- Magisk
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Engedi az, csak várnod kell. Ha foglalt minden slot, akkor kezd előlről, egyszer csak megindul a letöltés. Sajnos a Rapidshare már csak olyan.
Nem akarom ide linkelni, de van egy másik lehetőség is. Itt megtalálod [link] Ezt keresd: "PFC Treck Szerver" majd Romovics/DXID1_xxx
Ez nem Rapidshare! -
Wallandt
tag
-
Enjoy
addikt
Nem lehet csak úgy bármit bármire feldobni.
Legalábbis kockázatos. Főleg, mert az újabb romok nagy része nem tartalmaz Phone részt (s ezt elég sokan nem veszik észre, avagy a szakács nem írja ki közvetlen) Ilyenkor vagy menni fog a telefonálási funkció valamilyen szinten, vagy sem (speciel ennél a példánál) ...stb -
Enjoy
addikt
Sry, DXID1-es Rom. (link)
Ebben minden benne van, ami szükséges lehet (PDA ill. Phone részre gondolok elsősorban) újabb rom-ra való frissítéskor. Én ugyanis szervizelések után mindig gagyi gyári rommal kaptam anno vissza az omniát, s mindig az volt az első, h up: ID1, majd erre rá Anzo és egyéb szakácsok műveit. -
Enjoy
addikt
Nálam is csinálta anno még Taril egyik romjánál, nekem megoldotta ID1-re való Rom Up...
Havernak raktam fel Omniájára a hétvégén Anzo új romját, próbáltam direkt ezt is minden alapfunkció mellett, s nem volt probléma.
Nem tudom, hogy nálad mitől van ez a probléma.
Próbálj meg egy régebbi romot is, majd vissza egy új romot. Hátha.. -
Skynet258
veterán
Próbáld ki az EveryWAN Remore Support nevű programot, jóval több lehetőséged lesz, mint TC-vel
Egyébként ingyenes.
-
erdoke
titán
-
legiaap
félisten
Kipróbálnám, de nem XP-s gépem van. Majd ha felteszek egy Win7-et vagy megint az XP-t akkor kipróbálom, de addigra lehet kijön Romovicsnak is új munkája.
Valakinek ötlete a lenti problémámra ?
-
trobi28
addikt
GB-SOFT Tweak a progi neve ahol beállíthatod hogy bontsa a kapcsolatot ha nincs adatforgalom,viszont arra figyelj oda hogy van hátránya is.Ha sky-pozol vagy msn-ezel akkor is bontja a kapcsolatot pár másodperc után így én olyankor át szoktam állítani a programban hogy legyen állandó kapcsolat addig amig ezeket az alkalmazásokat futtatom.
-
Csabee.
nagyúr
-
anzo
senior tag
Olvasd el amit egyik fórum társunk írt erről a romról azt tudni kell, hogy mqmesszi eléggé kritikus ilyen szempontból.
-
anzo
senior tag
Igen minden javítva lett benne a Kamera dátum - idő formátumba menti a képeket és az alap beállítás +2 mindenen, megy a BT fogadás is ami eddig problémás volt
Csak, hogy tudjátok és ti ne szopjatok vele a HTC keyboard kevert bele az egész rendszerbe úgy, hogy a használta igen csak nem ajánlott mert látszólag megy de bele zavar a rendszer működésébe.
-
norbx
aktív tag
az kemeny lesz
regizz a pda fan clubon ha eddig meg nem tetted meg.win7alattromfrissites
itt elolvasod micsinalj.lesz ebbe meg 1-2 kanyar en ugy latom.
amugy nalam megy semmi gond vele de en a phone resz miatt eloszor xp-n frisitettem havernal mert irtak sokan hogy GP vel nem mindig megy.a legujjab phone resz van fent nallam utana mar azzal nem kell foglalkoznod csak a rommal phone nelkul.az siman megy GP vel -
Gaabbaa
aktív tag
hát, szerintem az [i900e oldalon] olyan szájbarágósan le van írva hogy az már egy pépesített bébiétellel is felvenné a versenyt!
Melyik részével van gondod?
-
Okosság
tag
Nekem is hasonló van, csak az nem takarja ki a Samsung feliratot. Nekem nagyon bejön! Vezetés közben nem csúszik ki a zsebemből, nem kell kivenni még plusz 1 helyről (bőrtok),
Nem koszolódik, most is úgy néz ki, mintha új lenne.Más:
Nem tudná valaki megmondani, hogy hogyan kell rávenni az Omniát, hogy a bluetooth-on keresztül összekapcsolt kihangosítóban zenét tudjak hallgatni? (ha hívást indítok, akkor a kihangosítóban jelez, ha engem hívnak, akkor is az szól, de ha elindítok 1 zenét (bármelyik lejátszóval), akkor csend.? :-(
Köszi!
-
anzo
senior tag
A főzött romnak azt hívjuk amit azért készítenek az emberek, hogy többet kitudjamak hozni egy készülékből, optimalizálás, korlátozások levétele (nem hálózat lock), plusz funkciók elérése, több memória, gyorsabb működés stb...
Tehát a gyári rom-ból készítünk egy vélhetőleg jobbatez nem mindig sikerül
de nem adjuk fel
a gyári romok elég lassan frissülnek, ha megnézed még a 6.1-es windowsból is egy 2007-es build van a gépeden
-
Rick4
félisten
A gyári vodás rommal nekem is 1 nap volt, meg ugye a lithium akksinak kell 15-20 feltöltés- lemerítés, mire rendesen fog dolgozni, most már minden körülmények között megvan a 2 nap, hétvégébe csúszva (kevesebbet használom) 3 is, meg ugye megszokod a telefont, és nem nyomogatod állandóan, ez is fog hozni egy fél napocskát...
-
Rick4
félisten
-
erdoke
titán
Indíts el egy kijelző kalibrálást, és (ha felülről nézve) mindig a kis kereszt közepébe nyomsz egy hegyes tárggyal (pl. a cerkája), aztán az utolsó, 5. bökés után nem újrakezdi, hanem visszatér a beállítás menübe, akkor nem problémás a kijelzője (mármint ebből a szempontból).
-
Csabee.
nagyúr
A menünél nézd meg hogy a kijelző bal alsó sarka felé közép tályt van-e folt (főmenüben fehér háttérnél látszik) Illetve nézd meg a bekapcsoló gombot, és mellette hogy nincs-e repedés! Az érintőképernyőre figyelj, ellenőrizd le alaposan, és nézd meg a pixelhibát! Kezdeményezz róla hívást, meg egyéb alap dolgok!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft