- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Pete55555 #1371 üzenetére
Annó régebben ezt, ha jól tudom USB Host funkciónak hívták a gyártók, és ha nem csal a memóm, úgy rémlik a "nagyok" a procihoz kötötték ezt a tudást...hogy tudja e avagy sem...
(persze a "drótozás" is kell hozzá)
Nem is értettem hova tünt ez a funkció a gépekből! Az Acer N311-emen használtam vadul! Billt, egeret, fényk.gépet külső HDD-t lehetett rákötni! Karaj volt! Gondolom beszüntették hogy ismét bedobhassák a köztudatba!Kurv@ kapitalizmus!
(Olyan ez mint az eyefinity) Annó benn volt az Ati driverekben a(klón, és megosztott képernyő mellet) "nyujtás" mint funkció több monitorra.....aztán kivették belőle, majd pár évvel később bedobták mint eyefinity-t! Persze pár játékgyártóval leszerződve, és némi plusz pénzt csinálva a dologból
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest