-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
patent kis rendszer a GB is!
Így van, és én is megszoktam már a JB-t, nem váltanék vissza, de nem értem a felháborodást amikor a MA kiad egy cikket, hogy 40-50% még GB-t futtat, és, jönnek a hsz-ek a "hozzáértőktől" hogy mennyire le vannak maradva a gyártók, meg elavult, sz@r, stb...
...Szeretem leracsniztatni...
-
giigz
veterán
Helyzet a következő:
Ráraktam a bő 5 gigás partícióra a romot, gapps, stb. Recovery-ben megvoltak a formázások, most pedig mennék a choose zip from sdcard-ra, és kiírja, hogy "No files found."
Mi a teendő?
-
Mr X
veterán
Recovery-ben Advanced - Reboot to recovery
Újraindul megint recovery-be, aztán már látni fogja.
A telepítéskor ne lepődj meg, ha a kezdése után röviddel újraindul a telefon, aztán megakad a boot logónál. Ilyenkor akku ki-be, megint bootolj recovery-be, és mindenféle wipe nélkül telepítsd még egyszer a romot, utána már jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
pilu01
senior tag
ts1506 kolléga aláírásában az XDA-n már a CyanAOSP 0.4.3-test-20120113-galaxysmtd olvasható!
Mennyi ideig tesztel egy ilyen romot stable kiadása előtt?Pont most akartam felrakni a 0.3-at!
-
Mr X
veterán
Tudom, hülye kérdés, de ugye nem formáztad le recovery-ből az sdcard-ot?
Akkor tényleg akku ki, várj, aztán boot recovery. Ha biztos vagy benne, hogy a belső tárhelyen ott van a zip formátumú rom, akkor látni fogja remélhetőleg.
Mindenesetre fura, ezt a no files dolgot nekem is rendszeresen eljátssza, de egy reboot to recovery után mindig magához tér.
[ Szerkesztve ]
-
Dayco
tag
És ez melyik rom, elárulnád? Mobilnet wifi kilőve úgy látom, na de akkor is szép.
Egyébként nekem is 1% alatt van az óránkénti fogyás wifivel és szinkronizálgat is, Beast 4.2.1 + Semaphore 2.9.5s kombóval, viszont mobilneten gyalázatos, 5% is van óránként, 0 perc kijelzőhasználattal, pedig HSDPA/HSUPA ki is van kapcsolva...
-
Mr X
veterán
Ajjaj. Milyen semaphore kernelt raktál vel?
Ezt flasheld fel Odinnal (Semaphore 2.7.4)m, aztán nézd meg, hogy ezzel is így indul-e a recovery.
Ha azzal sem jó, akkor az első hsz. alapján tolj fel egy gyári JW8-at repartitionnal és 512-es PIT-tel, aztán azt root és úgy próbálj romot telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
Nem Ausztria, Ausztrália
(#15518) giigz
Válogasd össze:
PDA: JW8
Modem: JW4
CSC: CSC_OXXJVC(#15524) giigz
A beállítások a CSC-ből jönnek.
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
giigz
veterán
És az a zárójelben Vodafone nem azt jelenti, hogy Vodás beállításokat rak rá?
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
Akkor majdnem 3 óra szenvedés után visszavonulót fújok
Gyári 2.3.6-ot sikerült felrakni, egyelőre marad ez, elég volt a mai nap
Köszi a segítséget!
-
( V )
veterán
én most a HB Nightly friss verzióját tettem fel és nagyon butter! nomeg végre megint van Devil kernel ami sokkal fogékonyabb a finom tuningra és nem vágja folyton magát hanyatt az OC-től sem!
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
giigz
veterán
A Play-ról csak új lehet leszedni programokat, ha telóról vagyok? Gépről nem lehet letölteni, és utána telóról meg telepítem?
-
Tonyk
veterán
Begyűjtöd az apk-t valahol a neten és akár gépről is telepítheted: adb install program.apk -val
(#15533) jjeahh
Én is ezt akarom tudni, de válasz még nem jött. Szerintem fake kép ! Ennyi még GB alatt sem jött össze, bár most közel van hozzá, ha így folytatom...
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Tudnátok nekem linkelni egy CM romot, amit Odin 1.3 alól tudok feltelepíteni? Az ICS már nem ilyen, CM7 van?
Az előbb megpróbáltam megint a telepítést, de nem jött össze újból sem, és mivel mindent ugyanúgy csináltam, ezért fel is adom, mert semmi ötletem nincs, szóval valami jó CM 2.3-as romot keresnék, amit Odin alól lehet telepíteni...
-
Tonyk
veterán
Mit rontasz el?
2.3.6 alá fel kell tenni egy cwm-es kernelt. Mondjuk Sempahore 2.7.4.
Ha ez megvan, cwm-be be és ott install zip. Újraindul, bootloopba kerül. Elem ki, elem be, újra cwm-be be install zip, végigmegy, örül. Ennyi a CM-es romok telepítése.[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
2.3.6 alá feltettem a Sempahore 2.7.4-t, utána léptem a recovery-be, és ott még látta a romot. Lehet akkor egyből fel kellene telepítenem? Mert ahogy írták a folyamatokat, először wipe data, cache, dalvik cache, utána format system, datadata. És ilyenkor lépnék telepíteni, de nem lesz semmi a kártyán...
-
giigz
veterán
Igen, a gyökérben van. ".zip" formátum, biztosan. A wipe-ok után megnéztem, hogy látja-e, nem látta, és utána jött a recovery újraindítása, akkor meg már alapból azzal a hibaüzenetes dologgal nyílt meg.
(#15539) Tonyk: Okés, megpróbálom a wipe-ok után azonnal újraindítani.
-
arn
félisten
411es nexus rom. De van egy olyan sanda gyanum, hogy lehet az osztrak halozaton nem kinlodik annyit. Mult hetvegen toltottem - majd egyszer kiprobalom mennyit bir kifulladasig.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
-
giigz
veterán
Most a Semaphore feliratnál állt meg. Akkor most aksi ki-be, és megint a rom telepítését indítsam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest