki hang mivel írja is neki, hogy szeparáltan kell küldeni a hangot mivel a DVI nem támogatja. Asrock Z77 Extreme 4 alaplapja van amin van az integrált kártyának digitális optikai kimenete és akkor a pc hangját ott tudná küldeni és ez gondolom így jó is lenne. De ha mindenképp a kártyáról kéne akkor nem jó(bár nem értem miért kéne onnan) mert akkor kéne egy olyan DVI-HDMI adapter amin hang kimenet is van és esetünkben ugye digitális optikai kimenet. Szóval eza nagy helyzet. Te HDMI kimenetről csatlakozol simán a TV monitorodra mi?
Neked mi csatlakozik rá? Integrált vga vagy diszkrét? El tudnád mondani a típusukat? Szóval csak annyi érdekelne, hogy a kép és hang is átmegy-e rendesen a HDMI kábelen nálad. Egyébként itt egy kép hátha erről már meg tudjátok mondani 100%-ra, hogy digitális toslink/optikai bemenet
kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest