Hirdetés
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
komoramazsi
tag
válasz slayerenkala #38770 üzenetére
Nekem az eddigi legjobb ICS Rom-om a blue lightning ! Minden szépen fut rajta, nem laggol, nem akad,nem duplikáltak a zene számok, gyors, és szép !!
Nem értem kinek van baja vele !?[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
Várom majd a tapasztalatokat az új Rommal kapcsolatban mert én biztos kinem próbálom
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
( V )
veterán
válasz lafaty80 #38797 üzenetére
ha egy üzlet beindul...
emmeg elvileg a hozzá való rootolt kernel: [link] ("RUNME.BAT" !)
emmeg XXJW4-Deodexed-Zipaligned-MultiCSC-Rooted-CWM-Busybox
FYI: xda-n írták hogy a sema 2.5.0 loopol rajta! just so you know...
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
lafaty80
addikt
checkfus: europe-ra is már felajánlja a jw4-et Gyorsan ideért
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
-
titán
-
Linkin
senior tag
ez csak valami demókép én biztos nem rakom fel most raktam ICS-t fel nem fogok megint romolni mondjuk a 364Mb rm jó de ha nincsen optimalizálva és 2 nap alatt betelik akkor nem sokra megy vele az ember na meg arra a TW4-re is kiváncsi leszek hogy fog futni vagy egy elméletem azért van ennyivel több ram mert a TW4 le fogja zabálni a + ramot tehát ott lesz a szabad ram ahol eddig
dbalazs123:igen ez a hivatalos verzió biztos a TW4 miatt találtak valahonnan ennyi ramot[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz Linkin #38791 üzenetére
Mi ez a JW4? A value pack hivatalos verziója?
Honnan kukázott a samsung nagy hirtelenjében 100 mega plusz RAM-ot?(#38794) Linkin: A kérdés nem az, hogy mihez, hanem hogy mitől vették el?
(#38795) schawo: Ja igazad van elszámoltam magam.. :S
[ Szerkesztve ]
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
Linkin
senior tag
Innen lehet már tölteni
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1570488
Főbb újdonságok
364MB ram
TW4!!!!!!!Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
CHIPman
nagyúr
JW4 364MB RAM?
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
MK VII
veterán
válasz gyuri2008 #38784 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak kimutatkozik az ország helyzete! Sokan adják el amit nem igazán használnak ki és vesznek egy 2k-s telefont amin telefonálni lehet és a különbözetet kenyérre költik!
Sajnos nagyon sokan vannak így vele. Nap mint nap bejönnek hozzám is az üzletbe,hogy nem veszem-e meg az órájukat,mert nincs pénzük...
Sajnálatos,hogy idáig jutott az ország..
Na vége az offnak -
gyuri2008
veterán
Egy észrevétel.
Az aprón nagyon megnőtt a Samsung i9000 Galaxy S és az SII eladás,elég alacsony áron.
Talán III megjelenése miatt?
Bocsi ha nem idevaló lenne az észrevételem -
Goatman
aktív tag
Köszi, akkor a JVU modemje visszakerül, próba-cseresznye.
Igen, ő az új Value Pack elvileg, amiről a Mobilarena is írt..(mivel betegség miatt itthon kell kempelnem, gondoltam piszkálgatom kicsit a drágát.) Magyar nyelv is van benne, alapvetően tök rendben is volna, leszámítva a Wi-Fi viselkedését.
[ Szerkesztve ]
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Feldobtam az új JW4-et, egészen tetszetős TouchWiz 4 utánérzés, nekem, mint gyári ROM kedvelőnek szinte bejön. Viszont a modem valami irgalmatlan pocsék, a Wi-Fi modul percenként szétkapcsol. Nincs valami "ultimate superpower" modem fájl, amivel kicserélhetném a JW4-gyel jövőt?
[ Szerkesztve ]
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Linkin
senior tag
Melyik ICS launcher jobb sgs-re a nova vagy az apex?
-
( V )
veterán
válasz Boonen007 #38776 üzenetére
a modem a gyári (3 fájlos) romok része, gyakorlatilag a telefonra írt driverek a mobil/wifi/GPS egységekhez. szabadon csereberélhető nem függ a romtól. vannak jobban sikerült verziók (jobb kapcsolat, erősebb vétel -> kevesebb energiafogyasztás stb.) és vannak kevésbé. ami az aláírásokban szokott szerepelni az az általunk favorizált verzió: XYZ Rom modemje.
az enyém jelenleg a nemrégiben "felfedezett" (már hogy kompatibilis az SGS-el) nexus s KB3-s modemje.
(#38780) Linkin
gusztus dolga, az apex szerintem egy sokkal egyszerűbb nova, kb. mintha a TW vs LauncherPro-t hasonlítanánk össze. bár az apex teljesen ingyenes addig a novánál bizonyos funkciók már fizetősek (Prime).
[ Szerkesztve ]
-
Linkin
senior tag
Valaki innen majd felrakja majd az új value packot?
-
( V )
veterán
válasz Boonen007 #38757 üzenetére
én eddig a Devil 1.1.6, Glitch v14 Beta 6 és most a Semahpore 0.9.7-el próbálkoztam szerintem a sema a leg-laggmentesebb és a glitch-é pedig a legjobb akkuidő, kb hasonló használat mellett. hangsúlyozom ez csak saját tapasztalat. OC/UV-t most nem firtattam egyiken se. stabilnak mindegyik stabil volt, bár ahogy olvastam az új Glitch kissé labilisabb OC-nál mint az előző verziója volt.
amúgy csatlakozom az előttem szólókhoz - sokkal jobb a CM9B17 mint az eddigiek. nagyon sima, akadásmentes (saját kernellel is). minden fut rajta (kivéve ami nem de az nem a rom hibája pl. BpMenetrend) és normál használat mellett 1,5-2 napig simán bírja az akksi vele!
[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
válasz slayerenkala #38773 üzenetére
Áhh... Nekem a gyári Notif. Iconok tetszenek nagyon nem ezek a hulladékok.
-
slayerenkala
tag
válasz Boonen007 #38771 üzenetére
Itt tudsz róla bővebben olvasni meg van fent elitev6-os video is a működéséről, már ott is gyors volt nagyon.
Rom control az előzőekbe volt, de itt pont kivették és más app van helyette, a gyári notifications-os ikonokat is kivették és más progit integráltak a romba, amivel ki tudsz rakni személyreszabott ikonokat a notifications bar-ba.
Annyit tudok mondani erről, hogy maga az UI gyorsabb mint egy ext4-re konvertált 2.3.6 sema kernellel. -
Linkin
senior tag
A CM9-el nekem semmi bajom sincs és tényleg jobb a ramkezelése a cuccnak mint GB-n volt
-
Boonen007
őstag
Elite v8? Írnál róla kicsit bővebben? Abban is van ilyen Rom Control? Minden működik rendesen? Normális ICS kinézete van mármint itt arra gondolok, hogy nem MIUI?
[ Szerkesztve ]
-
slayerenkala
tag
Nekem elite v8-al nagyon gyors a gyári böngésző, gyorsabb mint az opera volt 2.3.6-on.
Amúgy meg komolyan nem értem minek próbálkoznak még egyesek blue lightning-al amikor le volt írva, hogy az egy sz*r, aztán meg az alapján ítélik meg az ics portokat sgs-re. -
sb
veterán
válasz Remus389 #38703 üzenetére
Mikori a romod?
Nekem pl a JVU nagyon szépen ment 2 hónapig és most olyanokat laggol, néha 10-15mp-kre megállva, ill. fagy bele néha (vagy a fene tudja mi baja, semmire nem reagál nekem meg nincs időm perceket várni, mire magához tér, így resetet kap), hogy csak na.
Szóval nem látom, hogy a gyári is ugyanolyan maradna idővel, mint az első pár napban.
-
skyli
senior tag
Sziasztok! Ti hogy állítottátok be a voodoo-ban a színeket?
Ehhez mit szóltok: Színek: Red: 429... Green: 389-391... Blue: 415...
Gamma: Red: -49 Green: -58 Blue: -60Így most nagyon élénkek a színek, lehet nektek sok lesz nekem nagyon bejön nem mondom hogy színhelyes mert csak úgy szemre csináltam
-
Boonen007
őstag
Létezik, hogy csak akkor megy jól a BlueLightning, ha előtte super usert is felteszem a gyári SW-re? Mert most feltettem eddig a MA nem tettem fel egyszer sem elvégre anélkül is van CWM nem? De! akkor minek? Most minden megy faszán. Remélem ez így is marad és nem hal meg megint a rendszer mert akkor nagyon jó pajtások leszünk a telóval.
-
Thief
aktív tag
Hali. Azt hogy lehet orvosolbi, hogy minden zenebol 2 van, de az egyiket nem lehet lejatwzani. Magyarul minden zenem 2x vagy 3x mutatja (tobb lejetszo is) es igy megakad a lejatszasban. Wipe cache+dalwikot mar probaltam, igy lett minden zenembol 3, nem csak 2.
-
logarithm
őstag
válasz GrooveHero #38763 üzenetére
Szerintem áprilisban már bőven a polcokon lesz. A Hivatalos.
A nem hivatalos már eddig is a polcon volt, ami szerintem hibás, úgy hogy jó hogy jön valami az álló vízben. -
GrooveHero
addikt
válasz scream #38759 üzenetére
Ezért nem kellett volna írnod ám, idáig én is eljutottam, arra voltam kíváncsi, valaki tud e bővebb infót. Köszi a segítséget.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Weeman1
veterán
Hát nem hiszem el.
Már megint szar a wifi a Miui v4 SpeeD.v4.7.7c rom-ban.
Reggel 10 óráig jó volt,
utána meg kapcsolgat ki-be.
Csak újraindítással lehet kilőni.Xiaomi 11T Pro
-
szemesi69
addikt
I9000XXJW4 2.3.6 2012 March I9000OXAJW4 United Kingdom / Ireland
Megjelent sammobile. Valuepack
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Tonyk
veterán
válasz Remus389 #38748 üzenetére
"Hohó! "
Minek örülsz ennyire ?! Január óta használható a JVU-ban pont ezek vannak. Nem hinném, hogy bármi változott volna benne esetleg többet tudna. 3 hónap alatt 1x sem használtam egyik funkciót sem. Hazudtam, face unlockot egyszer kipróbáltam. Na ennél nem sok(k) idegesítőbb dolog van.
(#38749) gyuri2008
JVZ, JW1, JVU , vagy várd meg a pár nap múlva hivatalosan megjelenő, átnevezett JVU-t
[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
scream
veterán
válasz GrooveHero #38758 üzenetére
"A Samsung legújabb készülékeinek hangulatát idéző javítócsomag rövidesen Európában is elérhető lesz."
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Vajon mikor kapjuk meg a a value packot? Mármint Európa
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Boonen007
őstag
CMb17-hez milyen kernelt ajánlotok? Stabilitás a legfőbb szempont. Meg lehet valahogy csinálni hogy a toogle widgetsek tehát a felülről lehúzható sávban lévő widgetsek wifi stb olyan legyen mint modjuk a sima ICS-ben? Tehát ez a húzigálhatós tetszetősebb fajta.
-
Remus389
veterán
-
Remus389
veterán
válasz berczy03 #38745 üzenetére
jól van nem azt mondom, én is használtam custom romot
és aláírom hogy abból is van olyan ami közel tökéletes
de most egyelőre marad a GB, meg új a telefonom, majd ha unnám egy kipróbált, ajánlott ICS-t felteszek
különben amit te használsz, akkor már az attól újabb verziót raknám fel, ami lehet ismét bugos
nekem érdekes mód nem szaggat a widgeteknél se a launcher pro, smooth marad ott is
érdemes a LP beállításaiban turkálni(cache méret, memory resident legyen vagy mi, elrejteni a felesleges ikonokat...stb)
[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
válasz berczy03 #38743 üzenetére
Ja, és mondom ezt úgy, hogy én is csak teljes értékű (számomra) ROM-ot használok, olyat nem, amin nem megy ez, FC-zik az... Kizárólag a 720p felvételről mondok le a bm kernel-ért, de ez saját döntés kérdése, nem muszáj.
Ezen kívül minden funkciója tökéletesen működik.Eleinte azért nem tettem fel, mert a Facebook sync nem működött és nekem fontos, de a HaxSync ezt áthidalta, megcsinálja ugyan azt, csak más ikonnal. Így már nekem tökéletes. Ennyi.
Én ajánlom, egy próbát megér szerintem.
(Ja és LP-t használok én is, de ez a launcher ilyen gördülékeny még sosem volt. Sok widgetet használok és régen, GB alatt a screen overview mindig szaggatott, de itt semmi.)
Nálam nagyon bevált, csak ajánlani tudom, pedig én is sokáig csak gyári GB-t használtam, de azok meg sem közelítik ennek a sebességét!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
berczy03
aktív tag
Szia!
Nem értelek teljesen... Kb. én is hasonlóképpen voltam vele, mint Te, de tettem egy próbát a CM9B17-el és baromira bejött. Gyors (nagyon, egy GB sem volt még frissiben sem ilyen gyors), fagyásmentes, FC mentes, jó akkuidő...
Azt tudom mondani, hogy ilyen jó ROM-om még sosem volt.
(csak gondoltam mondok egy tapasztalati ellenvéleményt. )
-
gyuri2008
veterán
Üdv
Root nélkül,nem tudom a jelenlegi rendszert elmenteni?
Ha igen,hogyan tudom? -
logarithm
őstag
Galnet v4nél nálatok is mikor hívnak egy csomó idő eltelik mire elkezd csöngeni a telefon?
Van valami megoldás? -
SFAkos
aktív tag
Ondemand vs. smartassv2 ? Akkuidő, teljesítmény?szerk: megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
megjött gariból az SGS
minden frankó.. este összedobok egy blogbejegyzést képekkel a garanciáztatásról
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
-
Tonyk
veterán
válasz MPeter87 #38702 üzenetére
"Ext4 stb után baromi gyors a gyári, tény, de számomra semmi értelme, ha hetente kell romolni..."
Érdekes ez mert nekem január eleje óta van fenn JVU, és még nem kellett romolnom, mert lassú, pedig teli van tűzdelve mindennel rendesen.
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Weeman1
veterán
Próbálta már valaki a touch recoveryt?
Nagyon jó,vagyis nekem bejön.Xiaomi 11T Pro
-
Boonen007
őstag
Akármit csinálok, media process kutyafüle.... Kezdem unni, nem szereti a telóm
Én most próbálom a Dark Knight V4-et.
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Próbáld ki ezt:
MIUI.4-SpeeD.v4.7.7c Multi
Én most ezt használom,
eddig minden működik benne,
és még magyar nyelv is van.Xiaomi 11T Pro
-
radicspeter1
őstag
Dark Night 4-ről mik a tapasztalatok?
Erősen gondolkozok most rajta...-ezen is van olyan mint a blue lightningon hogy az ertesito tarhelyen egy idojaras elorejelzot is be lehetett rakni?[LG NEXUS 5]
-
Remus389
veterán
válasz scream #38725 üzenetére
ez igaz viszont ugye kicsit szőrös a pentile miatt
az sgs2 kijelzője élesebb
más: azt vettem észre hogy az új sgs-emen mintha teltebbek, melegebbek lennének a színek, mint a másfél évesen pedig nem volt beegve
meg mintha világosabb lenne azonos fényerő n
lehet a kis ledek halvanyodnak idővel és nagyon kismértékben jön ki a szín
most vagy azért mert ez új és sok benne a festék vagy gyárilag már picit fejlesztették
na mindegy
a gyári romokrol: jó oké abbahagyom, de azt lefogadom ha nem lennének főzött romok tizedennyi hozzászólás se lenne, mert senkinek se lenne gondja
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz fpatrik17 #38724 üzenetére
Ha rendesen bevan kalibrálva a színe S-nek akkor sokkal szebb fehéret/feketét ad mint Defi+
megjegyzem én is azért váltottam S-re mert annyira tetszett a kijelzője ...
-----
Esetleg valaki nem tud olyan projektről, amivel rá lehet varázsolni Chrome Beta-t GB-re ?
[ Szerkesztve ]
-
fpatrik17
senior tag
Szép nagyon az AMOLED képe, de nyomkodtam ma a Galaxy S-t, mellette egy Defy+-ot, és a Galaxy-nak a fehér színe full kéknek tűnt a Defy mellett. Az normális? Amúgy minden téren keresztbe verte az AMOLED.. Csak kell vennem egy ilyen telót!
• Honor Magic5 Pro •
-
( V )
veterán
válasz Remus389 #38716 üzenetére
a gyárin minden működik és gyors, stabil
...tehát gyári a legjobb
mondom ez erősen: Yeah, well.. you know.. that's just your opinion man
nem azt mondom hogy nem jó, de a "legjobb" jelen esetben erősen szubjektív szvsz - gondolom nem véletlen az a kismillió project sem ami eltér a gyári ösvényről!ICS-en sok launcher nem is megy
pl? lehet lusta voltam de nálam volt már fent ICS-n gond nélkül (a teljesség igénye nélkül) LauncherPro, ADW, ADW-EX, GO-EX, QQ , Apex , Nova , Trebuchet... sőt moddolt TW 4.5... szal lehet lemaradtam vmiről[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
Gyári a legjobb de megmondom őszintén már unom...
Azt is h mimdenikek ugye abban a pillanatban amikor ide ir valamit egy romrol akkor az az aduasz annal job nincs! Nevetseges de tenyleg...
Tisztelet a kivetelnek es azoknak is akik nyiltan leirjak a sok jo mellett a rossz dolgokat is!
Nekem ujdonsag ez az ics es a tobbieknek is gondolom.. belenyalunk a fagyiba es ha nem izlik akkor főzunk egy masikat...ha az sem akkor marad a jo oreg mezeskalacs...ami mar a kezdetek óta üli a gyomrunkat!!![LG NEXUS 5]
-
Remus389
veterán
válasz MPeter87 #38713 üzenetére
jó csak még mindig nem értem minek küszködni a tákolt romok bugjaival, meg ez nem működik, az igen, de s***ul, néha kifagy, lemerül az akksi gyorsan
olvasd el a hszed előtt lévő 3-4 hsz-t, tipikus
a gyárin minden működik és gyors, stabil
és agyon témázható, tehát még azt se lehet mondani, sőt ICS-en sok launcher nem is megy, vagy MIUI-n(igaz ott más van)
tehát gyári a legjobb
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz Remus389 #38708 üzenetére
XWJVU-t raktam fel, sema kernelt + ext4 és naplózás kikapcsolást csináltam, semmi mást, azt hiszem még témát sem és semmi extra appot nem használok szerintem, ami miatt meghülyült volna! Nem folytatom a vitát, mert értelmetlen!
Örülj neki, ha neked bejött! Nekem nem, ennyi! Pont!(#38711) Boonen007
Épp ezért írtam, hogy amennyiben nem indul el elsőre, akkor aksi kivesz, visszatesz, CWM indít és wipe cache, wipe dalvik és újra felteszed! Ezt is megcsináltad???
Leírtam mindent szépen sorban, úgy csináltad?Hát akkor ezt nem értem! I9000-ed van?
[ Szerkesztve ]
-
radicspeter1
őstag
V8 benyomàsok?
[LG NEXUS 5]
-
Boonen007
őstag
Most meg egyáltalán nem is akar felmenni a BLN. Nem értem...
-
logarithm
őstag
Galnetmiui v4 pajtik nektek is az van amikor hívnak nem írja ki az illetőt csak a telszámot?
Picit zavar engem nem tudok rájönni a megoldásra. -
Remus389
veterán
válasz MPeter87 #38704 üzenetére
jó csak nem életszerű, mi a fenétől kezdett el szaggatni a gyári rom?
nekem hónapok után is smúsz
viszont olvasd végig csak a topikot, arról jajjgat mindenki hogy felraktam az ICS Galaxy Omega Romot, de a Razor694x béta félét (a 03.24-eit), megfűszereztem Debil 2.1 kernellel, egy thunderbolt scriptet is nyomtam, meg OC-t alulfeszeléssel(1,3 ghz@1.1volt)
és ma próbál hívni a barátnőm, és sistergést hallok
vagy: nem működik a 720p
vagy: recseg a hangszóró
vagy: nincs fészbúk
vagy: nincs térerő/wifi
vagy: merül mint a kő, 2 óra alatt 40%
vagy: gameloftos játékok szaggatnak, játszhatatlanok, kifagynak(ez volt a CM7 másik bűne nálam)
vagy : folyton FC-zik....stb tudjuk miről van szó
nem egyszerűbb felrakni egy jó JVZ-t, Sema kernellel, ez a root(beállítgatni), laggfixet+naplo off
és hátradőlni és enjoy! végülis erre találták ki ezt a telefont nem? [link]
ettől ugyse lehet smúszabb, vagy ha mégis akkor meg beszaggat vagy egyéb bajai dderülnek ki
na mind1 ezért is várom a value packot, mert az gyári és tuti, persze megrootolom ez alap a semával
elég gyors és ha unom a külsejét témázgatok
semmi értelme agyonrommolni a telefont
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
egyébként nem is értem minek gyötritek magartokat bugos romokkal, egy Ginger LAggfixszel, szal attól nemigazán gyorsabb és stabilabb
a Dude majd válaszol helyettem: [link]
amúgy pont azt szeretem az androidban hogy mindenki megtalálja saját ízlésének megfelelőt! ha neked a gyári + ext4 stb. jön be - ám legyen én a CM7-et preferálom (glitch kernellel nem volt gond a képek minőségével, mint ahogy egyetlen játékkal sem ) másnak MIUI az etalon, megint más meg szeret romolni tesztelni ICSzni... szal ettől szép az élet hogy ilyen változatos
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
egyébként nem is értem minek gyötritek magartokat bugos romokkal
a Dude majd válaszol helyettem: [link]
amúgy pont azt szeretem az androidban hogy mindenki megtalálja saját ízlésének megfelelőt! - ha neked a gyári + ext4 stb. jön be - ám legyen én a CM7-et preferálom (glitch kernellel nem volt gond a képek minőségével ) másnak MIUI az etalon, megint más meg szeret romolni tesztelni ICSzni... szal ettől szép az élet hogy ilyen változatos
-
berczy03
aktív tag
Sziasztok!
Tudna nekem ajánlani valaki egy jó témát cm9 b17-re? Az sem baj, ha véletlenül zöld az a téma.
-
Remus389
veterán
hát jó ha nyár végére lesz olyan ICS amit megéri felrakni
MPeter87 : egyelőre a csodaszép fehér SGS-emet nem kínzom ICS-sel
van rajta egy kis launcher pro, M22 ikon packkal, elég smúsz
egyébként nem is értem minek gyötritek magartokat bugos romokkal, egy Ginger LAggfixszel, szal attól nemigazán gyorsabb és stabilabb
ha meg a kinézet számít, ott a sok launcher, ott a sok ikon pack, ott a darky ota
tehát nem is értem minek szenvedni
olyan dolgok voltak nekem is miui-val, hogy egyszercsak nem tudtam telefonálni másfél hónap után(meg rádió se volt)
a CM7 pl jó, csak csúnya képet csinál a kamera
az ICS meg katasztrófa, folyton lefagyott...stb(Elite V6)
miért nem raktok fel egy jó gyári romot, laggfixet, meg root, meg sema beállítások
egy egy ízléses témát amit cserélgettek
stabil, gyors, változatos
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz Remus389 #38700 üzenetére
Ízlések és pofonok...
Nekem konkrétan 3 hétig volt a telón gyári GB rom (JVU). Egyszer 2 hét után, másodszor 1 hét után elkezdett piszkosul szaggatni, töröltem is a fenébe és ment vissza a MIUI! Ext4 stb után baromi gyors a gyári, tény, de számomra semmi értelme, ha hetente kell romolni... Utána jöttek a kicsivel jobb ICS romok, aztán most a BlueLightning rommal egyelőre meg vagyok elégedve! Megy minden, amire szükségem van! -
( V )
veterán
válasz SFAkos #38699 üzenetére
semmi baj, de nem véletlen ismételgetem, hogy használjátok a fórum keresőt mert ha valaki lemarad akkor visszamenőleg megnézheti mi a helyzet!
szóval yaffs2-t használ az ICS (MTD partíció kiosztásban) az ext4 app meg ugye a gyári rfs (BML partíció kiosztás) alá készül. elméletileg a yaffs2-t is át lehet konvertálni (appal még nem találkoztam) ext4-re de nincs gyakorlati haszna. (ha esetleg érdekel a téma: a google sok hasznos dolgot dobott ki - [link])(#38700) Remusz911
kíváncsi vagyok én is, de túl sok reményem nincs egyenlőre.ICS-n ne csodálkozz, hiszen a gyári rom is még csak szárnyát bontogatja (x.0.4) nemhogy a közösségi verzió amik még csak alfa fázisban vannak.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest