Hirdetés

Aktív témák

• HUTCHDB

nagyúr

válasz OnIces #1375 üzenetére

IMEI visszaállításra találtam még valamit:

"Sajnos egy rom frissítés közben törlődött az IMEI számom nem lehetett kötni semmihez mert ezt a romot már többször feltettem ez előtt a frissítés is minden gond nélkül lefutott azonban az indulás után nem volt GSM hálózatom néztem és akkor vettem észre, hogy egyáltalá nincsen IMEI-m. Sebaj van efs mentésem amit eddig még soha nem kellett használnom, de hát hiába másoltam be semmi változás nem történt nem állította vissza. Kezdtem megijedni. A PDA rész tökéletesen működött de hát nem azért vesz az ember egy SGS-t, hogy ne tudjon telefonálni.
    Mivel próbálkoztam?

1. SztupY 3.0 hiszen mindíg ehhez nyúlunk vissza ha valami baj van. (Semmi változás)
    2. JP7 (Semmi változás)
    3. JM9 (Semmi változás)
    4. A víz kezdett leverni.
    5. JM2 Ez volt az eredeti romja a SGS-nek, az első indulásnál nem volt itt sem hálózatom de mire rendesen felállt a rendszer ki fehéredtek a pálcikák.
    6. Mivel tudtam vissza tudom hozni akkor hajrá hadd menjen a Froyo.
    7. JPX odinnal 512-es pit-el re-partition újra törlődött az IMEI.
    8. Vissza a JM2
    9. Sztupy 3.0 megint törlődött.
    10. JM2
    11. JM9 (jó )
    12. Sztupy 3.0 (jó )
    13. JPX JÓ!!

Következtetés: Az efs mentéssel nem lehet visszaállítani a törlődött imei-t az eredeti rommal van rá esély teljes re-partionnal. Teljesen érthetetlen, hogy mi okozhatta mivel mint írtam semmi nem indokolta.

Csak óvatosan a frissítésekkel igaz ez ellen nem tudom, hogyan lehetne védekezni. Talán a legfontosabb legyen tartalékban az eredeti rom mert nekem kb. 1,5 óra alatt jött le."

na és még egy [link]
    remélem sikerülni fog!

[ Szerkesztve ]

" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Aktív témák