- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakancs446
csendes tag
válasz
Tippmix46 #47175 üzenetére
Totál egyetértek, még HD-s adók is alig vannak azért is fizetni kell, nem hogy 3d, nem is lesz, soha, nem lehet fogni ilyeneket semelyik szolgáltatótól, ahogy mondod pár film szintjén megreked a dolog azt viszlát, bohóckodjon szemüveggel aki akar a tévé elött! Kell a kuyának se a 3d, egy jó ledes full hd-s smartos tévé kell azt jónapot
-
bakancs446
csendes tag
válasz
maglew #47166 üzenetére
maglew : Szobámba 54 megabites router volt.. Nagyszobába a tévébe vettünk wifi sticket. A nagyszobába a tévére 8-9 megabit jutott át, lemértem ott neten rajta. Így ne akarj FULL HD-t nézni rajta mert akadni fog mint állat. Én is hetekig szórakoztam mire megtaláltama megoldást. Vettem egy 300 megabites routert, és most a nagyszobába átküld 20 megabitet a tévé wifi stickjére, és akadásmentesen megy a youbute-on egy full hd-s film.
-
bakancs446
csendes tag
Ne görcsöljetek már annyit. Vettünk egy EH5300-at, UPC-vel és a filmek is rajta kristálytiszta szép kép, nem kell jobb, ennyi. Azt hogy, vannak már 2013-as modellek csak azért mert gyorsabb a proci benne és ezért drágább kell a kutyának se, van időnk, netezünk ahogy megy. A 3d meg kella tökömnek, totál felesleges baromság, kihasználatlan hülyeség.
-
bakancs446
csendes tag
válasz
lacaba #47083 üzenetére
..jajj....+csak sorba..akadozik a videó..3d-s tévéd van 2012-es? Hogy akadozik, ha nem látja a pc-d a tévét, eleve nincs wifi akkor a tévén, hogy játszod le a tévén a videókat, pendrive vagy winyóról? Kicsit bővebben mert így nincs sok értelme amit írsz. Tévébe van Wifi? A full hd és nagyobb videókat pl. youtube appal csak úgy tudtam lejátszani( szobámba van a wifis router). hogy egy erős routert vettem és a wifi stick is erős ami a tévébe egy, igy úgy ahogy nem akdnak a neten játszott videók
-
bakancs446
csendes tag
válasz
Tegla80 #47039 üzenetére
500 miliamper az usb kimenete, nem 1 amper, a tévé oldalán az usb-nél is ez van írva, 500 miliamper, de mindegy is, mit értesz az alatt, hogy y kábel...a lényeget írd inkább, hogy akkor magyarul ha jól értem van egy nem aktív usb hubod és ezen kiszolgálsz mégis több eszközt és tök jól megy?
-
bakancs446
csendes tag
válasz
nightshadow #47030 üzenetére
húúú nagyon kösz...ez hatalmas ötlet.....köszönöm....megdumáljuk itthon mert kicsit drágák ezek, de megérné...amúgy megnéztem egy ilyen usb port kb., 500 miliampert szolgál ki, na már most a billenytűzet hátoldalán 50 miliamper van írva, az egér nem tudom mennyi miliampert fogyasztana még, de szerintem egy usb hub-ból ha nem aktívat veszek és csak elosztja az usb portokat a tévéből, akkor sincs leterhelve az 500 miliamper 2 eszköznél, ugye?
-
bakancs446
csendes tag
Sajnos a wifi sticket már megvettük, és tökéletesen megy innen a szobámból a nagyszobába a wifi a tévére, nincs ezzel gond, a gond ott van, hogy marad 1 usb port, és ha rádiós egér bill.t is vennék, akkor ez lefoglalná ugye a másodikat is, és ha filmet akarnék nézni mondjuk nem dvd-ről hanem pendrive-ról, akkor kikéne húznom valamit......grrrr....aktiv usb hubot kéne venni ja..csak az nagyon drága...
-
bakancs446
csendes tag
Kérlek szépen segítsetek ha valakinek már van tapasztalata ez ügyben, egy olcsóbb usb hub-ot ha veszek a tévéhez, és rákötöm az eszközöket működni fognak? Mert a 2 usb nagyon kevés..!
-
bakancs446
csendes tag
válasz
Flashget #47022 üzenetére
De a samsung az idióta, mert 2 usb port semmire nem elég, egyik a wifi, a másik ha mondjuk rádiós lenne az egér és bill. is, akkor is ha egy pendrive-ot akarok bedugni hogy a filmet ami rajta van megnézzem, NEm tudom bedugni már a tévébe!!!!! Tehát, USB HUB megoldaná a problémát?
-
bakancs446
csendes tag
Még egy utolsó kérdést engedjetek meg ne haragudjatok, mondjátok meg nekem hogy a tévére hogy az istenbe kötök rá egy egeret billt és a wifit is ha 2 usb van összesen oldalt??! Idióta Samsung, a wifi stick az egyik, a másik a bill. és az egeret hova afrancba dugom??Agyatlan samsung! USB hubot (elosztót) ha veszek hozzá megy majd azzal ez a sok minden?!
-
bakancs446
csendes tag
válasz
nightshadow #47014 üzenetére
Nem! Hanem hogy a youtube-val óhajtsák felvenni a kapcsolatot és csinálják meg!
-
bakancs446
csendes tag
Na nekem elegem lett és a létező összes fórumra megírtam a magamét a billentyűzet nem működése miatt, a samsungnak is írtam, elég volt!!!
There are many forums complaining that it does not go to Smart TV in the youtube application of the keyboard! When you will have to correct the error on the youtube!
But no matter what type of TV, read this forum because so many of the problems that your TV is not going to own a smart youtube under control change mes-app does not work on the keyboard! The smart-go destinations, not only in the youtube applicatio! It would be nice if either the Samsung or the Youtube fix the error! -
bakancs446
csendes tag
A rohadt életbe...egy rakás külföldi fórumot találtam ahol mindenki szó szerint anyázik hogy nem megy a youtube alkalmazás bill.-el, mert nincs beleépítve, szarul írták meg, ez a vita 1 éve megy kb. és a youtube azóta nem lépett??!?!?!??!!! Hihetetlen nem??!??!?!!! Mikorra kapják már össze magukat!
-
bakancs446
csendes tag
válasz
Jovanny2 #46993 üzenetére
A kérdésemre itt nincs választ visszaolvastam, a kérdésem meg egyértelmű volt, a bill. miért csak a smart menüben megy meg a böngésző alatt, a youtube alatt lenne értelme, amikor bill,-ről videók címét írnám be de ott nem megy, meg más alkalmazásoknál sem, akkor mi értelme a bill.nek?? Működjön minden alatt, mert így ez egy nagy szar!!
-
bakancs446
csendes tag
Nagyon fontos témám lenne. Van két billentyűm is ami ps/2-es, van átalakítom hozzá ami ps/2-ből csinál usb-t, bármelyiket rádugom, nem ismeri fel a tévé egyáltalán, kölcsönkértem egy usb-set ami eleve usb-s ugye, és egyből felismerte, sima genius slimstar 110-es olcso usb-s bill ez, a kérdés az, hogy mi az istenért nem tudok mondjuk egy youtube alkalmazás alatt gépelni csak távval?!?!?!? Mert a smart menübe működik a billenytű, megy mindenfele és a böngészőbe is gépelek tökéletesen, de máshol miért nem megy a bill. mondjuk mondom egy youtube alkalmazásnál?!?!?!
-
bakancs446
csendes tag
Sziasztok! Tudom hogy ez digitális fórum..de szépen kérlek segítsetek :-/
Van egy CRT tévém, 1 éve nem voltam itthon mert külföldön voltam, nemrég jöttem haza, és azt vettem észre az adókon, hogy a hír tv és filmcafe-n kívül majdnem minden adónál alul és felül fekete csík van, ami nagyon gáz, mert így nem lehet egy filmet megnézni rajta, hiszen nem azért van a tévé, hogy kicsibe nézzem a rohadt adást, és alul fekete csík meg felül, középen meg az adó meg a film, ez így nagyon gáz..a tévén nem tudok állítani sajnos arányokat, így jön ahogy van. De így nézhetetlen...új lcd tévére meg nincs pénzem :-/ Most a UPC direkt így adja az adókat, hogy a régi tévéken kihulljon az ember haja, mert a tévé felét nézi kb.?! HELP!! :-(
-
-
bakancs446
csendes tag
válasz
blakey #46662 üzenetére
Nincs a tévébe wifi, hanem különm stick-et kellett venni hozzá és ezt dugtuk be, usb-s wifi van most benne, a másik hogy a stick lenne a gyenge vagy a router, mert nem biztos hogy a stick! A tévé gyenge láncszemet arra értettem, hogy valaki itt írta, memóriaprobléma miatt kódol hülyén a tévé a komolyabb tv-k meg jobbak ebbe
-
bakancs446
csendes tag
válasz
#32577792 #46659 üzenetére
Most nehogymár a tévé legyen a gyenge láncszem! Eleve nem értelek, mert mindenhol írják hogy HD adás továbbításához legalább kell 20-30 megabit amik röpködnek mint sávszélesség egyik eszköztöl a másikra, mert ennyi kell neki, te meg 5 megabiten nézed..pff...Lanon még jó hogy menne. A lényeg hogy akkor a tévé a szar? Mert mondom Youtube alkalmazásnál ha gyengébb filmet nézünk akkor előre tölti egész a végéig a buffert és akkor nem akad, ha viszont HD megy rajta, akkor épphogy elötte jár a piros csík elött a buffer, tehát nyílvánvaló hogy nem megy annyi sávszélesség át a tévére a másik szobába amennyi kéne!
-
bakancs446
csendes tag
válasz
sepsi0 #46657 üzenetére
A Youtube tölthetne többet is előre, de nem tud, mert annyi nem megy mát...lehet hogy a routernek is köze van hozzá mégis hidd el...Mert ha rossz minőségű filmet játszol le, akkor a buffer szépen végigmegy lassan a végéig a filmnek, de ha HD film van, akkor alig van a piros elött a kis bufer töltés, tehát nem megy át annyi a másik szobába a router miatt. AMúgy meg 10/2-es nettel akadnia kéne..., van egy fullos routered és egy szar neted, nálam fordítva van, van egy nagyon gyors netem, de a wifi routerem kicsi és nem tud annyit átküldeni, magyarul egy ilyen komoly routerhez ami neked van, kellene egy 50 megabites net minimum a HD filmekhez. Ugyanis 20-30 megabitek röpködnek egy HD film lejátszásánál, ez kéne neki mint sávszélesség a másik szoba fele minimum...
-
bakancs446
csendes tag
-
bakancs446
csendes tag
válasz
Flashget #46649 üzenetére
Nem értelek, maga a megfogalmazásod sem értem, de mind1, a lényeg hogy mindenki azt mondja hogy sokkal gyorsabb router kell, mert a nagyszobába ha apám youtube-on HD filmet néz akkor megakad a hang vagy kép néha néha vagy lefagy, mert a mostani mezei routerem 54 megabites csak és nem egy erős fajta, a 1043ND-t mondta más is, mert az már elég erős, és akkor már tutire mennie kella HD-s felbontású filmnek is a tévén youtube-on, semmi blueray nincs amúgy milyen 25 gb-ról írsz, mondom itt van a wifi a szobámban, és a nagyszobába a tévé, és apám ott netezik youtube-on HD teljes filmet kiválaszt, de megakad néha stb. ezért ajánlották az erős routert!
-
bakancs446
csendes tag
Fontos kérdésem lenne, de még is mezei. Van egy 54 megabites routerem és egy 30 megabites UPC netem.
Na már most, az én szobámból a nagyszobába a samsung ledes tévére wifin keresztül megy a jel, apám HD-s filmeket akar nézni youtube-ról, van sok HD-s teljes film youtube-on, egyet kiválasztottunk és elindítottuk. Ment is kb. 15 percet aztán vagy a kép vagy a hang aadt meg vagy lefagyott, kérdés az, hogy ha gyorsabb routert veszek milyet vegyek, hogy átvigyen minél több megabitet wifin a nagyszobába, mert szerintem az a baja hogy kevés megy át és ezért akad meg néha, N-es routert? 3 Antennást?
-
bakancs446
csendes tag
válasz
nylontacsko #46643 üzenetére
Hát ezzel most semmit nem mondtál, nem írtad milyen router, mert a router erősségén múlik az, mennyit lő át a másik szobába a tévére amin keresztül wifin nézed a HD vagy 3d filmeket.
-
bakancs446
csendes tag
Illetve úgy mondanám, ha youtube-on mondjuk a tévén HD-s filmet akarunk nézni, akkor egy gyengébb router nem küld át annyi megabitet ami kéne hozzá!
-
bakancs446
csendes tag
Ne fárassz már! Semmi köze a beépített lejátszónak ahhoz, hogy a wifin átküldött film akad! Arról van szó, hogy HD felbontású filmekhez nagyon erős wifi router kell, a tévé vevője meg adott ugye, vagy vett wifi usb, vagy beépített van benne, de atott, egy megoldás mondom az erős mondjuk 2 vagy 3 antennás wifi router, n szabványú, az talán átküldi a másik szobába a tévének a HD filmet úgy, hogy ne fogyjon el a sávszélesség stb. és akkor nem fog akadni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest