- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightshadow
veterán
válasz
sityupityu #15404 üzenetére
Mindenképp lcd-ben gondólkodom.
Miért nem fontolod meg a plazmát, ott nincs bevilágítás, meg clouding, s ráadásul olcsóbb is.
-
super666
csendes tag
válasz
sityupityu #15404 üzenetére
Nagyon jó a meglátásod,igenis nagyon nagy probléma a 16:9-nél szélesebb filmeknél igencsak jelen van.Engem idegesít mikor nézem a filmet és az alja szépen világít.Jó lenne az ezt meg tudnák oldani de szerintem soha nem fogjál .Max OLED
-
gjanner
tag
válasz
sityupityu #15343 üzenetére
...semmi
-
Anonymus23
veterán
válasz
sityupityu #15313 üzenetére
Ha a laptopra kötöd, akkor még nem biztos, hogy a winyó tudja ezt a funkciót, hanem magában az oprendszerben lehet az energiagazdálkoásnál beállítani, hogy mennyi idő után kapcsolja le az üresjárati winchestert. Nem tudom, hogy a TV-nél működik-e ez az üresjárat, de pl nekem be van állítva mind az oprendszerben, mind az Asus O!playben, hogy ha nem használja, akkor kapcsolja le a vinyót, ez akkor is jó, ha elalszok a filmen esetleg, akkor is ha vége a filmnek, akkor asszem 1 percen vagy 2percen belül már le is kapcsolja a vinyót.
-
cápaFeri
csendes tag
válasz
sityupityu #15159 üzenetére
Igen, egyszer már elpanaszkodtam magam itt a fórumon. Még soha nem jártam így, mert mindig alaposan körbejárom a dolgokat. Csak originált dolgokat szoktam venni. Most is csak azért ugrottam be ilyen meggondolatlanul, mert megbíztam az ismerősömben (aki mondjuk ugyanúgy át lett vágva a kollégája által és eléggé szégyellte is magát előttem), na meg már több, mint egy éve ácsingóztam egy ilyen tv-re (még anno a B650-eset nézegettem a MM-ban 185000-ért), na meg hogy körbetelefonáltam a fél dunántúlt és két tv-t sikerült találnom, az egyik ez volt, a másik meg tőlünk 160 km-re 195000-ért ki tudja milyen panellal, ki tudja, nem-e az is beüzemelt darab. Szóval gyorsan kellett dönteni, mert egy gáztűzhellyel kellett összekombinálni a hitelt, mivel éppen beadta az meg az unalmast. A szürkeimport nekem Bp-től 190 km-re eleve kiesett ilyen nagyméretű készüléknél, így 220V, Extreme Digital, felejtős volt, ennél fontos a helyi garancia és szervíz. Szürke importból csak fényképezőt és hasonló kis méretű, kisebb értékű, postán küdhető dolgokat veszek.
Azért nagyon nem vagyok ám elkeseredve, mert eddig szuper a tv, fantasztikus a képe még ennyi idő után is (na meg persze a 72cm-es CRT Sony után), a jobbik panelos, pixelhiba sincs.
Sajnos ahhoz már sokat (nem is tudnám megsaccolni sem, hogy mennyit) üzemelt nálunk, hogy egy üzemórát tudjak nézetni és azzal, meg a távszabbal reklamálhassak az ügyfélszolgálatnál.
Ha jól végzi a dolgát pár évig (mondjuk mint a Sony, úgy 12 évig, ami még most is jó), akkor beletörődök és jó tanulság lesz, hogy legközelebb mire figyeljek.
Nem tudom, hogy az én távszabom milyen lehet, de a net eredetinek hozza. Mondjuk érdekes, hogy egy oldalon 2000,- ért meg lehet venni, a világítós típust meg egy másik honlapon 10000-ért adják. Remélem az enyém sem annyival vacakabb, mint amit kellett volna kapnom hozzá! Sajnos olyan oldalt nem találtam, ahol részletezve lenne, hogy milyen tv-hez milyen távszab való, ill. hogy az enyém egyáltalán melyik típusú tv-hez való? Üdv! -
cápaFeri
csendes tag
válasz
sityupityu #15137 üzenetére
Sityupityu!
Sajnos utólag kiderült, hogy kiállított darab volt. Egy másik városban lévő Euronics üzletből kérték át az ittenibe, mert már mindenhol elfogyott. Ez nyáron volt. Amikor megjött, tüzetesen átnéztem és az lett furcsa, hogy az elemek bent voltak a távirányítóban és a dobozban is volt még 2 db elem. De minden egyéb tartozéka az originált lezárt zacsiban volt. A TV-n nem látszott semmi és csak az itthoni tüzetesebb átnézéskor vettem észre, hogy a képernyő sarkaiban volt némi por, ill hogy a talpát már egyszer felszerelték, mert a kis csavarok belevágták az átlátszó oszlopba a meneteket. Elég mérges voltam, csak azért nem csináltam balhét, mert az itteni üzletben egy régi jó ismerősöm szerezte és nagyon jó fizetési feltételekkel és olcsón (akkor még 190-200 volt az ára a MM-ban is, én meg 10 hónap kamatmentesre vettem 170-ért), na meg jó panel van benne és nem volt biztos, hogy a másik, távoli üzletben lévő drágább darabban nem vacak panel van és hiába utazom érte annyit.
Én ezt a távirányítót kaptam hozzá:
[AA59-00508A]
Amúgy minden gomb működik és a TV álomszép és tökéletes azóta is, csak ez az egy-két apróság ad keserű szájízt a dolognak. Lehet kéne írnom az ügyfélszolgálatnak? Hmmm...
Mindenesetre ha a zalaegerszegi Euronicsban vásároltok, vigyázzatok! Többszöri, jól érthetően elragozott kérésemre, hogy nekem originált darab kell és tuti az legyen, gátlástalanul átvágtak és megpróbálták visszacsomagolni eredeti állapotba, úgy küldték át. Még a távirányítóval is...és ki tudja, hány hétig ment a polcon a készülék??
Üdv! -
cápaFeri
csendes tag
válasz
sityupityu #15114 üzenetére
Nekem a 40C650-hez nem háttérvilágítós távszabot adtak. Másnak világítós? Nem mondom, hogy mindig kell, de pár hónap alatt úgy 5-6 alkalommal jó lett volna ha lett volna pilács benne. Nálam is úgy van, hogy a felső gombok fel vannak cserélve, HDMI->Source.
-
Bero78
csendes tag
válasz
sityupityu #15013 üzenetére
Etikusz a dzsátubis videóra írta a felhősödést, bár szerintem amikor a Smart logó bekapcsoláskor megjelenik, akkor a jobb alsó sarkot figyeld. Utána meg csak beállítás kérdése a bevilágítás hibájának "eltüntetése".
-
sanyaboy
csendes tag
válasz
sityupityu #14987 üzenetére
Hát nem, erre én is rájöttem. Csak mivel a fórumokon mindenhol azt írták, hogy a 40-es az tuti samsung... Amiatt tántorodtam el a 37-estől, mert abban nem samsung a panel... Mondjuk persze nem bántam meg. Pont ez a méret passzol ebbe a szobába, így nincs gond
-
Etikusz
tag
válasz
sityupityu #14907 üzenetére
40" MM-ban
-
rhonin
senior tag
válasz
sityupityu #14838 üzenetére
Igen most átnéztem a nagyobbakat is és lenne d6200-as 40"osba kb. 20k val többért.
De még van az az alternatíva is, hogy 15k-val kevesebbért egy 37"-os d5700-as.
Az 5700-as milyen a 6200-ashoz képest? -
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #14826 üzenetére
Az nem az 50 hertz miatti hiba, hanem képfeldolgozási.
Az 50 hertzes tévéken elmosódnak a gyors mozgások, csökken az élesség, mert a mozgóképfelbontásuk csupán 300-350 soros. -
ztoldy
senior tag
válasz
sityupityu #14826 üzenetére
Értem, köszönöm a választ. Ebben az esetben felejtős, mert hosszabb távra lenne és nem szeretném, hogy emiatt ne legyen alkalmas valamire.
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #14822 üzenetére
Ezekről tesztábrák segítségével bárki meggyőződhet a saját tévéjén.
Azért menjek messzebb, mert vacak a kép? Akkor inkább nem is nézem. -
psalm69
csendes tag
válasz
sityupityu #14709 üzenetére
Igen.
Vettem is egyet.
-
birooo
tag
válasz
sityupityu #14658 üzenetére
Én is így gondolom.
Azért írtam, mert van még és nem csak ez a típus, viszont ez a -10%-os akció most van elöszőr az idén és nem tudják lesz-e még. Valami olyasmit magyaráztak, hogy van egy 800 ezres keretösszeg és ha az elfogy, akkor annyi. -
Andie
őstag
válasz
sityupityu #14634 üzenetére
Köszi, hogy utánanéztél!
Én is kiirtam közben, hogy milyen beállítások vannak, de megelőztél
Summa summárom, kipróbáltam majdnem minden variációt, többek közt ezt is, amit leírtál, és továbbra sincs hangÁtdugtam a dvd lejátszóba a beltéri HDMI kábelját, és úgy sincs. Egyszerüen nem értem, mostmár fel fogom hivni az LG-t, remélem segítőkész ügyf.szolgálatuk van.
-
birooo
tag
válasz
sityupityu #14612 üzenetére
Így igaz, bár az 5 év garancia él ott is.
Euronicsben néztem pár órája a 40d6100-t 190-ért adnák 4 szemüveggel és 5 év garral,
0%-os thm-re. Tehát havi 19 ezer lenne 10 hónapon át.
Már csak azon töprengek, hogy mekkora karácsonyi akciók várhatóak novemberben és decemberben.
Legyen okos az ember -
Andie
őstag
válasz
sityupityu #14587 üzenetére
És a DVD-n kellett álligatni, vagy a TV-n?
Nem tudnád megnézni, mik vannak per pill beállitva a menüben? -
szaszapi
őstag
válasz
sityupityu #14480 üzenetére
akkor digisek előnyben részesülnek,ott nem kell box,simán vehetik az adást.
-
dolbyman
tag
válasz
sityupityu #14474 üzenetére
csak onnét gondolom, hogy ez egy MP3 tul képpen, és világít a tv kikapcsolása után is még legalább egy 10-20 percet, bár pontosan nem mértem meg :-)))
A másik amibe kellene a segítségetek, hogy a digitális adások csatorna váltása igencsak lassú (gomb megnyom 3-4 másodperc feketeség, aztán megjön a kép) Lehetséges, hogy gyenge a jel ezért vált lassan. Analóg csatornalistát lapozgatva sokkal gyorsabb. Egyszer kiírt egy olyat is, hogy "gyenge, vagy nincs jel" A lakásba bejövő antenna, egy elosztón, meg egy dvd írón keresztül megy a tv-be, kb: 5 méter az egész. (D551-es samsung)
Tapasztaltatok már hasonlót?
-
sityupityu
veterán
válasz
sityupityu #14411 üzenetére
Megvan miért nem működött! A digitális adók nem voltak elmentve csak az analógok. Jó nagy láma vagyok.
-
Bull Boss
őstag
válasz
sityupityu #14407 üzenetére
duplán kattintottál rá? eleinte egyszer próbáltam én is és nem volt elég
-
Bull Boss
őstag
válasz
sityupityu #14405 üzenetére
duplán kattintasz a lenti 3 közül valamelyikre... és akkor bejön egy táblázat. ott tudod szerkeszteni őket ilyen kódok szerint.
-
Mappa
addikt
válasz
sityupityu #14206 üzenetére
my fail
-
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #14216 üzenetére
Soha nem volt asztali PC-m, csak laptopom, de cseppet sem okoz fáradságot átvinni a dolgozószobából a nappaliba egy merevlemezt. Ha az elérhető legjobb kép és hangminőségre törekszünk, médialejátszót kell használni, beépített és/vagy hozzákötött merevlemezekkel.
Dokkolóval még egyszerűbb. -
engine88
aktív tag
válasz
sityupityu #14211 üzenetére
Igazából én 2,5-es vinyót tervezek csak, mivel nem akarok nyűglődni még a tápkábellel is.
WD-t szeretnék , így csak a
WD Elements Portable 1TB és a
WD Digital Passport Portable 1TB jöhet szóba. -
engine88
aktív tag
válasz
sityupityu #14208 üzenetére
Biztos?
1TB-osat veszek, remélem azt gond nélkül felismeri és olvassa. -
medek3
aktív tag
válasz
sityupityu #13909 üzenetére
Igen ezt csinálja, mindent legyalul csak sajna a fw- t nem törli.
-
cassus77
csendes tag
válasz
sityupityu #13850 üzenetére
Szia!
Samsung LE-32C450 Full HD LCD van de amatőr vagyok hozzá és ahogy olvasgatom a cikkeket azt írják a LED tévének jobb a képe de gondolom csak HD adásnál.
Abba nem tudnál segíteni ha csak tévézni akarok akkor mindegy hogy FULL-HD vagy csak HD tévé ott kijön a különbség vagy csak digitális adásnál és a konzolokon vagy hogy van ez? -
Mappa
addikt
válasz
sityupityu #13850 üzenetére
Néhány példa arra, hogyan alakítja át az elektronika a képet:
Analóg tévéadás (50i) -> 100 Hz: váltottsoros képből progresszív kép kiszámolása, minden meglévő képkocka közé újabbak kiszámolása.
Analóg tévéadás (50i) -> 200 Hz: váltottsoros képből progresszív kép kiszámolása, minden meglévő képkocka közé újabbak kiszámolása, vagy 100 Hz-es kép előállítása és fekete képkockák beillesztése.
Analóg tévéadás (50i) -> 600 Hz (plazma): váltottsoros képből 100 Hz-es kép számolása, plusz az elektronika a képváltások között hatszor frissíti a panelt (változatlan tartalommal).
Blu-ray film (24p) -> 60 Hz: minden első képkocka ismétlése háromszor, minden második képkocka ismétlése kétszer. Ez a 3:2 pulldown eljárás, az eredmény nem tökéletesen folyamatos kép. Ha a tévé nem kezeli a 24p jelet, akkor nem tud képet megjeleníteni. Az egyetlen megoldás az, ha a 3:2 pulldown-t a Blu-ray lejátszóra bízzuk, így a tévé 50 vagy 60 Hz-es jelet kap, amit már tud kezelni.
PC/játékkonzol (60 Hz) -> 60 Hz: nincs teendő.
PC/játékkonzol (60 Hz) -> 600 Hz (plazma): nincs teendő, de az elektronika képváltások között tízszer frissíti a panelt (változatlan tartalommal).
Blu-ray film (24p) -> 72 Hz: minden képkocka ismétlése három alkalommal.
Blu-ray film (24p) -> 96/120 Hz: minden képkocka ismétlése négy vagy öt alkalommal, vagy a meglévő képkockák közé három vagy négy újabb kiszámolása. -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #13836 üzenetére
Mond meg nekem miért más dolog az én esetem? Én is kereskedőnél vettem.
A hozzászólásodból az cseng ki mintha védenéd a mundért:Ez rendben is van. Csak az embert amikor csalódás éri akkor már bizalmatlanná válikVásárolni meg sok helyről lehet.Nembiztos,hogy jó helyről vásárol az ember.A 600 üzemóra felett könnyedén átsiklottálNemcsodálkoztál el rajta ?
Én meg okulás képen leirtam,hoy oda nemmegyek mivel a"BIZALOM"tudod? -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #13834 üzenetére
Az se semmi,hogy nemveszed a fáradságott,hogy az én történetemet legalább elolvasd.Lehet,hogy félre értelmeztél valamit én csak rákérdeztem,hogy hol vette?Erre irtam válszul az esetemetLehet,hogy egy páran csak a felét olvassák el a hozzászólásoknak és csak azt emelik ki ami nekik tetszikAkkor mit mondanál az én esetemre igy útólag?Most én nemakarom telerakni ilyen kis szmájlikkal!
-
4x97
csendes tag
válasz
sityupityu #13809 üzenetére
Nem kell vissza butítani a tv-t, én sem tettem.
ruSamsungTVCommunicator-t használtam hozzá, ez egy virtuális távirányító.Ez kinyitja a teljes szervíz menüt, és akkor látszik minden.És betudod kapcsolni a PVR-tItt a megoldás kulcsa:http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=10&t=2107
-
krx21
nagyúr
válasz
sityupityu #13564 üzenetére
Ki kell próbálni esetleg valami más beállítást!
Nálam pl a 24hz szaggat tiszta módban! Normál módban nem... (Auto Motion)
A tv C6500...
Hátha -
nightshadow
veterán
válasz
sityupityu #13365 üzenetére
Tökmindegy hogy milyen szintű,meg hogy mit írtak róla,akkor is egy Lcd és nem egy szar Crt!
Természetesen tiszteletben tartom a véleményed, csak nem értek vele egyet, de hát ezért jó ez a fórum.
-
medek3
aktív tag
válasz
sityupityu #13188 üzenetére
Egy blueray film 25-30 Gb ha jól tudom.Akkor szerencsés vagy.
Ez nálam csak akkor derülne ki, ha vennék egy külső merevlemezt, de nem kockáztatok.
Marad a mediabox.
Azért köszi -
medek3
aktív tag
válasz
sityupityu #13186 üzenetére
Erre én is gondoltam, mondjuk egy samu story.
De a tv mediaplayere nem fogja megismerni, hozzáteszem szándékosan a blueray formátumot (nem a 8-12Gb re lebutított).
Egy sima külső merevlemeznek nincs media playere.
Vagy rosszul tudom? -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #13133 üzenetére
Hát elég sokára reagáltam a "negativra"ahogy elnézem már ugrottál rám 1-félóra múlva(grat a figyelmességért) ,de ha figyelmesebben olvastad volna akkor azt is olvastad volna,hogy én a kérdezőt nembeszéltem le a már megvett tv-ről.
-
kissdani
senior tag
válasz
sityupityu #13058 üzenetére
És sehogy nem tudom akkor használni upc-vel ezt a funkciót?
-
jcvd
tag
válasz
sityupityu #12988 üzenetére
Talán a magyar valóság és fizetések miatt...
-
jcvd
tag
válasz
sityupityu #12985 üzenetére
Most próbáltam ki, nem kezeli a DTS-t, a DTS hangsávot maximum Prologic II-vé tudja alakítani, tehát 5.1-re. Azért ez nem egy profi médialejátszó, hanem egy kis beépített plusz dolog.
Azért egy külső médialejátszó ezt szarrá veri.
A 10/3-as beállítás meg persze sima, meg egyenletes... de a mozihatás elvész, olyan csúszós hatása van a képnek, furcsa nagyon. Maradok az 50 Hz-nél, igaza volt az operatőr ismerősömnek hogy maradjak távol a 100 Hz-től... mezei felhasználóknak lehet így jó, meg lehet nem veszik észre az apró hangkésést sem, amit én igen... de hát én komolyan akarok filmkészítéssel foglalkozni, így nekem ezek nem megengedett dolgok.
Egyetlen dolog bánt, hogy már tavalyi 50 Hz-es TV-t sem lehet kapni jó áron.
-
dekac
tag
válasz
sityupityu #12805 üzenetére
?
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #12287 üzenetére
Szia!
A téves válaszgomb nyomkodásokra meg mit tudsz felhozni?
A megjegyzésem teljesen jószándékú.
Sokszor úgy érzi az ember,hogy amit estleg hozzászólt az nemesik jól 1-2 embernek.Tisztelet a kivételnek!
Vagy felindulásból ir ide és esetleg nemszámol 3-ig
Aki nem inge ne vegye magára
Elnézést ha szóltam -
zjuhasz
aktív tag
válasz
sityupityu #12266 üzenetére
igen? hűha, máris javítom: [link]
az optikai kábel és az erőlködő jó, dvd-re kötve működik 5.1-ben. -
BBéci
legenda
válasz
sityupityu #12263 üzenetére
Érthetetlen, ott kell lennie, ahol Te is megtaláltad. Eddig akárhány Samut próbáltam, mindegyiken a helyén volt az SPDIF menüpont.
-
zjuhasz
aktív tag
válasz
sityupityu #12261 üzenetére
a használatiban ez van:
"Ha a forrás valamilyen digitális komponens, például DVD-/Blu-ray lejátszó/kábeltelevíziós egység/műholdvevő (beltéri egység), amely HDMI-kábelen keresztül csatlakozik a tv-készülékhez, a házimozi-rendszerről csak kétcsatornás hang hallható. Ha 5.1 csatornás hangot szeretne hallgatni, a DVD-/Blu-ray lejátszó/kábeltelevíziós egység/műholdvevő (beltéri egység) digitális kimenetének csatlakozóját közvetlenül az erősítőhöz vagy a házimozi-rendszerhez csatlakoztassa."
Ez tiszta sor, valóban így is működik. De nálam a pendrive lejátszás is így megy. -
zjuhasz
aktív tag
válasz
sityupityu #12259 üzenetére
köszi,
valószínűleg Neked nem 5-ös sorozat lehet... Bár a prohardveren az én d5500-as modellemet tesztelték és azt írták, hogy:
"Bár a tévére csak két hangszóró került, az optikai kimeneten keresztül az 5.1-es hang természetesen eredeti formában távozik a tévéből, külső erősítővel tehát nincs akadálya annak, hogy a letöltött mozikat térhatású hanggal élvezzük." -
zjuhasz
aktív tag
válasz
sityupityu #12257 üzenetére
Nálad hol van pontosan? melyik két menüpont között? Hogy csalod elő?
-
zjuhasz
aktív tag
válasz
sityupityu #12255 üzenetére
Ha a főmenüben nézem a hangbeállításokat, ott van SPDF kimenet formátum állítás, de csak a PCM fekete, a Dolby digital szürke és inaktív..
-
zjuhasz
aktív tag
válasz
sityupityu #12252 üzenetére
nema pendriveon a [link] teszt fájlok vanak, computeren leellenőrizve, szóval a forrás biztos. Sajnos USB-HDD_m nincs, azt nem tudom kipróbálni, de pendrive-ból több márkát is próbáltam.
A hangüzemmódban csak ezek a film, zene, stb ismétlődik, nincs egyéb almenü.
köszönöm a tanácsokat, talán a segítségetekkel csak lesz megoldás. -
zjuhasz
aktív tag
válasz
sityupityu #12248 üzenetére
nincs ott semmi egyéb. pause, keresés idő szerint, tétel szerint, ismétlődés, kép, hangüzemmód, (film, zene, stb) szinkronnyelvek. (ez is működik, egy VOB fájlt le is tud játszani 2 különböző nyelvvel) de mélyebbre nem lehet menni a menüben.
-
zjuhasz
aktív tag
válasz
sityupityu #12246 üzenetére
ott pedig egy eszközök menü jön elő, és a hangbeállításoknál pedig csak zene, film, normál, tiszta hang, stb van.
-
sityupityu
veterán
válasz
sityupityu #12240 üzenetére
Most még egyszer ellenőriztem ezt a 25000 ezret.Szerintem ezt darabra értik mert hozzáteszik hogy ezek csak a gyáriak,plussz még több ezer utángyártott.
Ennyi fajta távirányítós vackot nem is csinálhattak
-
bigdigit
addikt
válasz
sityupityu #12204 üzenetére
ebben az az érdekes ami megy benne az egy 2gb kingston datatraveler.viszont a 8 és a 16gb-os kingstont meg nem fogadja el PVR-nek.
-
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #12123 üzenetére
Szia!
Miért nyomogasak a csatornaváltógombon kivül mást?
P.Size-Zoom----minek a TV Állitólag 16:9 én úgy szeretem ha a képernyőt 1-csatorna váltásal 16:9--szélesben látom
Csak egyedi esetekben használom a kérdőjeles gombokat -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #12051 üzenetére
Sziasztok!
Ne vedd sértésnek a 98%nem is ir ide!
Csak mi akik fanatikus megrögzöt Samsung tulajdonosok vagyunk mivel a MI SAMSUNGUNK A LEGJOBB -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #12041 üzenetére
Szia!Szerintem
Bevalva vagy bevallatlanul
Pedig a Samsung TV-t nézők 98% úgy nézi
Hamár szélesképernyője van -
Erzsébeti
tag
válasz
sityupityu #12022 üzenetére
Nekem szintén C650-esem van, és nekem is kb 4-5 mp egy csatornaváltás amikor manuálisan adom be a számot(gyak megnyomom pl. a 6 os gombot).
Elsőre beadja a bal felső sarokba azt amit nyomtam, majd vár kb 2 mp-et, majd megjelenik középen egy kis keretben az a szöveg, hogy "kódolt jel".
Majd 2 mp múlva bejön a kép.T-home, és conax (strong) modullal használom a digitális csatornákat.
Én sem tartom ezt egy jó dolognak...
De a bekapcsolás is egy "élmény"...
Megnyomok egy tetszőleges számgombot, és kb. 8 mp mire bejön a kép.
De lehet, hogy alul mértem ezt a 8 mp-et... -
cápaFeri
csendes tag
válasz
sityupityu #11986 üzenetére
Köszi a választ. Lehet elmegyek egy boltba és megnézem ott, mennyi idő egy csatornaváltás. Most lemértem, 4 másodperc. 2 másodpercig csak a benyomott csatorna száma látszik bal felül a kis fekete keretben, ami mondjuk érthető is, hiszen elvileg várhatja a többi számot, ha nem egyjegyű a csatornaszám. Utána megjelenik a szám által felismert csatorna kódja és úgy hozza be a csatornát. Érdekes, hogy csatornaléptetővel kb egy-két másodperc az egész.
Tisztítókendő: köszönöm, visszaolvastam ismét, most megtaláltam a belinkelt oldalakat, így már egyértelműbb, hogy kell tisztítani. Továbbra is azt mondom, lehetne egy mondat a laírásában erről, mert bár nem vagyok műszaki analfabéta, simán azt gondoltam volna, hogy van egy üveglap a képernyő előtt és lehet clin-nel tisztítani.
Köszi -
szombatitomi
senior tag
válasz
sityupityu #11942 üzenetére
Nekem ugyanez van tegnapelőtt óta 46C650-en.
-
lucifer15
tag
válasz
sityupityu #11952 üzenetére
A "kuka jel" nem aktív igy nem lehet törölni. Viszont a gyerekzár aktív pedig én nem aktivizáltam. Jelszót kér de ilyen nincs.Remélem mielőbb javítják a hibát.
-
lucifer15
tag
válasz
Én ma reggel mentem fel a net-tvre,You tube frissít, azóta semmi.Valakinek hasonló tapasztalat?
-
sandró60
addikt
válasz
Szia!
A firmware frissités menüpontnál nincs olyan ópció,hogy az előzőt visszategye
Mert nálam a 40D5500-tipusnál van egy ilyen. 2011-es model.
Talán akkor visszaállna minden -
azozo
senior tag
válasz
3008-as van rajta....
-
azozo
senior tag
válasz
Neem is ,de szeremcsére van még egy 3DHD youtube widget feltelepitve
Remélem javítják majd...
-
zistvan
tag
válasz
Firmware újra telepítést próbáld meg az ez is felül vágja úgy is és utána lehet a frissítéssel újra próbálkozni. Bár nem tudom egy már fenn lévő firmwaret enged-e újra feltenni, vagy ha csak az újabb a réginél....
-
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu #11577 üzenetére
Nekem is csak véletlenül tűnt fel, hogy mások lettek a médialejátszó színei.
Egyébként az is megfigyelhető, hogy a film nézés, ha be van állítva a "film" módra, akkor a médialejátszó először az alap beállítással kezd neki, és 1-2mp múlva vált át film módra. -
vlevi
nagyúr
válasz
sityupityu #11569 üzenetére
Azért írtam, mert alapból nekem is rikítóan világított a médialejátszó menüje, és ettől a beállítástól lett este elviselhetőbb.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sityupityu #11569 üzenetére
Nalam is igy van, kopkodtem is mert nem volt felirva.
Aztan egy kulfoldi oldalon talaltam javasolt beallitasokat, kicsit szokni kellett, mert kiderult hogy a fehernek is vannak arnyalatai. (le37b679)
-
ORCA58
addikt
válasz
sityupityu #11563 üzenetére
Nekem is így működik mióta megvan a tv. kb egy éve. Soha nem mászkáltam a szervízmenüben, és frissítés sem változtatott rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest