- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe36
csendes tag
válasz
cultfeca #15578 üzenetére
[...előző hozzászólásomból kimaradt...Samsung_i900_Omnia]
Várj kérlek egy kicsit mert vásárolnom kell menni, majd megbeszéljük (20-30 perc)
-
GoZoL
senior tag
válasz
cultfeca #12796 üzenetére
Az ismerősöm vodafoneos viszonteladó. A raktárossal is beszélt azt mondta egy kumma készülék nincs raktáron nekik sehol, még eldugva sem. Nem lesz már belőle semmi sem. Számot nem tudok adni neked még nekem sem adtak. Bele kell törödni hogy a vodaától már ilyen készülékünk nem lesz
-
GoZoL
senior tag
válasz
cultfeca #12776 üzenetére
Szia!
Kb én is 2 hónapja vadászom a készüléket de én még az IGO8 nélküli verziót szeretném megvenni. Most 1 hónap után megint telefonálgatok, a környékemen lévő összes voda üzletet felhívtam, de már a navigációs szoftverrel szerelt készüléket sem lehet kapni. A problémám az, hogy miért rakja ki a vodafone az oldalra a készüléket, hogy ha nem lehet megvásárolni? Ez például nem a fogyasztó megtévesztése? A másik problémám, hogy úgy hallottam a samsungnál rakat számra vannak a készülékek, csak a vodafone nem akarja átvenni értékesítésre tőlük. Lehet meg kellene próbálni a fogyasztóvédelemnél felnyomni őket.és egyből lenne készülék vagy legalább a honlapról levennék. Ha valaki tud érdemlegeset ez ügyben kérem ossza meg velünk.
-
Pitor
csendes tag
válasz
cultfeca #12772 üzenetére
En ugyanebben a cipoben jartam tegnap, kb 5 boltot jartam vegig Pesten (viszonteladokat, mivel a hivatalos boltban mondtak hogy ne is remenykedjek, nincs az egesz orszagban es nem is rendelheto). A viszonteladoi botlokban is azt mondtak hogy jelenleg nem rendelheto.
Fel ora telefonalgatas utan sikerult hatalmas mazlival egy elfekvo darabot talalni videken amit a boltos volt oylan rendes es felhozatott a pesti uzletbe (XVII. ker.) de ott is ez volt az utolso.
Szoval nem sok joval kecsegtetlek.De nekem mar itt van a kezemben a kicsike. Meg ismerkedunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged