- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
üdv. jbvel antutuba mennyit hoz?
Iphone 7
-
Vic61
senior tag
válasz radicspeter1 #15182 üzenetére
Szerintem a Slim Beta2 nemcsak gyorsabb, hanem jobb is...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
jjeahh
nagyúr
ha átolvastad, és valami nem tiszta, nyugodtan kérdezz...
(#15204) Vic61, (#15205) dbalazs123... cm10 stable óta hűséges vagyok a cm-ekhez, mert nagyjából elégedett vagyok vele, illetve izgi a majdnem napi szintű frissítés, de addig dícséritek a slim/beast/cyant, stb, hogy a napokban én is romozgatok egyet...kár, hogy az exotikusabb romok alaposan leragadtak...lassan senki nem használ közülünk miuit, quiss me-nek lőttek, lewa os-nak szintén...
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
vanezigy
aktív tag
Van egy hibajelenségem, hogy a térerő jelem fekete lesz de hívható vagyok, amikor bejön a hívás meg fullra van a jelzésem.
Ez a CM10 mod hibája, vagy hardveres gond lehet, illetve tudtok olyan appot ami a térerőt csekkolja, vagy a belső hardvert ellenőrzi? -
kutkut
addikt
Üdv mindenki!
Van itt olyan, aki Beast vagy Slim beta2-t és QuickPic-et használ?
Nektek is lagol? --> 1 helyen, de elég idegesítő... Amikor egy albumban rányomok egy képre, akkor a megnyitás "animáció" áll összesen 2db képkockából... (Persze nem az van, hogy gyorsabban fut le, egyszerűen lagol.) Ez normális?
És az, hogy az antutu kevesebb pontot dob, mint gingerbreaden?Valamint, még egy kérdésem lenne... Semaphore kernelen nem lehet csak a procit húzni? Semaphore managerben csak liveOC-t látok. (Jelenleg sema 2.9.0s van fenn.)
Meizu MX3 32GB
-
Tonyk
veterán
Van mai nightly maximalizálható widgettel a zárképernyőn.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
kutkut
addikt
válasz FET-MEN #15211 üzenetére
Ja, nem baj az, ha bírja ugyanazt az UV-t, amit eddig "sima" OC-vel. - Igazából ezt még lusta voltam kikísérletezni.
De egyébként, nekem fölösleges a gpu húzás, amivel játszom néha-néha, azt így is viszi. + Régebben azt vettem észre antutuban, hogy ha csak a procinak adtam +20%-ot, akkor jobban nőtt a (proci és a ram)teljesítményepontszáma, mintha liveOC-val adtam volna neki azt a +20%-ot, pedig a proci mindkét esetben 1200MHz-en ment.Meizu MX3 32GB
-
Tonyk
veterán
Nah... ez jó fos lett..... akár ne csináltak volna semmit. Feloldani, nem lehet egyből, ha maximalizálva van a widget...
(Előtte pedig mintha scripttel kerülne maximalizált állapotba a widget, és a kijelző is később kapcsol be )Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Vic61
senior tag
válasz kutkut #15209 üzenetére
Nálam ugyanúgy két részletben nyitja meg a képet a QuckPic...az Antutura meg ne nagyon adjál, ahányszor mérsz, annyifélét ad...volt, hogy a Slim Béta 1 felrakása és belakása után adott 5000-en felül, utána meg ép, hogy 4000-ret... most a Beta 2-vel mértem 4670-et, most az előbb meg 4100-at...(1200Mhz)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Fold
-
ice9
tag
vki tud arra megoldást, hogy ne kapjak meg minden smst 2x-3x? jw8+sema. jvt-n is ezt csinálta. cm10en már nem rémlik, hogy lett volna ilyen gond. más kártyát belerakva is produkálja, ill az én kártyámát más kütyübe rakva nincs gond. tehát tuti a teló szarakodik vmivel.
-
kutkut
addikt
-
bAtt001
addikt
feldobtam azt a rejtélyes AOKP romot amit annyira kérdezgettünk, első pillantásra nincs vele gond, kulturált beállítási lehetőségek hegye és minden ami kell, jah és boot után egyelőre úgy pörög mint egy számítógép
mondjuk az aokp verziónál fura a maguro felirat, de mit érdekel az engem ha működik a rendszer. valami alpha kiadás lehet -
Tonyk
veterán
Sagit! Van mai superlauncher!
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Tamás88
őstag
Off, de fontos kérdés. Most kaptam egy sms-t egy +1 kezdődő számról, ami kamu reklám. Ez nem jelent ugye költséget?
-
libus
őstag
válasz jjeahh #15207 üzenetére
Kérdeznék is, mert beleütköztem egy hibába.
A Kies nem látja a telefonom.
Ezt a SAMSUNG USB Drivers for Mobile Phones drivert feltettem (Win 8). Az eszközkezelőben minden rendeben. De ha a Kiest indítom, ezt kapom: Ezt az ezközt nem támogatja a Kies 2.0.
A legújabb Kies van fent.
Miért nem látja a Kies a telefonom?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
( V )
veterán
a KIES tessék szíves elfelejteni!
(amúgy is csak a teljesen gyári állapotban lévő telefont látja)mi itt csakis az Odinnal operálunk (esetleg Heimdall) - ahhoz a driver az 1-esben - Win8-hoz külön howto, lényeg hogy "sima" usb üzemmódban és download módban is lássa a telefont a PC mielőtt nekikezdenél a rom / kernel flashnek!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
libus
őstag
Leszedtem ezt az Odint. Hogy tudom meg, hogy felismerte-e a telefont?
Mert sehol nem látom...
A win 8-as driver már felraktam, de nem kellett ehez a trükhöz folyamodnom. Ugyanis az eszközkezelőben minden OK.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz Tamás88 #15242 üzenetére
Ezt az EFS mappát azért elmentettem az SD kártyámra több helyre is.
De az Odin nem ismeri fel a telót.
Download módba raktam (hangerő le + bekapcsoló gomb + menü gomb), betallóztam neki a PDA-hoz a Semaphore_2.7.4-et, s rádugtam a telót, de semmi. Nem lett sárga a négyzet.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Így Download módba rakva a telefont ha rádugom a Pc-re, akkor az eszközkezelőben ismeretlen eszközként látja.
De hiába keresem meg a C:\program files\ Sasmung\usb drive\25_escape könyvtárat, nem tudok inf fájlt választani (ahogy Tamás88 leírta), mert nem add rá lehetőséget. Csak mappát tudok választani.
Ezt a SAMSUNG Mobile USB Serial Port-ot hogy tudom telepíteni, mert cab kiterjesztésű.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Tamás88
őstag
No akkor nem jó helyre mentél, ugyanis gondolom arra nyomtál, hogy a könyvtáron belül keressen, de nekünk nem az kell, hanem, hogy fájl alapján válasszunk. Asszem az utolsó pontra kell menni, hogy magunk szeretnénk eldönteni, hogy mit is akarunk feltenni (amikor kiválaszthatjuk, hogy port, vagy hálókártyát, vagy egyéb eszközt akarunk feltenni) és ott kell betallozni az inf fájlt.
Bocsi a pontatlanságomért, de most Ubuntu alatt vagyok.
-
libus
őstag
válasz Tamás88 #15248 üzenetére
Igen, rossz helyre mentem.
Közbe rájöttem, hogy.... és korrigáltam a hibát, és már betallóztam neki az egyik inf fájlt abból a mappából.
És ezt a SAMSUNG Mobile USB Serial Port (cab kiterjesztésű fájt) hogy tudom telepíteni?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest