- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
-
-
vanezigy
aktív tag
-
libus
őstag
válasz vanezigy #15254 üzenetére
Eltávolítottam a Kies-t, hisz ha nincs rá szükség...
Újra feltettem a SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones drivert + telepítettem az összes inf fájlt a 20496249_e32fc57d6e99f70f0b4c622feac2ab5a7df0d54f.cab fájból.
Újra is indítottam a gépem, de még mindig nem látja az Odin (Downloading üzemben van a teló).
Próbáltam már másik USB-n is, persze ekkor megint fel kellett telepítenem az inf fájlokat...
Mi az ami miatt nem látja?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
chop
őstag
Sziasztok!
Van tippetek arra, hogy mitől lehet, hogy bár nincs egyetlen egy olvasatlan SMS-em sem, az ikon folyamatosan egy darab olvasatlan SMS-t jelez ki, és ha újabbat kapok, akkor növekszik ez a szám? Működésben tehát nem zavaró a dolog, de idegesít kicsit. (JB 4.2.1 fut a telón.)
Köszi a választ.
-
libus
őstag
Próbáltam Rootolni a telót ezzel a SuperOneClick-el is, de ennél a résznél megáll.
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Bavid
senior tag
Beast alatt ha dpi-t megváltoztatom, csomó app incompatibilitást jelez a marketban, erre valami megoldást tudtok? Slim alatt ment simán.
-
sagit
veterán
CM10.1-ben tudok fekete listára tenni telefon számokat? Ha nem mondjatok 1 appot ami tud ilyet
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
chop
őstag
Vásárolt már valaki ilyen akksit? Létezik, hogy valóban 2 000 mA-s?
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
CM 10.1-ről hogy tudok visszamenni JW8-ra? Odinban midnen jól bepakolva, pit-et is kapott. Repartition pipa és a SET PARTITION-nál áll és malmozik már vagy 10 perce.semmi, másodikra jó lett
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
( V )
veterán
a SuperOneClick nem is működik GB alatt (sőt már a Froyo alatt se mindig) - ezért kell Odinnal kernelt feltenni (az egyesben ez is le van írva )!
szerintem a legjobb az lenne ha egy XP-s vagy még inkább egy Win7-es gépen megpróbálnád a manővert!* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Beppe91
aktív tag
Felraktam ezt a témát, elsőre bejön végre egy kis szín, viszont az ikonok ugyan olyanok sajnos, tud valaki valami megoldást más ikonokra? Ez a sima jb-s, kék telefon nagyon taszít, tw5-s meg már nagyon sokat volt fent, valami újdonság kéne
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
Viktor89
aktív tag
A legújabb beast ROM-ot próbálta már vki? Érdemes frissíteni rá?
-
jjeahh
nagyúr
az új cm10.1 nightly-ban kíváncsi vagyok pontosan mi ez az Add an "Automatically Connect" option for WiFi networks, ja és Tonyk, úgy tűnik csiszolgatják a lock screen widget maximizet is, bár szerintem ez ennél sosem lesz jobb...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Eg6.B16.JDM
csendes tag
Üdv Kedves SGS tulajok!Egy kollégától \aki egyben a jó barátom sikerült hozzá jutnom ,hogy 95%ban hibátlan SGS hez Itt biztosan jó páran ismeritek is!(Logarithm)
Eddig ismerkedtem vele..nagyon jó teló!nem bántam meg!Eddig Arc S em volt ami hasonló kategória de ez az sgs mérföldekkel jobb..leszámítva a kamerát,de az nem érdekes!
Beast romot használok jelenleg a legfrissebb semaphore kernellel.Nekem nincs bajom magával a rommal ,de az finoman szólva zavaró ,hogy 2 naponta frissül ... mert én mindig tiszta telepítést csinálok ,hogy elkerüljem az esetleges problémákat..már vakon telepítek fel mindent szinte ...
de végülis elég jó kis rom..bátran ajánlom mindenkinek! Üdv:Imi
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Egy szimpla kérdésem lenne. Tudom, jutyub, blabla, de személyes tapasztalatot akarok. GTA 3, GTA VC hogy megy rajtuk? Illetve kb kinek sikerült húzni a telefont és meddig? -
Eg6.B16.JDM
csendes tag
Nálam a GTA3 egész jól ment kicsit levettem a felbontást meg a látótávot és nem volt gond vele. Hozzá tenném ,hogy overclock nélkül... Vice city ..levettem a beállításokat be-be akadt de szarul is nézett ki.. kicsit húztam rajta ..utána használható volt..de élvezhetőnek nem mondanám!De hátha valaki tud okosságot!
-
W1
senior tag
válasz Eg6.B16.JDM #15276 üzenetére
Melyik rommal húztad, és meddig?
Ismerősöm mesélte, hogy rootolt telefont lehet húzni, programmal, szóval nem másik rommal, ebbe lehet igazság?
-
herni
tag
-
W1
senior tag
válasz Tamás88 #15281 üzenetére
Köszi!
Felrakom ezt a kernelt, és a Beállításokban ott lesz a CWM?Más: ma vettem konkrétan a telefont, 4k-ért, törötten, ami azért nem rossz ár szvsz, ebayról 16ért a komplett első részt cserélem, és még ígyis csak 20knál járok. Bekapcsol az alaplap, indítási hang van, és amikor lenyomom az érintőgombot, akkor ott elalszik a led, amikor nyomom. Különösebb baja, ha ezek jók, akkor nem nagyon lehet, igaz?
[ Szerkesztve ]
-
gtesteban
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy S-m Gingerbread romal (I9000XWJW5) és időnként fogja magát és újraindul a telefon. Ezt már sokszor eljátszotta. Van rajta még egy Semaphore 2.7.4-es kernel is.
A kérdésem az volna,hogy szerintetek mitől indul újra állandóan, illetve miért csinálja ezt?Üdv: Pisti
-
kutkut
addikt
JB-re melyik a legjobb launcher? Nem feltétel, hogy agyon lehessen témázni minden egyes ikont, a gyorsaság az elsődleges szempont. Asszem' adok még egy esélyt a jellynek...
Meizu MX3 32GB
-
Tamás88
őstag
-
W1
senior tag
Köszi, mindkettőtöknek!
-
libus
őstag
Végre látja az Odin a telefont!
Egész eddig az 1.3-as Odin-al próbálkoztam (ahogy ezt az 1. hsz-be is ajánlották), s leszedtem az 1.85-öst és az egyből látja a telót!
Ennél is csak a PDA-hoz kell betallóznom a Semaphore_2.7.4-et, ha csak ki akarom rootolni, ugye?
Semmi mást nem kell beállítani?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest