- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
válasz
super666 #15396 üzenetére
Ha maradnak az Edge Led megoldásnál akkor lehet hogy soha nem tudják kiküszöbőlni ezt a problémát. A fényelosztó panel nem úgy muzsikál ahogy eltervezték. Azok a problémák amik tavaly voltak,ugyanúgy jelen vannak az idei modelleknél is. Szerintem ki lehet jelenteni hogy semmit nem tudtak javítani. Pedig tavaszra terveztem még egy tévé vásárlását,egy 46"-ost a jelenlegi 40C650 mellé,de így kell a fenének hogy csak szétidegeskedjem magam. Tőlem mondat bárki bármit hogy a bevilágítást meg lehet szokni,de az csak a saját nevében beszéljen mert én biztos hogy nem tudnám. Meg hogy ugysem sötét képet néz az ember.De mi van ha alapból sok a sötét jelenet a filmben,vagy ha 16:9-nél szélesebb filmet nézek ahol ott a két fekete csík? Tavaly én voltam a család hülyéje mert hagyományos háttérvilágítású tévét vettem,míg a rokonságban mindenki ledesre újított be. Bátran kijelentem hogy nem bántam meg. Halálra idegesít amikor látom a bevilágításokat meg a "szép" felhőket,még ha nem is az én tévém. Ezek miatt nem tudom hogy még mi lesz a tavaszi tévévásárlásból,ha ez marad akkor semmi. Mindenképp lcd-ben gondólkodom. Szivem szerint egyD6500-as lenne a kiválasztott(nem a 3D miatt,az baromira nem érdekel),de ilyen áron,mint amilyen problémák vannak még midig ezekkel a tévékkel inkább nem kell. Akkor várok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest