- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
Aktív témák
-
Domxc
senior tag
Mac-re, van olyan progi amivel szoftverfrissítést tudok a telefonon végezni, vagy esélyem sincs?
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Domxc
senior tag
Kiesre, esetleg van 2.3 firmware?
-
Domxc
senior tag
Egy kérdés, nem tudom, hogy kinek van meg a ROM Manager app, de nálam ha valami műveletet akarok végrehajtani az appon belül egyfolytában hibaüzeneteket dobál mióta a MIUI.1.7.1-et letöltöttem az alkalmazáson keresztül. Tippek?
-
Domxc
senior tag
Erre valaki?
-
Domxc
senior tag
Sziasztok!
Túl sok szar Launchert töltöttem le, megelégeltem és alapértelmezettnek a gyárit álítottam be. De, szeretném visszacserélni, hogy tudom felülírni az alapértelmezett Beállítást?
-
Domxc
senior tag
Esetleg meg tudjátok mondani, hogy elérhető e bármilyen hivatalos módon 2.3 firmware a telóra?
-
Domxc
senior tag
Valaki esetleg tudja, hogy Kiesre kijött e a 2.3? (elnézést, ha baromságot kérdezek már egy ideje nem vagyok benne a témában)
-
Domxc
senior tag
A kies nálam nem jelzi a lehetséges frissítést, miközben kijött a 2.3. Ilyenkor mi a teendő?
-
Domxc
senior tag
Sziasztok!
Romolasban, nagyon noob vagyok, irjatok tobben is, hogy egyszeru, bar ami a pdafanclub.com kicsit osszevissza nekem. (foleg, hogy ott irjak, hogy kell rootolni itt meg, hogy nem szukseges sb.) Le tudja valaki irni, akar pu-ben a lepeseket, vagy egy hasonlo linket adni, es melle ajanlani is egy jot.
-
Domxc
senior tag
-
Domxc
senior tag
Ja tenyleg, pont az a kis hsz kerulte el a figyelmem. A Rom-nal PDAfanclub-ot es a Kies-t emliti. Szvsz egyik sem egy jo alternativa, ha eloszor akarsz ROMOT cserelni.
A PDAfanclub azt irja, hogy rootoljam a telot, itt azt mondjak, hogy nem kell, viszont, ott irjak azt, hogy az /efs mappa mentest kotelezo megcsinalni, amihez elengedhetetlen a BusyBox, amihez szinten Root kell.
A Kies, szinte meg semmilyen frissitest nem ad ki.Most
nggabi.: na jo, ezt hagyom hetvegere. mar kicsit tele van ott alul. egyebkent altalaban mennyi egy rom csere?
[ Szerkesztve ]
-
Domxc
senior tag
Elkezdett szarakodni az uzemideje a telonak. A max. 1 nap, neha kevesebb ugy, hogy semmit nem csinalsz vele csak all. Milyen uj akkut erdemes venni melle?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest