- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
-
AMD!4ever
őstag
válasz
szijartg #7411 üzenetére
Igy konkrétan nemtudok erre válaszolni,de amit eddig odaraktam elé azt lejátszotta. MINDEN konvertálgatás nélkül,és szagatásmentesen.
Dvdrip-Divx(nemvágom a xvid mibe más,de ez az én hibám) Hd-ripet is elvitte
szerintem Full szép a képe,és nagyon élvezetes rajta az egérmozi.
Az AC3-as Hangú videóka alapbol nemakarja lejátszani,de van a TCPMP player azzal viszi(inygen letölthető) és egy kis utána járással a rendes(nem égetetre gondolok) feliratos filmeket is lejátsza felirattal együtt.[link] Innen okosodhatsz
Mozigép -
AMD!4ever
őstag
válasz
szijartg #7408 üzenetére
Szerintem nincs vele gáz,a legrosszab esetben is 5-6 perc (de máskor 1-2)alatt talált több műhódot is,de ha az Xtra-t bekapcsolod,még gyorsabb
Szerintem Az Xtra-hoz gprs-es adatfogadás kell,erre kell esetleg előfizetni ha gondolod,de csak ez miatt tök fölösleges.
Az update meg wifiröl és pcröl is simán megoldható. én pcről a "Naviextreas toolbox" segitségével upgradeltem az iGO-mat,ez persze tök hivatalos,legális. csak be kell pöccenteni a gépbe az omniát,és megadni hogy a iGO-t tartalmazó memóriakártyát lássa a pc,ezt a naviextras egyböl felismerte. -
tsaby76
aktív tag
válasz
szijartg #7283 üzenetére
Egy tanácsot fogadj el: gyári töltőt vegyél mert az utángyártottakban gyakran nincs elég kakaó és baromi sorjás a csatijuk.A legjobb ha a gyári autós szettet veszed meg, a tartó forgatható és elég minőségi darab.A speed árul még egy hasznos tartozékot: brando tv-out kábelt, ami mini usb ről tölti is egyben a készüléket.
A kérdésekkel meg csak bátran! -
tsaby76
aktív tag
válasz
szijartg #7253 üzenetére
A symbian "telefonosabb", kevésbé személyreszabható, mivel adott kezelőfelülete van, bár nem tudom ez a S60 Touch felület milyen lehet, érdemes lenne egy konkurensen kipróbálni(N5800).
A WM-ben szerintem több lehetőség van, pl. a navi terén is.
Az egyik okosteló a másik pda, el kell dönteni mire van szükséged.GENUINO:
Én innov8 árkategórira saccolok, és az a bevezetéskor közel lesz a 200-hoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest