-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokee
aktív tag
Help!!!
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Osz24
tag
sajna az EFS mappa most nem segitett hogy visszamasoltam : (
-
( V )
veterán
*DING!*
LVL 2.9.5New version 2.9.5
- Linux kernel 3.0.58
- fix to interactive from 3.4* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Osz24
tag
4.1.2 höz.
Melyik sem a jobb? a 2.5.0 as vagy a 2.6.6 os
2.6.6 os feltettem de nem találom hogy feltette e valamit ,tweak beálitasok hol vannak pl? -
W1
senior tag
Sziasztok!
Egy törött Galaxy S-ről hog tudom ideríteni, hogy függő, vagy független, illetve ha függő, akkor milyen függő? -
WZP
aktív tag
Heló!
Öreg JVT modememet szeretném lecserélni valami újabbra, CM10.1 nightly-val nyomulok. Van is ez a topic, ahol ömlesztve fel vannak sorolva a modemek, de nem tudom melyik miben különbözik a másiktól. Van aki már végigjárta ezt az utat és tudna CM10.1 experimental alá egy jó modemet ?
[ Szerkesztve ]
Inter Arma Enim Silent Leges
-
Strauss
senior tag
Egy AOSP 4.2 ROm ot tud vki linkelni ? Thx. Közben megelett....
[ Szerkesztve ]
" a parlamentben demokrácia van - kő- papír-ollóval döntenek el mindent - Igaz Viktor használhat flexet is - "
-
Tarantula33
tag
Nos, sikerült lecserélnem a telefont úgyhogy búcsúzom innen, köszönöm mindenkinek a segítséget.
Huawei P30 pro
-
Mr X
veterán
válasz Tarantula33 #15420 üzenetére
Mi lett helyette?
-
agoka07
senior tag
Sziasztok, ma tulajdonosa lennék egy i9000 típusú készüléknek, viszont egy kicsit bizonytalan vagyok. Eddig Xperia Mini Pro(SK17i)-m volt annak lehetett 1,5 GHz-re húzni a CPU-t és képes voltam elindítani a Most Wanted-et, a MC 3,4-et, Dead Trigger-t és ilyen szintű játékokat. Na most az i9000 is képes ezeket futtatni, vagy van főzött ROM amelyik inkább játékra optimalizálódott?
A válaszokat előre is köszönöm!S35-3310-1600-KU380-W300i-Shine-C3050-Spiro-858 Smart-SK17i-Galaxy S-Note 1-Galaxy S4-G4-S6 Edge-Note 8
-
radicspeter1
őstag
[LG NEXUS 5]
-
( V )
veterán
válasz radicspeter1 #15426 üzenetére
no és a changelog?
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
jjeahh
nagyúr
ezt nem hiszem el...először a világ legvékonyab telója, + egy rakat új modell, és most egy nagy csokor tablet...nem ide tartozik a hír, de ujjongok ilyenek láttán, meg még ha xda-s támogatásuk is lesz, az alcatel lesz az új kedvenc márkám... és...129 dollár?
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
radicspeter1
őstag
[LG NEXUS 5]
-
Tamás88
őstag
válasz radicspeter1 #15430 üzenetére
A vége a legjobb!
-
bAtt001
addikt
jaj mindig lesznek szerencsétlen emberek, a világ nem változik adta volna nekem 2 kézzel markolnám
-
bok92
addikt
-
Beppe91
aktív tag
Hello. Bocs az offért, annyi kérdésem van van-e valakinek tapasztalata sgs advance-el. Esetleg htc wp8s. Apumnak kéne telót venni és ezt a kettőt néztem ki. Vagy tudtok valami jót ajánlani?
[ Szerkesztve ]
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
jjeahh
nagyúr
válasz k.soma #15435 üzenetére
hát igen, de ha €-ban néznénk és még hozzaadnánk mondjuk 20-30€-t, akkor is jó választásnak tűnik...bár kíváncsi leszek az első tesztekre...a kétmagos, ips-el nem rossz...[link], [link]...lehet, hogy ez lesz az sgs-em utódja?
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Beppe91
aktív tag
válasz radicspeter1 #15438 üzenetére
Hát hardverileg nagyon tetszik 760 mega ram és 2 magos proci, csak igen az xda-s támogatást annyira még nem látom. Addig meg felesleges, mert apumnak őszintén szólva tök mind1 milyen a hardver, nagyok legyenek a betűk és könnyű legyen használni és megbízható legyen, inkább ilyen jellegű vélemények érdekelnének, hogy ti mit ajánlanátok/vennétek ilyen helyzetbe.(50 éves, de ért a technikához azért valamilyen szinten(romolni nem fog ) viszont a csempés dolgot meg kezelhetőbbnek találom számára.
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
( V )
veterán
válasz Beppe91 #15440 üzenetére
ne viccelj, csempét itt is tudsz varázsolni rá a megfelelő launcherrel (pl Tile Launcher vagy Launcher 8) - én biztos nem áldoznám fel az android testre szabhatóságát a betüméret is bármikor növelhető stb.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Beppe91 #15440 üzenetére
hát, ha megbízhatóság, szerintem a samsung veri a htc-t...azért gondolom így mert épp a megbízhatatlansága miatt váltottam én is htc-ről sgs-re...meg bár lehet apud nem fogja, azért nem kizárt...a wp-t hamar ki lehet nőni...viszont, igen, a csempés dolgot lehetséges, hogy könnyebb kezelni...vagy nem tudom..az is lehet, hogy az infókkal teli csempék jobban összezavarják, mint egy egyértelmű színes ikon...szerintem tapogasd meg mindkét telefont, és meglátod melyik szimpatikusabb..pontosan melyik htc-re gondoltál?
-
blokad
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Stabil, hosszú, jó akkuidejű és gyors ROM-ot keresek. Édesapám Galaxy S készülékére, ugyanis, ami most rajta van 2.3-as ROM, az nagyon lassú, a saját blade-em 4.0.4-es ICS-vel szemmel láthatóan gyorsabb, de ezzel a telefonnal kapcsolatban a ROM-ok viszonylatában nem vagyok képben...
üdv: Blokad
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Ha minden jól megy, pár órán belül meglesz az új telóm, és hát az pont egy Galaxy S lesz, amit már nagyon régóta kinéztem magamnak, most viszont egy visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam, tehát lecserélem régi jó öreg ZTE Skate telómat.
Szerintetek megéri? 10k-t dobok rá.
A következő kérdésem pedig az lenne, hogy milyen romot ajánlanátok? Olyan ez is, hogy Recovery-ből formázás, aztán felrakom, és kész?
Ami fontos, hogy stabil legyen, és kb. ez az első számú szempont. Lehetőleg az akksit jól kezelje, filmeket vigye (MX Player-t használtam idáig). Kamera is működjön.
Az jó, ha az értesítési sávot lehúzva tudok állítani csendes/rezgő stb.
ICS is van ami tökéletesen működik, vagy 2.3-ból lehet választani?
Előre is köszönöm mindenkinek, és remélem, pár óra múlva már tulajként térhetek vissza!
-
Linkin
senior tag
Beast romról mi a vélemény? illetve mint érdemes most felrakni?
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
jjeahh
nagyúr
válasz blokad #15443 üzenetére
nálam c-rom bean volt akksibarát, illetve cm10 stable, mindkettő semával, most cyanaopsom van, akksiidőről még nem tudok nyilatkozni, de stabilnak tűnik, és hihetetlenül gyors
(#15444) giigz: 1hsz-t olvasd át majd alaposan...
(#15445) Linkin: én cm10.1 után felpakoltam beast-et, és nekem nem tetszik...illetve sok külömbséget nem tapasztaltam, és akkor már inkább cm... cyanaospot viszont most nem győzöm dícsérni...igaz akksiidőről még nincs tapasztalatom...
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Linkin #15447 üzenetére
full wipe, format datadata/system, install minden, aztán meg sema konfig, ja ahogy le van írva
1. Wipe data , cache , dalvik cache (recommended)
2. Format system and datadata (recommended)
3. Install CyanAOSP-Base
4. Install Gapps ( for even faster ROM , install Gapps by Fishears )
5. Install both the Addons
6. In Semaphore Manager (necessary, except OC part and Bigmem)
Live OC -110%
IO - ROW
Bigmem - On (dont forget to set video record to 480p before this)
Governor - Tweaked Interactive
Hi Speed Frequency - 1100000
Go hi speed load - 75
Min Sampling time - 40000
Rest Settings - Stockén annyit csináltam még, hogy felpakoltam a 2.9.5-ös semát + bigmem, mert a cyanaosp-ban még 2.9.3-as van, és asszem nem megy vele a bln...
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz Linkin #15445 üzenetére
nálam szépen bömböl!
kis Sema finomhangolás és nagyon jól siklik, tartalmilag sokban mondjuk nem különbözik a CM-től, de nem is akar igazán.
(#15448) jjeahh
a ROW-t ahogy most teszteltem nekem voltak gondok HD YT videóknál - szaggatott, de most Noop-al minden okés![ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Van valami különösebb oka annak, hogy a mai Nightly frissítés kétszer van fenn?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest