-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Köszi!
Launcher Pro után jelentős előrelépés volt az Apex, de akkor kipróbálom majd a Nova-t is...
-
Vagany
őstag
válasz laragirl83 #15794 üzenetére
Bal gomb - trebuchet beállítások - kezdőképernyő - keresősáv-nál vedd ki a pipát!
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
XtremLor
őstag
Nekem egy masik fajta volt, nem rossz amugy ha szorosan fogja a kezed, nalam az volt a gond hogy kicsi volt igy inkabb eladtam, ismerosom varono o lehet megoldotta volna, de nem foglalkoztam vele, a zsebemben is kenyemesen elfer, a fules kabel kabat ala es go! Foam bogyo jott be futashoz az nem esik ki akar mit csinalok.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
ZoliM@ster
aktív tag
Üdv újra itt!
Kis helpet kérnék,hogy melyik az a rim jelenleg,ami kellőképpen gyors,stabil és jól bánik az akksival.Az én GalaxySom már barátnőmé,neki akarok rárakni valamit,ami nem fagy ki naponta 10x mint a mostani GB.Szinte mindegy,hogy ICS vagy JB csak normális legyen,RAMot is jól kezelje.
Tudnátok ajánlani egy ilyen ROMot+ vmi jó kernelt hozzá?
Köszönöm előre is!
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
Strauss
senior tag
válasz ZoliM@ster #15806 üzenetére
Nem tudom milyen GB van fent .. de az a legstabilabb, ill. legakkukímélőbb ( húú milyen szó ) . Szal egy JW8 at javasolnák. Link lásd vhol feljebb.. ..
[ Szerkesztve ]
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
jjeahh
nagyúr
válasz ZoliM@ster #15806 üzenetére
sokak szerint a gb sokkal jobban bánik az akksival, mint jb/ics...a kollégák esetleg ajánlnak majd egy jó romot, ha ez elsődleges szempont...nekem nincs tapasztalatom gb-k terén...
íme az ics/jb ajánlatom: [link][ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
laragirl83
őstag
megoldva
[ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz Strauss #15807 üzenetére
CM10 stable-el szemezek első körben.GB felett már eljárt az idő,bár 1 magon 512 mb rammal tudom ne várjak csodát a jbtől.a lényeg,hogy ne fagyjon állandóan,és mondjuk nap végéig azért húzza ki.ez szerintem nem nagy elvárás.ha a mostani 2-2,5 óra kijelzőidőt hozza a jb is,mellette gyorsabb mint ez(vmi jvt van rajta talán,én raktam rá,de elég régen semaphore kernellel),már beneveznék rá.Kipróbálja,azt ha nem tetszik neki majd visszarakok valami egyszerű GBt.
CM10nél jobb JB rom tehát van jelenleg?
Samsung Galaxy S22 Ultra
-
scream
veterán
válasz ZoliM@ster #15810 üzenetére
Szerintem érdemes lehet CM10.1-et is meglesni, nekem az van fent már egy ideje és elégedett vagyok vele.
-
giigz
veterán
Akkor CyanAOSP alá nem tudjátok hogy lehet gyari zenelejatszot varazsolni?
-
Vic61
senior tag
Nem tudjátok, hogy ez a mai Beast mi akar lenni??? 01.16
Hibaüzenettel jön le, aztán meg csak 96 Mega...Samsung Galaxy Fold
-
laragirl83
őstag
Na már csak ilyen alap problémákkal jövök...
root uninstallerrel eltávolítottam hangalapú keresést... ellenben az átkozott ikonja ott maradt rácsmenüs nézetben, és nem vagyok képes eltüntetni... erre valami 5let?gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
k.soma
senior tag
válasz laragirl83 #15820 üzenetére
Mi az a rácsmenüs nézet? (Telefont újraindítottad már?)
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
laragirl83
őstag
válasz k.soma #15821 üzenetére
Hát ahol a sok ikon van
Nem a kezdőképernyő, hanem a másik
Igen volt reboot.gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
polomaa
aktív tag
válasz radicspeter1 #15823 üzenetére
Működik rendesen még minden,de XDA-n most nézem,hogy jön a RemICS-JB v2,azt szeretném nagyon kipróbálni,de még nem tölthető.
-
jjeahh
nagyúr
válasz laragirl83 #15822 üzenetére
biztos eltávolítottad? superuser kért engedélyt, leokéztad? nekem is volt ilyen, de egy reboot megoldotta...ezt használod?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
laragirl83
őstag
válasz jjeahh #15825 üzenetére
Na most még kukáztam 1-2 haszontalan sys appot, eltűnt ez az ikon is többek között
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Lengyi
aktív tag
No sikerült életet lehelni a telóba egy jig segítségével. Minden működik, most épp beastet akarom feltenni és a 3 wipe után azt írja, hogy nem talál semmit. Viszont wipe nélkül be tudnám tallózni. Mi lehet a hiba?
szerk: egy reset megoldotta
[ Szerkesztve ]
-
polomaa
aktív tag
válasz radicspeter1 #15826 üzenetére
Annyira azért nem,de hasonló gyorsaságbaAz új.Cyan AOSP nem igazán jött be azért próbálkoztam más rommal,nagyon ezt sem tudtam még nyomkodni és valószinű nem is marad,mert mint fentebb írtam,várom a RemICS-JB-t.
-
f1alonso
aktív tag
Na most el kell búcsúzzak tőletek , köszönöm mindenkének a segítségét , további jó romolást kívánok!
Néha majd azért bekukkantok ide -
Tamás88
őstag
válasz laragirl83 #15794 üzenetére
Tudtommal el lehet távolítani, nézd meg a launcher beállításoknál (beállításokban keresd a kezdőképernyőt).
(#15827) laragirl83
Inkább fagyasztottad volna le őket, mert úgy akkor még vissza tudnád állítani, ha valami probléma adódna.
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
Azt hagy kérdezzem meg, hogy hogyan kell google alkalmazásokat felrakni a telefonra? Most raktam fel a a 14-ei hellybeant és nem tudom, hogy hol találom egyáltalán ezt a gapps-e hozzá.
Másik: ki melyik verziót preferálja? -
Vasinger!
nagyúr
Ha a kijelző egy nagyon kicsit be van égve azzal le lehet gariztatni a telót?
-
libus
őstag
Valaki próbálta már ezt a JW9-et?
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
herni
tag
Néhányan említettétek ezt a RemiJB-t v2-t érdemes lenne kiprobálni?
Samsung Galaxy Spica -> Galaxy Ace -> Galaxy S -> Galaxy S II -> Galaxy S4 LTE
-
Tamás88
őstag
Na megnéztem, és az egyfájlos nem törli le az adatokat.
(#15843) ( V )
Az enyém pont Magyar nyelvű, igaz szolgáltatós, de nem nagyon zavar, mivel csak 4 appot kell lefagyasztani, valamint a bootképe is a gyári.
[ Szerkesztve ]
-
ZoliM@ster
aktív tag
-
-
( V )
veterán
no megvan a link:
2012 November 2.3.6 I9000XWJW9 (CSC I9000OXXJVC)
az CSC a hivatalos magyar romból, JW5-ből származik és nincs benne semmilyen szolgáltatós maszlag!
majd az egyesbe is bekerül...
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest